Şimdi Ara

İşinize Yarayacak Fitness Uygulamaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fitify: Tüm Vücut Egzersizi ve Fitness Planları
    Listenin en başına bu uygulamayı koymamızın bir sebebi var. Google Play Store’da en çok kullanılan fitness uygulamaları arasında yer alan bu egzersiz programı, sadece ekipmanla değil, kendi vücut ağırlığınızla tüm vücut antrenmanı (Full Body) yapmanızı sağlıyor.Bununla da sınırlı değil elbette. Yaklaşık 900 adet farklı egzersiz bulunmakta ve size özel Fitness planı oluşturuyor. Bu uygulamayı indirdiğinizde, internetiniz olmadan da kullanabilirsiniz. Yani çevrimdışı çalışma özelliği bulunuyor.

    Fat Secret Kalori Sayacı
    Fitness ile ilgilenen, iyi bir vücuda sahip olmak isteyen herkesin dikkat etmesi gereken en önemli şey: Beslenme! İşte Fat Secret uygulaması size burada yardımcı oluyor. Bu listenin en önemli Fitness uygulaması diyebileceğimiz Fat Secret, mutlaka mobil cihazınızda bulunsun. Peki Fat Secret ne işe yarar? Basit olarak anlatmak gerekirse bu uygulama bir kalori sayacıdır günlük olarak yediklerinizi buraya not alarak kalori hesabı yapabilir ve makro besinlerinizi hesaplayabilirsiniz.Yemek, marka, restoran isimleri bile bulunan bu uygulama; doğrudan ürün adedi olarak bile besin değerlerini gösteriyor. Yani yediğiniz her şeyin gramını bilmek zorunda değilsiniz.Sadece bunlarla da sınırlı değil elbette. Yemek saatlerinizi size bildirim olarak gönderiyor ve aynı bir sosyal medya gibi paylaşım yapabileceğiniz bir bölüm bulunuyor. Burada başkalarından fikirler alabilirsiniz. Yalnızca kalori hesaplama programı değil, aynı zamanda yaktığınız kaloriyi de hesaplayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, kaç dakika hangi egzersizi uyguladığınızı yazmak! Hepsi bu. Fat Secret en iyi mobil fitness uygulamaları arasında yer alan harika bir yardımcı uygulama.

    BONUS: Idle Fitness Gym Tycoon
    Bonus olarak seçtiğim bu uygulama aslında bir mobil oyun. Bu oyunda kendi spor salonunuza sahipsiniz ve spor salonunuzu büyütüp, yeni makineler ve/veya yeni bölümler açmaya çalışıyorsunuz. Oldukça eğlenceli bir fitness oyunu olan bu oyun, Idle tarzı oyun sevenler için birebir.

    Kaynak: https://fitnessturkiye.net/en-iyi-mobil-fitness-uygulamalari-ucretsiz/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.