Şimdi Ara

İşlemci sıcaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar ben kasaya 2 tane extradan fan taktım işlemci fanındaki tozları temizledim termal macununu düzgünce sürüp değiştirdim ama ne yaptıysam olmadı Cpu hala 55 derece işlemci Fanı hala 4500 devir NE YAPMALIYIM ?!?!?!?!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• işlemciniz nedir
  • baktığınız core sıcaklığıysa normal birda biostan işlemci fanının autoda olduğundan emin ol.
  • Kardes senın işlemcın neyy eger p4 fılansa normaldir hatta soguk bıle benım işlemcımm 65 in aqltına hiç inmedı daha bırde ıyı havalanmasına dıkkat et kasanın sıcaklıgada programdan degıl bıos tan bak
  • işlemcin nedir?
    Bios update yapmayı dene bakalım...
  • illede kurtulmak istersen bu sıcaklıktan ver bıraz para adam gıbı işlemcı fanı al düşsün 20 lere 30 lara
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeFFreY.JeY

işlemcin nedir?
    Bios update yapmayı dene bakalım...

4500 devirden bahsettiği için büyük ihtimal p4 tür.. Bu yüzden sıcaklık değerleri normal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 21 Ağustos 2008; 2:41:27 >
  • işlemcin muhtemelen P4 Prescott çekirdekli... Sıcaklık ve devir normal.

Ben aynı problemden dolayı ZALMAN 7000B-CU almıştım 50$'a. Onun fanı 1400 rpm de dönüyo işlemci 45 derece
  • Ama ara sıra bilgisayar işlem yaparken kendini kapatıyor işlemcim Pentium Dual Core 2.8 Ghz ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arcatera

Ama ara sıra bilgisayar işlem yaparken kendini kapatıyor işlemcim Pentium Dual Core 2.8 Ghz ...

Dual core 2.8Ghz mi var ya? overclockmu yaptın?
  • Modelini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.. Dual Core olduğunu nerden biliosun? P4HT de olabilir..!!
  • 2,8 ise pentium d dir aynısı arkadaşımda war dün onlara gittim oyunda sıcaklığa baktım everest ile 75 C
    masaüstü 60 civarı yanlış olmasın diye biostan baktım oradada aynısını gösteriyor o işlemciler cok ısınıyor ve arkadaşınkide pentium d 2,8 dir %100
  • sıcaklık normal çünkü pentiıum d nın pentıum 4 tek pek bır farkı yok ya sıcakluık konusunda..
  • 75 derece falan normal panik yapacak bir durum yok. 90 ı geçmesin yeterli
  • 85 Derecede Zaten Kapanması Lazım.
  • hmmmm evet işlemcim pentium d pek iyi bir iişlemci değilmiş zaten ısı sorunu ondan.Ama Bilgisayarım ara sıra kendini kapatııyor nedeni ne olabilir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.