Şimdi Ara

İşlemcim Elden Gidiyeah (Bir Çipset Sürücü Konusu) Zeki Müren de bizi görüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bi insan 12 saat olmadan nasıl telif yer ya?gpu kullanımı çakılı 98'di gta5'te ve işlemci hızı da sürekli 4350 4325 falandı dedim şunun bir videosunu alayım resimle gösterilmez bu.altta da aimp açılıydı müziği de kaydetmiş shadowplay hiç kullandığım bir şey değil.farkedince sesi iptal mi etsem dedim milattan kalma şarkı sonra zaten çamur gibi iyice beter olur diye yapmadım.şimdi açtım baktım diyor telif yok bu videodaki reklam ücretleri telif sahibine ödendi falan nan zaten 15 kişi bakmış hepsi dh'den hepsi block kullanıyordur ne reklam parası?müziğin sesini kes falan dedim ama ya bugün internette bir sıkıntı var ya yt'de sonunda sildim yani bir önceki mesajımdaydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 25 Mart 2020; 20:13:46 >
  • 2k epic.yine ısınamadık oda buz gibi kaldı.





    anah 2k yüklemiş bu sefer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 25 Mart 2020; 20:17:51 >




  • HOcam ekran kartının bu hali ne 2080 olmuş 2070 super
  • ses sevmediğim için hile yapmıyorum biliyor musun yoksa bu videoları ekran kartı ve işlemci fanlarını fulleyip almak var baya farkediyor.2070s güzel kart ayrıca bir arkadaş aldı msi hede hödö olanını birazcık yavaş benimkinden.
  • bu derecede fanlar kaç rpm çalişiyor hocam?

    bence o yüzdeye 60 derecede başlayacak sekilde ayarlarsanız bu kadar tırmanmaz diye düşünüyorum
    https://prnt.sc/rmofgg

    bende böyle bir ayar var 1.5 yıldır kullanıyorum çok ses cıkmıyor sıcaklıklar da epey kontrol altında

    bence bu fan off olayları heatsinkte aşırı ısı birikmesine sebep oluyor. sonra oyunda harala gürele başlayınca zaten ısı sığası dolmuş heatsinki soğutmak daha da zorlaşiyor..

    bu şekilde boşta heatsinkleri soğuk tutunca bence ısınması daha zorlaşıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 25 Mart 2020; 20:25:12 >
  • %80'e kadar rahatsızlık veren bir ses yok %100 olunca dayanılmıyor nasıl becermişler anlamıyorum ve %100'de atıyorum 3600 devirse dahası da var 5600 devir gördüm ben çok ısıtan bir oyunda fazla oc yapmışım %100 üzeri de var 85'i geçerse.sıcaklığı umursamıyorum kasa dışına attığı için.ses önemli benim için.msi afterburner ile profil yaptım ama daha hızlı çevirmekten başka bir işe yaramadı.power limit düşürdüm bakalım serin mi çalışıyor diye ama yok yani ne yaparsan yap ben 82 dereceme kavuşmak istiyorum diyor kart yaz kış.82 dereceyi görünce insanlar kafa ütüleyen bir sesle canı çıkıyor gibi düşünüyor benim eski r9 380 gibi ama bunda öyle bir şey yok profil msi bişi açma hiç ses yok.ses yok güzel sıcaklık dışarı gidiyor önemi yok peki hiç mi dezavantajı yok evet var saat hızı 1830 olacağına yavşaya yavşaya 1500'leri görüyor işte bu noktaya gelirse o zaman 2080 gibi olmuyor yoksa ben fanlı 2080'lerle kapıştırdım bi mhz ya da hız eksikliği yok fanı dayarsan 100'e.bir daha böyle kart alır mıyım benim 2700x sistemdeki 1070 ti de böyle ama o gariban hiç sesini duymadım aletin oc de yapmayınca çünkü ti'yi aldım kısa süre sonra 2080'i aldım.dışarı atması güzel tercih sebebi ama daha kaliteli fanlar kullanabilirler motorundan mıdır bilmem ne bearing oluyor ya %80'den sonrasında haç işareti yapıyorum kasaya ama 70 ti'de hiç öyle bir şey olmamıştı o da msı aero yani ne iş anlamadım bu kart illa ki daha çok ısınıyordur ama 5600 devir dönen fan koyana kadar bi sessiz motorlu fan koyun.




  • Oyunlardaki sıcaklıktan problem yaşayan çok nadir kişi var. Masaüstünde boştayken sıcak olması ve yüksek voltaj vermesi sorun.

