Şimdi Ara

işitme cihazı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
6
Favori
96.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işitme cihazı kullananlardan tavsiyelerini bekliyorum. Az bir işitime kaybım var ama çevremdekiler rahatsız olduğu için almaya karar verdim bazı kelimeleri tekrar ettirmek zorunda kalıyorum. oticon ve starkey iyi gibi alırken hangi teknik özelliğine dikkat etmeliyim yarın bakacağım çanakkaledeyim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi İşitme Cihazlarını Keşfet

İşitme kaybı, günlük hayatını olumsuz etkileyebilecek bir durumdur. İşitme cihazları, işitme kaybını gidererek hayatını kolaylaştırabilir. Ancak, çok sayıda işitme cihazı markası ve modeli arasından seçim yapmak zor olabilir.

Kulak İçi İşitme Cihazı Tavsiyeleri

Kulak içi işitme cihazları, kulak kanalına yerleştirilen küçük ve gizli cihazlardır. Kolayca çıkarılabilir ve bakımı yapılabilirler. En popüler kulak içi işitme cihazı markaları şunlardır:

• Helix: Helix işitme cihazları, gelişmiş ses teknolojisi ve rahat oturumu ile bilinir.
    • ReSound: ReSound işitme cihazları, net ve doğal ses kalitesi ve özel kişiselleştirme seçenekleri sunar.
    • Sonic: Sonic işitme cihazları, gürültülü ortamlarda bile net işitme sağlayan yönlü mikrofonlara sahiptir.

İşitme Cihazı Yorumları

İşitme cihazı almadan önce, kullanıcı yorumlarını okumak önemlidir. Gerçek kullanıcıların deneyimleri, karar vermene yardımcı olabilir:

• En İyi İşitme Cihazı Yorumları: İşitme kaybı olan kişilerin farklı işitme cihazı markaları hakkındaki görüşlerini bulabilirsin.
    • Helix İşitme Cihazları Yorumları: Helix işitme cihazlarını kullanan kişilerin yorumlarını okuyarak performansları ve özellikleri hakkında fikir edinebilirsin.
    • Kulak İçi İşitme Cihazı Kullanıcılarının Yorumları: Kulak içi işitme cihazlarının rahatlığı, ses kalitesi ve genel memnuniyet düzeyi hakkında bilgi sahibi olabilirsin.

İşitme Cihazı Seçerken Nelere Dikkat Etmelisin?

İşitme cihazı seçerken, işitme kaybının şiddeti, yaşam tarzı ve bütçen gibi faktörleri göz önünde bulundurman gerekir. İşte dikkat etmen gereken en önemli özellikler:

• Ses kalitesi
    • Konfor ve uyum
    • Özellikler (örneğin, gürültü azaltma, yönlü mikrofonlar)
    • Pil ömrü
    • Bağlantı özellikleri (örneğin, Bluetooth)

İşitme cihazınla ilgili herhangi bir sorunuz veya endişen varsa, bir odyolog veya işitme uzmanına danışmaktan çekinme. Onlar, ihtiyaçlarına en uygun işitme cihazını seçmene yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı sorun up.
  • bu gün 3 cihaz denedim 2 adedi interton biri phonox idi phonozun fiyaı 3000 civarı olarak söylediler ama tam modelini alamadım satıcı geçiştirmeye çalışşıyor sanki. phonoz iyi gibiydi. cep telefonumda kuş sesi gibi bir melodi vardı normalde hiç duyamıyordum duyduğumu fark ettim diğer markalarıda istedim oticon denemek istiyorum. Bu cıvıltıyı en iyi hangisi ile duyarsam onu alacağım.
  • yokmu bir tavsiye?
  • Bir KBB doktoruna görünmek yerine buradan tavsiye istemek gerçekten tuhafıma gitti. İşitme cihazları kendi kendinize alacağınız, seçip beğeneceğiniz bir ürün değil ki tavsiye verilebilsin. İşitme kaybınızın tipi, yüzdeki, hangi frekanslarda kayıp olduğu bunlara göre verilir cihazlar. Bakkaldan ekmek alır gibi alınmaz ki.
  • suistimale epey açık bir sektör gibi. direkt odyocu bir arkadaşın itirafı, internette abd de 100 dolar olan alete türkiyede 1500-2000 tl istiyorlar. ne bu diyorum,

-"varsa yönlendiren doktorun komisyonu + ayda 10+15 cihaz satan satıcının bütçeyi doğrultma manevrası".

ne yapıyor bunun karşılığında artı ne katıyor?

