Merhaba,arkadaşın bozuldugundan şüphelendiğimiz işlemcisini benim sistemimle kontrol etmek istedik işlemcisi sağlam çıktı fakat benim işlemcimi takarken pim yuvalarına, elimden termal macun bulaştı fazla ciddiye almadım işlemcimi takıp sistemi çalıştırdım fakat pc açılmadı tekrar kontrol ettiğimde pimlerden birinin yamulduğunu fark ettim bunu uygun bir şeyle düzelttim fakat yine çalışmadı acaba bu durum garanti kapsamı dışında mı kalır?Yoksa götürmem fayda sağlar mı?(işlemcim AMD Phenom II x6 1090t)
termal macunu pamuklu iple diş temizler gibi temizle ve yamulan pimin düz olduğundan emin ol. yani daha iyi düzelt.
Ya kusura bakma arkadaşımda işlemcinin ırzına geçmişsin hala garantiyi soruyorsun....Garanti dışı....
termal macun iletken bir maddedir ve senin gibi acemi bi teknisyen bu duruma önem vermezse sonuc bu olur anakartını da bozmuş olabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981
termal macun iletken bir maddedir ve senin gibi acemi bi teknisyen bu duruma önem vermezse sonuc bu olur anakartını da bozmuş olabilirsin.
Öldürmüssün
haklısınız acemice davrandım bir çok defa takıp çıkarmışlığım vardır işlemcileri, kendi kullandığıma önem vermediğim buradan belli oldu neyse sağlık olsun artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme