Şimdi Ara

İşlemci sürekli çalışıyor ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle mesajı okuduğunuz için teşekkürler.Arkadaşlar bilgisayar bilgim iyidir yanlız bu sorunun çözümünü bir türlü bulamadım. işlemcim amd athlon x2 250 3.00 ghz bir işlemci bugün tesadüfen sistem bilgi programı ile bilgisayarı kontrol ederken işlemci frekansının sürekli 3.00 ghz de olduğunu gördüm ama görev yöneticisinden ve Windowsun kendi masaüstü aracından baktığımda işlemcinin normal seviyelerde boşta %5-10 çalıştığını gördüm. yani işlrmci hemi yükte değil hemde frekansı sürekli yüksek.Normal 3.00 ghz bir işlemcinin boşta çalışma frekansı 800 mhz dir . İşlemcide biraz ısınma var görev yönetisindede herhangi bir işlem görünmüyor ve aynı durum ram içinde geçerli ben anlayamadım yardımcı olabilecek varsa cevap yazarsa sevinirim...

ek olarak resimde koydum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66birol66 -- 2 Eylül 2012; 22:07:31 >

tarama yap bilgisayarına

Bir diğer yandan %5-10 kullanım mevcutsa hala temiz bir format atmada fayda var.Bazen virüs programları virüsleri bulamayabilir.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.