Şimdi Ara

İSKİ Yüksek Fatura ve Taşeron Firma Çalışanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Ataşehirde ikamet eden teyzemin 2 aydır su faturaları yüksek geliyordu.50-60 gelen faturalar 120 gibi geliyordu.Evde tek kalan ve akşama kadar evde olmayan birisine bu faturanın gelmesi imkansız.Teyzem miktardan şüphelenmesine rağmen arkasını aramadı.
    Bugün teyzemin telefonuna 1100 TL su faturanız otomatik ödeme talimatıyla ödendi şeklinde mesaj geliyor.Tabi şoka uğruyor ve yakın arkadaşının iskide çalışan eşine ulaşıyor.Sayaç okuma ve faturalandırma işlemini taşeron firmanın yaptığını ve bazen bilerek okumadıklarını belirtiyor.
    Muhtemelen aynı gün akşamı bilgisayardan farklı değerlerde okumalarla haksız kazanç elde ediliyor.Miktar büyük olunca farkediliyor ama küçük çaplı miktarlarda çok ciddi miktarda haksız kazanç elde edilebilir.
    Bu mesajı bilinçlendirme amacı ile yazıyorum.Özellikle istanbulda yüksek su faturasından şüphelenen arkadaşlar mutlaka İSKİ ye uğrasın ve sayaç okumalarını karşılaştırma yoluyla kontrol ettirsin.Bizim şimdi izleyeceğimiz yol taşeron firma ve onun yolladığı adama ulaşmak.Daha sonra gerekli merciilere başvuru yapılacak.

    Bu yazıyı ekşisözlük hesabı olan bir arkadaşın paylaşmasını ve bilgilendirmesini rica ediyorum.







  • Merci beaucoup.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen ben her on beş günde bir su, doğalgaz ve elektrik sayaçlarını kontrol ediyorum, fotoğraflarını çekiyorum. Ne olur ne olmaz özel şirketlerin amacı kardır güvenilmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.