Şimdi Ara

İşlemci soğutucusu ne almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cindimaturab

KHAN BLACKWOLF piyasadaki en iyilerden

Hocam P8Z68 deluxta 4 ram slotu dolu sizce bi sıkıntı çıkar mı yoksa KHAN BLACKWOLF tam sığar mı?
  • sıkıntısız tam sığar. çünkü tower model bu tür soğutucular
  • quote:

sıkıntısız tam sığar. çünkü tower model bu tür soğutucular

Af buyurun tower model derken ne demek istediniz anlayamadım :)
  • tower model kule şeklinde soğutuculara deniliyor. thermalright ın da var öyle modelleri noctua nın da. fanlar anakarta 90 derece açı ile monte ediliyor bunlarda ve yer sıkıntısı pek yapmaz bu tip soğutucular. bir de üzerine takılıcak fanlar yatay olanlar var. yani fanı yatay monte ediyorsun soğutucu üzerine. işte bu tip olan soğutucular geniş çevre ister işlemcinin etrafında.

İşlemci soğutucusu ne almalıyım?

bunun fanı soğutucu üzerine yatay monte edilmiş. bir de 12cmlik ise çok geniş alan ister montaj için.

khan blackwolf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cindimaturab -- 24 Ekim 2011; 10:11:43 >

• quote:

tower model kule şeklinde soğutuculara deniliyor. thermalright ın da var öyle modelleri noctua nın da. fanlar anakarta 90 derece açı ile monte ediliyor bunlarda ve yer sıkıntısı pek yapmaz bu tip soğutucular. bir de üzerine takılıcak fanlar yatay olanlar var. yani fanı yatay monte ediyorsun soğutucu üzerine. işte bu tip olan soğutucular geniş çevre ister işlemcinin etrafında.

bunun fanı soğutucu üzerine yatay monte edilmiş. bir de 12cmlik ise çok geniş alan ister montaj için.

khan blackwolf

Kardeşim çok sağol bilgilendirici bir mesaj olmuş :) benim o zaman tower bi soğutu almamız lazım khan gerçekten iyi yorum almış sanırım khan alıcam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Setric

quote:

Orijinalden alıntı: UD97

İkisi de.
    Overclock yapmana imkân sağlaması performansı arttırmak olarak nitelendirilebilir.

Ayrıca en iyi ve kaliteli markalar Sunbeam ve Thermalright'dır.
    Üst seviye overclock yapacaksanız Noctua alın. Fiyat/Performans için üsttekiler en iyileridir.

Hocam bu nasıl sizce?

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/cooler-master-v8-intel-lga1366-1156-1155-775-ve-amd-am3-am2-am2-soket-uyumlu-islemci-sogutucusu.html

%18 indirm var gerçi diğer siteleri araştırmadım

Valla 12 silindir üst segment araba motoru gibi,işlemci bunu üzerinde gördümü korkudan buz keser

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

quote:

Orijinalden alıntı: Setric

quote:

Orijinalden alıntı: UD97

İkisi de.
    Overclock yapmana imkân sağlaması performansı arttırmak olarak nitelendirilebilir.

Ayrıca en iyi ve kaliteli markalar Sunbeam ve Thermalright'dır.
    Üst seviye overclock yapacaksanız Noctua alın. Fiyat/Performans için üsttekiler en iyileridir.

Hocam bu nasıl sizce?

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/cooler-master-v8-intel-lga1366-1156-1155-775-ve-amd-am3-am2-am2-soket-uyumlu-islemci-sogutucusu.html

%18 indirm var gerçi diğer siteleri araştırmadım

Valla 12 silindir üst segment araba motoru gibi,işlemci bunu üzerinde gördümü korkudan buz keser

Valla hocam güldürdün beni :) P8Z68 delux anakarta olur mu bu 4 Ram slotu da dolu :) render için yüksek ram lazım 16gb ram var anakartta :) şimdi alıpta ramlerin birini çıkartmakta olmaz.

• Güldürdüysem ne mutlu bana
    İşin şakası bir yana bende soğutucu siparişi verdim ama oc için değil,Cooler Master Hyper 212 plus siparişini verdim.
    Ama sizin bu 12 silindirin örnek uygulama resmine baktığımda bakır borular düşük bir açıyla yapraklara bağlanmış görünüyor.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/cooler-master-v8-intel-lga77511561366-amdam2am3-uyumlu-8-isi-borulu-islemci-sogutucu-cm-rr-uv/productDetails.aspx?productId=bd190069&categoryId=1125
    Buradaki anakarta bağlanmış foto bana sorun çıkarmaz izlenimi verdi.
    Zaten sizdeki anakart + bu soğucuyu kullanan bir forumdaş vardır belki ama nerden görüp cevap versin...
    Neyse sadece fikrimi paylaşmak istedim,gönlünüzdeki ürünü alırsınız ve sorunsuz kullanırsınız inşallah

• quote:

Güldürdüysem ne mutlu bana
    İşin şakası bir yana bende soğutucu siparişi verdim ama oc için değil,Cooler Master Hyper 212 plus siparişini verdim.
    Ama sizin bu 12 silindirin örnek uygulama resmine baktığımda bakır borular düşük bir açıyla yapraklara bağlanmış görünüyor.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/cooler-master-v8-intel-lga77511561366-amdam2am3-uyumlu-8-isi-borulu-islemci-sogutucu-cm-rr-uv/productDetails.aspx?productId=bd190069&categoryId=1125
    Buradaki anakarta bağlanmış foto bana sorun çıkarmaz izlenimi verdi.
    Zaten sizdeki anakart + bu soğucuyu kullanan bir forumdaş vardır belki ama nerden görüp cevap versin...
    Neyse sadece fikrimi paylaşmak istedim,gönlünüzdeki ürünü alırsınız ve sorunsuz kullanırsınız inşallah

Sağolasın hocam :) bakalım ya onu alıcam ya da noctua d14 :) ilgin için teşekkürler gerçekten yardımcı oldun sizin soğutucuda hayırlı olsun güle güle kullanın pc niz soğusun ama aranızdaki bağ soğumasın ;)

• Teşekkürler...
    "pc niz soğusun ama aranızdaki bağ soğumasın ;) " çok kaliteliydi
  • quote:

Teşekkürler...
    "pc niz soğusun ama aranızdaki bağ soğumasın ;) " çok kaliteliydi

Eyvallah hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.