İslam'a en büyük zararı bu görgüsüzler veriyor
-
-
Demi ya kabe pastası zarar veriyor ama misal ülkemizde cübbelinin kızının 20 milyonluk g kasa ile gezmesi, menzil şeyhinin nesi oldukları belli (! ) olmayan kadınların çakarlı e kasa ile emniyet şeridinde " yeaaa tahsisli araç ama" diyip daaaat diye gazlayıp geçmesi, dinayetin başının bana çok gördüler dediği aracın 50 milyon olması hiç zarar vermiyor.
Not : örnekler çoğaltılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 20 Ekim 2025; 19:48:42 >_____________________________
Mid-tempo beats, soulful grooves and head nodding selections. -
ateistler müslümanlardan daha dürüst daha edepli ve daha insani.
çünkü dinsiz gibi yaşıyorlar.
müslümanım diyenler dinlerinin greklerini yerine getirmiyor yetmezmiş gibi bunu zorunlu kılmaya çalışıyor.
Allaha şükürler olsun ki!!! ben de dinsizim.
_____________________________ -
Bu dünya üzerindeki siyasal islamcılar ve yobazlar yüzünden insanlar İslamdan soğudu.
Mesela benim kardeşim Müslümanlığı sorgulamaya başladı.Muhtemelen deist olacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 20 Ekim 2025; 20:29:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
|
ateistler müslümanlardan daha dürüst daha edepli ve daha insani. çünkü dinsiz gibi yaşıyorlar. müslümanım diyenler dinlerinin greklerini yerine getirmiyor yetmezmiş gibi bunu zorunlu kılmaya çalışıyor. Allaha şükürler olsun ki!!! ben de dinsizim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler