Şimdi Ara

İşlemci-Ekran Kartı-Anakart

5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler beyler, sistemi yenilemek istiyorum elimde AMD Radeon HD 6950 1 GB 256 Bit var. Ben bu GPU'yu MSI Z77A-GD55 ve Intel marka bir işlemciyle kullanırsam uyuşmazlık yaşanır mı?
    Ayrıca aklımda işlemci olarak 2500k vardı fakat işlemci Sandy, anakart Ivy Bridge destekli olduğu için yine Ivy Bridge olan 3570 k önerilmiş sizce ne yapayım?
    Ayrıca birkaç yerde de AMD FX 8150 önerilmiş AMD kart sahiplerine yalnız Anandtech'te 2500k'nın bile gerisinde kalmakta işlemci o yüzden emin değilim.

Biçimsizlik nedir?
  • Cevabınız için teşekkürler şuan kafamda kurduğum plana göre MSI Z77A GD55, Intel i5 3570k 1155 Pin kombinasyonu uygulamayı düşünüyorum. 1000 TL birikmiş param var 274 TL Anakart 400 TL işlemci = 674 TL tutuyor. yanına 8 GB RAM, ve 1 TB arşiv HDD'm kafa vurduğu için elimdeki 500 GB ile idare edip veya 120 GB SSD almayı düşünüyorum. Sizce bunlara 550 W PSU yeter mi yoksa ek olarak bir PSU mu alayım? Ayrıca stajdan alacağım paralarla da bir adet Sapphire 6950 1 GB 256 bit daha alıp CF yapmayı düşünüyorum.

power olarak ileriyi düşünmek açısından iyi bişey lazım. artık kartlarında watt olarak tasarruflu çıktıgını varsayarsak.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5161

yeter diye düşünüyorum. yetmez dersen aynı modelin 750 watt olanı var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoSeriouS -- 31 Ağustos 2012; 2:50:32 >
    Intel i5 3570 K (OCZ Gladiator MAX ile kullanacağım)
    Sapphire Radeon 6950 1 GB 256 bit
    Maxtor 32 MB Cache, 7200 RPM SATA(I) 500 GB HDD
    XILENCE 550 W PSU

RAMler hakkında şuan hiçbir fikrim yok yalnız, 2x4 GB 1600 CL9 DDR3 düşünüyorum 4x4 GB 1600 CL9 DDR3'te yapabilirim. Kafanızda böyle bir sistem oluşturun, eğer elimdeki PSU bu sistemi kaldırabilecekse ufak boyutta bir SSD alıp birkaç ay geçtikten sonra PSU değiştireyim. Yok kaldırmayacaksa PSU'yu önce alayım.
    Ekran kartı, anakart sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.