Şimdi Ara

İsim Sehir Hayvan (YılmazÖzdil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılmaz Özdil, güncel olarak takip ettiğim, yazılarını başarılı bulduğum usta bir kalemdir. Hürriyet gazetesinde yayınladığı köşe yazılarından oluşan İsim Şehir Hayvan isimli kitabını da geçtiğimiz günlerde edindim ve kısa süre içerisinde okudum.

Kitapta gazetedeki köşe yazılarının yanında ekstra bir içerik mevcut değil. Günlük olarak gazetedeki yazılarını takip ettiyseniz, zaten kitabı okumuşsunuz demektir. Fakat yine de yayınladığı yazıların tamamını bir kaynakta toplama fikrininin oldukça başarılı ve yararlı olduğunu düşünüyorum. Şüphesizdir ki, benim gibi çok sayıda Yılmaz Özdil okuyucusu bu haberi ilk duyduğunda sevinmiştir.

Doğan Kitap etiketiyle raflarda yerini alan bu eser, 476 sayfadan oluşuyor. Yazarın ilk kitabı olması özelliği de, kitabın kütüphanelerde bulundurulma fikrini destekliyor.

Not: Alıntıdır.
    KAYNAK

• yılmaz özdil sevelerin evinde bulunması gereken kitap..
    fiyatı da uygun alınabilir.
  • Cıktıgı ilk gun alip okudum. Mutlaka okuyun
  • Yazıları ne üzerine?
  • Şuan okuyorum hayatımda okuduğum en iyi kitaplardan biri diyebilirim , hergün okuyamazdım köşesini mükemmel bir fırsat bence okunmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holychoosenone

Şuan okuyorum hayatımda okuduğum en iyi kitaplardan biri diyebilirim , hergün okuyamazdım köşesini mükemmel bir fırsat bence okunmalı.

söylediklerine harfi harfine katılıyorum
    okuduğum en sağlam kitaplardan biri
    herkes okumalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F52D8891E -- 19 Ağustos 2011; 1:18:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Yazıları ne üzerine?

köşe yazılarının toplamı arkadaşım.

ama bunları köşe yazısı demek dogru olmaz sanırım.gercekten gözyaşı dahi döktürebiliyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.