Şimdi Ara

İşkur Kamu Personeli İlanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İş İlanları Yayımlanıyor Kamu Alımları Başladı


    Kamu personeli olarak hizmet vermek isteyen adayların uzun süredir bekledikleri müjde niteliğindeki iş ilanları yayımlanmaya başladı.
    2019 yılı itibari ile hem personel alımı hem de işçi alımı kapsamında yayımlanan ve devlet destekleri ile birlikte işsizlikle mücadele sınırlarında değerlendirilen kurum içi ve kurum dışı istihdam ilanları yayımlanmaya ve ilgili adayların bilgisine sunulmaya devam ediyor.
    İstihdamların doğru bir süreç akabinde başarılı bir şekilde sonuçlanabilmesi için, belirtilen süre dahilinde en fazla önem arz eden konuların başında ise işverenler ile iş arayan vatandaşların ortak bir platformda buluşturulması geliyor.
    İş ilanları kariyer, sistem içerisinde hem iş arayan vatandaşlar ile işverenlerin buluşturulduğu ortak bir ilan arz sitesi olması hem de bu alanda yıllardır verilen hizmetlerin karşılığında kazanılan tecrübesi ile bir aracı platform olarak ön plana çıkıyor.
    Kariyer planlaması yapan ve çeşitli şartlarla ya iş değiştirmek ya da işsiz kalınan süre zarfında yeni bir iş bulmak amacında olan vatandaşlar için güvenilir kaynaklardan edindiği bilgileri sunmayı misyon olarak belirleyen İş İlanları Kariyer sitesinde farklı özel alanlara yönelik ilanlar yayımlanıyor.
    Türkiye genelinde en büyük aracı kurum olan Türkiye İş Kurumundan temin edilen bilgiler doğrultusunda istihdam bilgilerini İşkur İş İlanları başlığı ile arz eden İş İlanları Kariyer sitesinde hem istihdamlara yönelik kontenjan ve alım şartları hem de başvurulara dair başvuru yeri ve şekli konularında detaylı bilgiler, ilgili vatandaşlara sunuluyor.
    https://www.isilanlarikariyer.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CertainCrimes -- 11 Temmuz 2019; 21:42:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.