Şimdi Ara

İsmail'e Trabzonspor değil Aziz Yıldırım sahip çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Trabzonsporlu İsmail (Gökçek), Fenerbahçeli Sedat Balkanlı'dan iki sene sonra ALS hastası olduğunu öğrenir. Başına gelecekleri tahmin eder ve aynı yıl ALS hastaları için bir dernek kurar. Bedeni zaman içinde yavaş yavaş fonksiyonlarını kaybederken, beyni kendisi ve birçok ALS hastası için daha çok çalışmaya başlar. Böyle azimli ve de yardımsever biri olan İsmail Gökçek'e kendi takımı olan Trabzonspor yerine Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım sahip çıkar ve iki çocuğunun tüm masraflarını üstlenir.

Sabah gazetesinden Tuluhan Tekelioğlu'na röportaj veren İsmail Gökçek ve eşi Adalet Gökçek Trabzonspor yönetimine sitem ederken Aziz Yıldırım'dan övgüyle söz ediyorlar.
    TRABZONSPOR YÖNETİMİ SAHİP ÇIKMADI

Adalet Gökçek; Ben sıkılıyorum, yoruluyorum ama İsmail yorulmuyor. İnanılmaz bir hafızası var. Hayatımızda aslında değişen çok bir şey olmadı. Beni asla bankaya yollamaz. Fatura ödemelerini bilgisayardan kendisi yapar. Evde ne yemek pişerse, o da bizimle onu yer. Sadece püre haline getirip midesinden veriyoruz.
    ÇOCUKLARIMIZI AZİZ YILDIRIM OKUTUYOR

Birlikte alışveriş merkezine gideriz, tatile bile gittik. Komşular birkaç gün yadırgayarak baktı, şimdi onlar da ALS'yi, İsmail'in bu halini benimsemiş durumdalar. Tek üzüldüğüm, oğullarımın babalarının sesini unutmuş olmaları. İki oğlumuz var. Büyüğü 24, küçüğü 21 yaşında. Trabzonspor yönetimi destek olmadı. Çocuklarımızı Aziz Yıldırım okutuyor. dedi.

• 75 okunma var ama cevap yok. Evet, belki gündem değil ama insanlık örneğidir bu demek ki şike işlerinden fırsat bulmuş da yardım da yapıyor.Özellikle eco ve tayfasını beklerdim bu konuya ama neyse.

Tamam ben de artık gitsin istiyorum ama bu hareketi koskoca bir alkışı hakediyor ve en azından bir cümle birşey yazmayı yada söylemeyi.

İlginç taraftarlarız ya hapisten çıksın yeter diyenler şimdi neler söylüyor.İnsanoğlu işte.

• aziz yildirim'in iyi yonlerinden biridir bu.. suleyman amca (seba) da bunu her firsatta soyler, aziz yildirim kendisini rutin olarak arayip halini hatrini sorar, bir ihtiyaciniz var mi diye kapatirmis.. yaptiklari bildigimizden fazladir..

yine de boyle bir adamda bu kibir, neden bir turlu anlamam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: CemUsUs

aziz yildirim'in iyi yonlerinden biridir bu.. suleyman amca (seba) da bunu her firsatta soyler, aziz yildirim kendisini rutin olarak arayip halini hatrini sorar, bir ihtiyaciniz var mi diye kapatirmis.. yaptiklari bildigimizden fazladir..

yine de boyle bir adamda bu kibir, neden bir turlu anlamam..

Aziz başkanın neden sert ve acımasız göründüğünü hala anlamamışsınız,
    konu FB olunca düşman çok (iç ve dış)
    mücadele için yürek ve güç yanında, sertlikte lazım.

bunun dışında Başkan son derece saygılı ve yardımsever biridir.
    ( dışardan gözlemim)

tanıyın artık.......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Trabzon sadece yer kimseye gunahini dahi vermez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.