Şimdi Ara

İşlemci Pimi Yamuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,arkadaşın bozuldugundan şüphelendiğimiz işlemcisini benim sistemimle kontrol etmek istedik işlemcisi sağlam çıktı fakat benim işlemcimi takarken pim yuvalarına, elimden termal macun bulaştı fazla ciddiye almadım işlemcimi takıp sistemi çalıştırdım fakat pc açılmadı tekrar kontrol ettiğimde pimlerden birinin yamulduğunu fark ettim bunu uygun bir şeyle düzelttim fakat yine çalışmadı acaba bu durum garanti kapsamı dışında mı kalır?Yoksa götürmem fayda sağlar mı?(işlemcim AMD Phenom II x6 1090t)

• termal macunu pamuklu iple diş temizler gibi temizle ve yamulan pimin düz olduğundan emin ol. yani daha iyi düzelt.
  • Ya kusura bakma arkadaşımda işlemcinin ırzına geçmişsin hala garantiyi soruyorsun....Garanti dışı....
  • termal macun iletken bir maddedir ve senin gibi acemi bi teknisyen bu duruma önem vermezse sonuc bu olur
    anakartını da bozmuş olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

termal macun iletken bir maddedir ve senin gibi acemi bi teknisyen bu duruma önem vermezse sonuc bu olur
    anakartını da bozmuş olabilirsin.

Öldürmüssün
  • haklısınız acemice davrandım bir çok defa takıp çıkarmışlığım vardır işlemcileri, kendi kullandığıma önem vermediğim buradan belli oldu neyse sağlık olsun artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.