Şimdi Ara

İşkur İşsizlik ödeneği kesilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 2 ay önce çalıştığım kurumdan sözleşme bitti çıktım . 2 aydır işsizlik ödeneği alıyorum. Bana bugün 15.03.2016 tarihinde iş görüşmeniz var diye mesaj geldi. Ben şu an Sinop'ta bulunmaktayım. Ben kendime seyahat acentesi açıyorum haziran ayında. Benim niyetim bir yere girmek değil işsizlik maaşı bitene kadar işe girmemek.

    Sorum şu . Ben istanbul a geri dönmeli miyim. Yarın görüşmeye gitmez isem işsizlik maaşım kesilir mi ? Bu konuda bilgisi olan bir kişi yönlendirir ise sevinirim. Herkese iyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • haklı bir nedenle gitmezse kesileceği söyleniyor ama fiiliyatta kesileni duymadım.bazı kesimlerde 3 kere gitmeme veya red durumu olursa kesiliyor diyor.bence ilk teklifte bir sorun çıkmayacaktır.
  • selvetarm S kullanıcısına yanıt
    Sağolun valla. çağrı merkezi numarasını arıyorum başında alan kodu girin diyor. Alan kodu giriyorum aradığınız çağrı merkezi numarası başında alan kodu girmeden arayın diyor. İnternetten bayrampaşa şubeyi buldum aradım sizin söylediğinizi ilettim.

    " Eğer internetten kullanıcı girişi yapar gözüken görüşmeyi red yapar gitmez yada onay der gitmezsem kesilirmiş. Ben bu işlemi yapmadığmı söyledim. Birşey olmaz bitene kadar alacaksın " dedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.