Şimdi Ara

Isiloon - Piana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ?????????

ısılon nerde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zibidi31

/>

sen name change scroll falan mı kullandın Çünkü bende cyperdayım zibidi31 die bi wariror vardı..
  • adamın biri bunu kospla kesiyodu
  • güzel resimler
  • isillon mudur nedir ben biliyom nerde ciktini rougemle gitmistim hell abyssin en ust katina onlari gordum yanlarina gitmek istedim yakidnan bakmak icin sealth yaptim ( ama olmamis farketmedim ) yakindan baktim cok guzeldi ilk baktigim bana 1500 cakti (buff++ac vardi) cok hizli bi sekilde pot bastim basar basmaz bi 1500 kadar daha cakti aynen yerdeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight_offline

isillon mudur nedir ben biliyom nerde ciktini rougemle gitmistim hell abyssin en ust katina onlari gordum yanlarina gitmek istedim yakidnan bakmak icin sealth yaptim ( ama olmamis farketmedim ) yakindan baktim cok guzeldi ilk baktigim bana 1500 cakti (buff++ac vardi) cok hizli bi sekilde pot bastim basar basmaz bi 1500 kadar daha cakti aynen yerdeyim

Üzülme herkesin başına gelmiştir böle şeyler

• başlık pianada isiloon ama sen hell in 19. katında isiloon kesiosun başlılara dikkat lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilstorm

başlık pianada isiloon ama sen hell in 19. katında isiloon kesiosun başlılara dikkat lütfen

pianada isiloon deil. isiloon - piana...

quote:

sen name change scroll falan mı kullandın Çünkü bende cyperdayım zibidi31 die bi wariror vardı..

evet nscs kullandım

• abi nscs ne ?

ben onu ncs die biliom
  • Islioon dan 1 tane Shell 1 Tane Unique ITem Cıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CominGSooN

abi nscs ne ?

ben onu ncs die biliom

şimdi sen bunun komik olduğunu düşünüosn demi
  • güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeZa..

quote:

Orjinalden alıntı: CominGSooN

abi nscs ne ?

ben onu ncs die biliom

şimdi sen bunun komik olduğunu düşünüosn demi

• quote:

Orjinalden alıntı: BuRRaq

Islioon dan 1 tane Shell 1 Tane Unique ITem Cıkıyor

sakız mı çıkarıon bee onu çıkarmak için yarım saat afedersin bi tarafını yırtıon(alınma herkese söölerim bunu)
  • İsilon dan high class item cıkıyor.. 6kutu dolu cıkar.. rol raptor iron nick. vs..
  • very good
  • quote:

Orjinalden alıntı: zibidi31

İsilon dan high class item cıkıyor.. 6kutu dolu cıkar.. rol raptor iron nick. vs..

yapma yaw o kadar ii diyosun yane alla alla bende yanıma sağlam bi adam alim de kesmeye çalışıyım bare
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.