    Ayrıca donanım konusunda bilgisiz birisiniz sanırım. Sesten rahatsız oluyorum diyorsunuz ama gidip blower fanlı ekran kartı almışsınız. Kış aylarında bile 85 dereceden inmiyor kartınız muhtemelen yaz aylarında 90 derecelere dayanıp kendisini kısacaktır. Yani yaz aylarında nur topu gibi 2080 görünümlü 2070 kullanacaksınız.

    3 Fanlı 2070 super gibi kartlar bu 2080 modellerinden daha performanslı.
  • 1x serisi için bir değişiklik varmı bakacağız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jake Lockley

    düne kadar bir şey yoktu ne güzel boşta 60 derece çalışıp odayı ısıtıyordu tshirtle oturuyorduk.dün yatmadan yeni çıkan çipset sürücüsünü kurdum böyle oldu.dandik amd bir sürücü yazmasını beceremiyor.donuyoruz..
    aga b450 chipsetide kursam fark edermi acaba :D
  • beleş sürücü arkadaşlar kurun kaybedecek bir şey yok kurulumunun buglu olup sinir bozması dışında.önce anlamıyorsunuz bu ne len bişi farketmedi diyorsunuz sonra oyunlarda falan bi bakıyorsunuz değişmiş gpu kullanımı ve boost hızı.ha bu 3000 serisi içindir 2000 1000 için başka bir şeydir kullanıkça belki çok sonra görürsünüz.problem vermiyorsa kullanın sürekli yenileniyor ve ben kötüye gittiğini görmedim ama dediğim gibi paso 3000'e çalışıyor olabilirler çünkü 3000 sorunlu çıktı saat hızları voltaj konusunda yoksa ben ilk çıktığında biraderin 1600'ü kullandım sonrasında 2700x aldım voltajdı carttı curttu bir sorun yoktu.ram sorunu vardı 1000 serisinde hani zaten bi dertleri olmayan serilere ne getirebilirler ama kurun windows uyumu vardır bir numarası vardır dekgelip göreceğimiz ya da göremeyeceğimiz.ha yoksa da yok arkadaşlar diyenler olursunuz ryzen dayanışması her seriden takip eden adamlar olmalı çünkü göreceksiniz 4000 5000 derken artık amd değil ryzen demeye başlayacağız bir brotherhood olacak.heyt be gaza bak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jake Lockley

    beleş sürücü arkadaşlar kurun kaybedecek bir şey yok kurulumunun buglu olup sinir bozması dışında.önce anlamıyorsunuz bu ne len bişi farketmedi diyorsunuz sonra oyunlarda falan bi bakıyorsunuz değişmiş gpu kullanımı ve boost hızı.ha bu 3000 serisi içindir 2000 1000 için başka bir şeydir kullanıkça belki çok sonra görürsünüz.problem vermiyorsa kullanın sürekli yenileniyor ve ben kötüye gittiğini görmedim ama dediğim gibi paso 3000'e çalışıyor olabilirler çünkü 3000 sorunlu çıktı saat hızları voltaj konusunda yoksa ben ilk çıktığında biraderin 1600'ü kullandım sonrasında 2700x aldım voltajdı carttı curttu bir sorun yoktu.ram sorunu vardı 1000 serisinde hani zaten bi dertleri olmayan serilere ne getirebilirler ama kurun windows uyumu vardır bir numarası vardır dekgelip göreceğimiz ya da göremeyeceğimiz.ha yoksa da yok arkadaşlar diyenler olursunuz ryzen dayanışması her seriden takip eden adamlar olmalı çünkü göreceksiniz 4000 5000 derken artık amd değil ryzen demeye başlayacağız bir brotherhood olacak.heyt be gaza bak.
    suanada kadar bf1 hariç 50 derece gecen oyunum olmadı ama olsun yukleyelım bakalım :D




  • bazı oyunlar rahat durmuyor odyssey de baya kasıyor sistemi sıcaklık olarak.zaten kurdu mu kurmadı mı diye program ekle kaldırdan silebilirsin ama bi kur oyna derim milimetre faydası varsa neden kullanmayacaksın yoksa bu sürücü sıcaklığı düşürür gibi algılanmasın ben onu festingetle makara geçmek için böyle yaptım.gpu kullanımı ve cpu boost hızında etkisi var baya sabitledi videolardan görebilirsiniz resim atmadım 99 98'de ya da 4350'de bakın bakın diye.o yüzden video.
  • ac odissey gpu ısıtmaz 180w tdp kartta 120-130w çekiyor 1080pde odisseyde daha yüksek mhzlerde kalabilmesi lazım

    işlemci diyosan ewt ısınabilir ama yine de bi prime95'in kılı etmez 8/16 dolduramıyor zaten bu islemcileri cinebench kadar bile ısıtacak oyun yok piyasada

    bende durum bu ac odisse

    %200 scalehttps://i.hizliresim.com/pl2TyG.png


    %100 scalehttps://i.hizliresim.com/DSdbvT.png

    2700x burada 70w cekiyorsa senın işlemcinin 50 60 w çekmesi lazm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 26 Mart 2020; 18:42:56 >




