Şimdi Ara

İŞKUR GÜNLÜK 15 LİRA KARŞILIĞI MESLEK EDİNDİRME KURSU (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
79.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu kurslara 2 defa başvuru yaptım.2 kurstada elendim aslında ben elenmedim onlar elediler.Mülakat falan formalite,kursa alınacakların listesi önceden mülakatı yapanlara gidiyor yani yine torpil işliyor.Eğer listede bir kaç kişilik yer varsa ŞANSLIYSANIZ kursa katılırsınız.Kursa katılanların %90 lık kısmı
    boş vaktini değerlendirmek ve para kazanmak için gidiyor.Yani iş için giden kişiler kursa alınmıyor,ihtiyacı olmayan çoğu kişi kursa gidiyor.Çevremde birçok kişi ihtiyacı olmadığı halde kursa gitmiştir.2 sene veya 6 ay başka kursa katılamazsınız yazdığına bakmayın.Arkadaşım bir kursu bitirdi ertesi gün diğer kursa başladı.
  • konu 17 gün sonra canlandırıyor gibi oluyorum ama profil oluşturup, başvuru yapacaktım kurs için ama sürekli olarak Başvuru/Kayıt Düzenleme yapın dedi.
    Mevcut İş Arama Durumu : Profili Yok/Düzenlenmemiş, İşsiz
    Kaydını Uzattığı Tarih : Aktif Değil
    diyor ve ben bana ait herşeyi yazmama rağmen, "En az 1 meslek girmek zorunludur. " diyor. Nereye meslek eklemeliyim onu anlamadım ben.
    Nasıl yapmam gerek biliyor musunuz dostlar ? Son başvuru tarihi 2 ağustos biran önce yapayım da kafam rahat olsun.
  • peki bilenler yardımcı olursa sevinirim bizim buradada GİRİŞİMCİLİK İŞLETMECİ kursu açılıcakmış katılmamın ne gibi getirileri oluır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: propesyonel

    birilerinden duydum . doğruluğu nedir. biraz araştırma sonucu kurs karşılığı günlük 15 lira verildiğini öğrendim . var mı katılan kurslar ne zaman başlıyor . burada tartışalım yorumlayalım

    evet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: propesyonel

    birilerinden duydum . doğruluğu nedir. biraz araştırma sonucu kurs karşılığı günlük 15 lira verildiğini öğrendim . var mı katılan kurslar ne zaman başlıyor . burada tartışalım yorumlayalım

    ben almıştım. paratıda diplomayıda açıklıyım. kursa gitmen için işsiz ve okul okumayacak birisi olman lazım. bizim kurs 45 gündü galiba.devamsızlık yapsanda arkadaşlarına söle senin yerine imza atsınlar para hesapta sigorta yapıyoruz yazıyo ama inanma sadece kaza sigortası felan yapılıyo o bildiğin sigorta değil o işi salla yatırmıyolar sigortanı.sınav oluyon teori ve yazılı.teori 2 kişilik gruplara ayırıyodu branşın üzerine bişeler yaptırıyordu.yazılıda 2 tane işkurdan adam geldi 2 tanede okul hacaları kopya çekemezsin ama ben çektim.diplomayı da parayıda aldım. parayı ziraat bankasına vadesiz hesap açıyon öle onlar oraya yatırıto.




  • bende ankaradaki işkurun bilgisayarlı muhasebe kursuna gitmek istiyorum ama herhalde daha acılmamış.Gelişmelerden haberdar olan varsa yada durumu bilen benim yazdığım bu iletiden alıntı yaparak cevpalarsa sevinirim bildirim gelsin diye.
  • konuyu dirilttim biraz ama:) üniversite öğrencisiyim yaz ayında bu kurslara katılabilir miyim?
  • Mesleki Açık Öğretim Lisesinde okuyanlar başvurabiliyor mu? Okul devam ediyor, gelecek öğretim yılında son sınıfım.
    Bu arada işkurun sitesi hayatımda gördüğüm en kötü site. Her şey hata veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 14 Haziran 2012; 19:41:45 >
  • Selam
    İşkurun bilgisayarlı muhasebe kursuna geçen hafta başvurdum ön kayıt aldılar telefonda. bugün aradım herhangi bir gelişme varmı diye bi 10 gün kadar daha beklemeniz gerekicek dediler. Ankaradaki arkadaşlar için (sitede telefon numarası ve kurs adı vermek mümkünmü bilmediğimden) kursun adı ve numarası konusunda yardımcı olabilirim.
    Eğer bilen varsa bu kursta hangi programın öğretildiğini yazarsa sevinirim (logo,zirve yada başka)
  • Bugün inşallah gidip kayıt olacağım
  • 2009 da elektrik-elektronik kursuna gitmiştim.Bu kursların işe yerleştirmeli olanları da var.İş garantili diye geçer onlara başvurursanız daha iyi olur.Bilmiyorum her yerde aynımıdır ama benim zamanımda kursta verilen eğitimi beğenmemiştim , meslek lisesi öğrencisine verilen dersi veriyorlar gibi gelmişti bana.Pek birşeyde öğrenememiştim kurstan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.