Şimdi Ara

işlemci darboğazı olayı gta 5 oynarken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu açıyorum.. 10 dakka sonra ani takılmalar başlıyor...oyun gta 5... diğer oyunlarda bukadar yoğun sorun yaşamıyorum... mesela araca biniyorum kamerayı sağa sola oynatıyorum gayet rahat su gibi akıyor... grafik ayarları orta seviyede ve grafiklerin yoğun oldugu yerlerde gayet rahat kamerayı çeviriyorum. ama lakin araca binince ekran akıcı gidiyor ama arada tek tek liyor.. yarım şar saniyelik 5 saniye de 1 donuyor...
    işlemci i3-4005u 1.7 ghz
    ram 8 gb
    ekran kartı nvidia geforce 820m 2 gb
    game booster fayda etmedi...

Orijinalden alıntı: GSkill fN

Dediğin sorunlar harddiski gösteriyor

Anlik takilma olayi islemci sebebiyle olmakta... Bunu denemek adina ilgili oyunu cok eski 160 gb lik bir hdd ile denedim, hicbir sekilde takilma vs gibi bir durum ile karsilasmadim, sabit 60 fps 1080p
    ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • 1.7 Ghz çift çekidek işlemci ile GTA V açmanız bile iyi.

VSYnc'i half yapıp deneyin olmazsa zaten oynayamazsınız.
  • Sistemin çok güçlü değil bu gibi şeyler normal. Öncelikle cpuid hw monitor ile bilgisayarının oyun sırasında ısısını ölç. Msaa gibi benzeri şeyler varsa kapat. Vsync'ı kıs. Ama söylediğim gibi bu sistemle oyunu açmak çok zor açsan bile böyle sorunlar olması normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dell S2716DG - Asus Strix Gtx 1080 O8G - I7 6700k Skylake - Asus Maximus VIII Hero - Custom Sıvı Soğutma - GSkill 16 GB (8x2) 3000 Mhz - Samsung 850 EVO 500 GB - Seagate Barracuse 2 TB 7200 RPM - Seasonic 850 Watt PSU - Corsair 760T - Logitech G502 - Logitech G430 - Logitech G103
  • arkadaşlar harddisk denmiş daha pc 2 aylık düşme vs de olmadı.. harddiskten olsa diğer oyunlar da da kasar diye düşünüyorum...
    ısı sorunu olabilir diyorsunuz pc wizard ile kontrol ettim işlemci boşta 38 gta 5 'te maximun 73 oldu... diğer oyunlarda 65-70 arası gidiyor .. ekran kartı gta 5 te en fazla 76 oldu...1.7 ghz hız diyen arkadaş olmus ben bu işlemciyle call of duty black ops 3 ü orta seviyede 30 fps civarında oynuyorum...battlefield hardline ekran kartından dolayı düşük fps ile oynatıyor.... ama gta 5 teki gibi tek teklemiyor...yani çözüm olarak bu darboğaz olayı belli ayarlarla çözülebiliyormu ? msaa vsync o tip ayarlar en düşükte.... diğer görsel ayarları en düşüğe alsam bile tek tek leme devam ediyor.. bende bilerek orta seviyeye alıyorum bari oyun tadı olsun diye...
    Daha Fazla Göster
  • İşkenceye dayanamamıştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: jimhendrix

İşkenceye dayanamamıştir

Yaran youtube yorumlari

>>Amd Freesync Kullanıcıları Klübü ve ASUS MG278Q İncelemesi<<

>>Inno3D GeForce GTX 1050 Ti Compact İncelemesi 2100mhz Overclock<<

>>Asrock Fatal1ty 970 Performance Kullanıcı İncelemesi fx8350 ile 5200mhz Overclock<<

>>FULLSYSTEM OVERCLOCK REHBERİ i7 4790k Hava soğutmayla 4.8ghz<<

CPU>AMD Ryzen™5 1600X Soket AM4(16MB Cachle upto 4.4Ghz 1.3v)>MOTHERBOARD GIGABYTE X370-Gaming 5>Gpu Sapphire RX Vega⁵⁶ 8GB HBM2 Radeon™>RAM Kingston 16GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 1.2V(upto 3200mhz cl18 1.35v)>Case Desk Case>Klavye Motospeed CK888 NKRO Blue Switch>Monitör LG 29UM68 21:9 Ultrawide®IPS
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.