Şimdi Ara

İsimler arasındaki bağ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden de düşünürdüm ama bugün iyice ağır bastı bu düşünce.Nedense farklı ortamlarda farklı mekanlarda olan aynı isimli şahıslar -şunu kastediyorum ilkokulda gördüğümle lisede gördüğüm gibi- tipleri ve ya davranışları hal ve hareketleri birebir aynı olmasa da benzerlikler seziyorum belirgin derecede.Siz ne düşünüyorsunuz haklımıyım sizce?

• İnsan isminin özelliklerini taşır derler ama bilemeyeceğim.
  • Yüzde yüz olmasada banada oluyor öyle bunun nedeni bence ailenin çocuğa verdi isim onların çevresinde bulunan isimlerden olması örnek vermek gerekirse

Mahmut diye bir ismi olan bir arkadaşın yüzde yüz olmasada daha çok dogulu oldunu düşünürüz ve o karakteri taşır

Dursunda aynı şekilde karadenizli bir arkadaşı çagrıştırır

Birde zaten çerçevesi belirlenen özgürlüklerimiz dahilinde sergileyebileceğimiz kaç farklı davranış kombinasyonu vardır ki?

Epeyce genelden aldım olayı yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 14 Eylül 2012; 3:31:43 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.