  • fanları bendeki gibi kullanırsan bu oyun işlemciyi de ısıtıyor anlık da olsa.en üstte voltajın solunda göreceğin fan devir hızı değil kartın güç tüketimi imiş watt olarak verir dedim ama böyle vermiş.sendeki gibi olması için ayrıca hwinfo açmam lazım ama vrm falan yok bende parçasına göre değişiyor sensörler.ben yine upload'ı beleş buldum resim yerine video atayım dedim.barbara palvin'e çevirmişsin hatunu.benimki sister.


    experience isimli arkadaş böyle ayarlamış oyuna girince uyanmamışım.


    İşlemcim Elden Gidiyeah (Bir Çipset Sürücü Konusu) Zeki Müren de bizi görüyor

    İşlemcim Elden Gidiyeah (Bir Çipset Sürücü Konusu) Zeki Müren de bizi görüyor

    İşlemcim Elden Gidiyeah (Bir Çipset Sürücü Konusu) Zeki Müren de bizi görüyor







  • valla bende 5 mbit upload var ben de mi yüklesem bişeyler
  • Sürücünün yuklenememe sorunu hala devam ediyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürücüyü yükleyemedim ben. 1 saate yakın bekledim ama %0 da kaldı. Yeniden başlattım bilgisayarı. Program files (x86) içindeki AMD klasörüne bir sürü klasör eklenmiş. Sürücünün yüklenip yüklenmediğini nerden anlayabiliriz?
  • NeloAngelo kullanıcısına yanıt
    emre6753 E kullanıcısına yanıt
    biz bu sürücüyü çok geç keşfettik ayın 19'unda çıkmış ve anında reddit'te yakalamışlar sorumlu adamı.o da log dosyası yollayın bakalım demiş.sürücü aslında 12 tarihli ama 19'unda yayınlanmış.henüz bir çözüm yok.12'sinden 19'una solitare oynayarak mı test etmişler şurada bize verseler anında aga bu olmamış derdik.çözüm önerisi diyenler olmuş yok C: altındaki amd klasörünü silin şunu yapın bunu yapın bir saattir onunla uğraşıyorum daha beter oldu.ilk kurduğumda iki makineme de kurdum ona git buna git derken bi baktım birinde kaybolmuş ötekine gittim onda kaybolmuş ben de dedim herhalde bitince kapatıyor.şimdi denediğimde ise hiç de 5 dakikada kaybolmadı inat gibi 15 20 dakika durdu ve ben ilk kurarken eski sürücüyü silmedim C: amd klasörünü silmedim direkt başlatmıştım.c: altındaki amd'yi siz yine silin ve oraya açtığı klasörlerde drv64 mü exeler var çoğunda onları elle de kurabilirsiniz ama bence gerek yok başlatın bir süre sonra kapatın ya da kapatmayın baştan açın program ekle kaldır'da görünüyorsa kurmuştur.bence şak diye kuruyor da işte bitiremiyor bir hata var.kurulum başlayınca windows bu sürücü için baştan başlatma gerekli diye uyarı veriyor demek ki bir şeyler yapıyor.adamlar da evden çalışıyordur ve 20'sinde yazsalar bir hafta sonra yayınlanabiliyorsa bekleyin olmadı bir kaç gün ya da dediğim gibi kurun baştan başlatın.


    @yamaci1771

    yükle tabi barbarayı görelim.




  • büyük resmi görmüş kral millet birde oha falan yazmış nasıl olmuş böyle diyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jake Lockley

    ben dün x470 ve x570 anakartlarıma kurdum aynı dosya.x470'te 2700x var zaten serin çalışıyordu 4 ghz 1.27v sabitleyince ama işkillendim bir de ona bakacam.bu sürücü 3000'e mi para ediyor yoksa 2000'e de ediyor mu?


    bir de kurması çok gıcık başlatıyorsunuz %0 bekliyor bir ton sonra pat ortadan kayboluyor ikisinde de öyle yaptı.


    hani fan konusu falan yalan değil.bi deneyin derim.


    45 dk oldu hala %0 : D dkslfnsşdfls




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.