"5 dakikalık tıtışkadan bir ayar , 5 dakikalık tırışkadan bir kulak ölçüsü alma seramonisi."
  • işitme cihazı nasıl alınıyor sanıyorsunuz ki?
    gözlük alırken markasını doktora mı soruyorsunuz?
  • piyasada en kral marka phonak oticon ve widex diğerlerini kaale almayınız bunların hangisi olduğuna karar vermek zor işitme kaybınıza uygun cihaz denenmelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 22 Aralık 2013; 18:48:45 >
  • Benim de 1 kulağımda işitme kaybı var.Birii sağlam sıkıntı yok.Doktor işitme cihazı olmaz senin kulağına demişti , tedavisi de yok demişti , doğru mudur acaba.Buraya sormak saçma oldu ama aynı durumda olan varsa bilir.
  • Phonak naida hic tavsiye etmiyorum. Gene de isitme cihazi uyumlulugu da kisiden kisiye degisiyor ve burada en onemli olan sey ayarinin duzgun yapilmis olmasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geç oldu ama kusura bakmayın. Aldığım cihaz beni tatmin etmedi. zaten çok büyük işitme kaybımda yoktu. Cihaz aldıktan sonra daha iyi duymaya başladım sanırım. Cihazı kullanmıyorum. Boşuna verilmiş 2000 lira olarak rafımda yerini aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cammenga

Biraz geç oldu ama kusura bakmayın. Aldığım cihaz beni tatmin etmedi. zaten çok büyük işitme kaybımda yoktu. Cihaz aldıktan sonra daha iyi duymaya başladım sanırım. Cihazı kullanmıyorum. Boşuna verilmiş 2000 lira olarak rafımda yerini aldı.

hangi cihazı aldınız?
  • phonakın yeni bir modelini aldım.
  • satılık uygun fiyata cihaz
  • cammenga C kullanıcısına yanıt
    merhaba
    bir tane mi iki tanemi cihaz aldınız.

bende oticon go pro aldım.
    hiç memnun değilim.
    oticon ıno güzel diyorlar.

yaa bunlar çok insansız.
    sağlık değil öncelikli olan.
    tamamen ticaret.

insaf kalmamış kimsede yaa
  • Arkadaşlar ben senelerdir analog cihaz her iki kulak tada kullanmaktayım, işitme sorunumu kısmen giderdi ise de ortam seslerini süzmediği
    için çok rahatsız olduğumdan digital cihaz almak için Kocaeli'nde (Oticon Acto Bte Power ve Oticon Ria Pro modellerini denedikten sonra)
    Çanakkale deki Ege İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezinden Interton Share 1.3 modelinden her iki kulak için aldım ve çok
    memnunum. Interton bir Danimarka markası olup nono teknolojisi ile üretildiğinden suya, tere daha fazla dayanıklı olduğu ayrıca (Oticon ların
    4-5 yıllık ömrüne karşılık) Intertonların 9-10 yıl sorunsuz çalışabildiğini satıcı belirtti, 24 - 30 Mayıs 2012 Tarihinde Milliyet gazetesinde
    Interton cihazların 20-25 yıl ömürlü olduğuna dair haber vardı. Tabii doğruluğu tartışılır, ancak ben işitme cihazı kullandığım için bu haber ile
    çok ilgilenmiştim bu sebeple Duymer firmalarında bu marka cihazlarlada ilgilendim. Ben önce Oticon cihazları birer hafta denedikten sonra
    Intertonu aldığım için kulaklarım digital teknolojiye çabuk adapte oldu cihazı hem Oticon lardan çok daha uygun fiyata aldım hem hemen
    hemen tüm şikayetlerim giderildi. Cihaz alırken mutlaka denemek istediğinizi ve gerekirse iade edebileceğinizi belirtin. Bu arada Devlet
    Hastahanelerinden alınan raporlar 7-10 gün geçerlidir unutmayın. Benim başıma geldiği için uyarıyorum. Ben birer haftalık cihaz denemelerimde
    Gölcük Devlet Hastahanesinden ve İzmit Devlet Hastahanesinden aldığım raporların süresi geçtiğinden Çanakkale Devlet Hastanesinden de
    rapor almak mecburiyetinde kaldım.Danimarka malı İşitme cihazları bence Alman malı cihazlardan daha kullanışlı Danimarka malı olanlar
    arasında da en uygun fiyatlı bence Interton cihazlardır. Cihaz alacakların bu markayıda incelemelerini öneririm.

• işitme cihazi almak isteyen arkadaslar.

Satis yapmaktayiz tamami ile güvenlidir markamiz ayrica almak zorunda degilsiniz denemeler ayarlamalar yapiliyor Uzman arkadas tarafindan eger sizi memnun ediyosa seslerin daha iyi ve kaliteli duyuldugunu düsünürseniz aliyorsunuz.

istanbul Avrupa bölgesinde 3 subemiz vardir.

iletisim: 553 614 95 89

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passion44 -- 3 Şubat 2016; 17:23:06 >
  • Ayryca Markamyz Siemens dir. 2 yyl garantilidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passion44 -- 3 Şubat 2016; 17:21:24 >
  • bernafon işitme cihazı kullanıyorum tavsiye ederim
  • .
    asdasd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EROL USLU -- 5 Mayıs 2016; 18:37:30 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.