sen name change scroll falan mı kullandın Çünkü bende cyperdayım zibidi31 die bi wariror vardı..
adamın biri bunu kospla kesiyodu
güzel resimler
isillon mudur nedir ben biliyom nerde ciktini rougemle gitmistim hell abyssin en ust katina onlari gordum yanlarina gitmek istedim yakidnan bakmak icin sealth yaptim ( ama olmamis farketmedim ) yakindan baktim cok guzeldi ilk baktigim bana 1500 cakti (buff++ac vardi) cok hizli bi sekilde pot bastim basar basmaz bi 1500 kadar daha cakti aynen yerdeyim
quote:
Orjinalden alıntı: knight_offline
isillon mudur nedir ben biliyom nerde ciktini rougemle gitmistim hell abyssin en ust katina onlari gordum yanlarina gitmek istedim yakidnan bakmak icin sealth yaptim ( ama olmamis farketmedim ) yakindan baktim cok guzeldi ilk baktigim bana 1500 cakti (buff++ac vardi) cok hizli bi sekilde pot bastim basar basmaz bi 1500 kadar daha cakti aynen yerdeyim
Üzülme herkesin başına gelmiştir böle şeyler
başlık pianada isiloon ama sen hell in 19. katında isiloon kesiosun başlılara dikkat lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: devilstorm
başlık pianada isiloon ama sen hell in 19. katında isiloon kesiosun başlılara dikkat lütfen
pianada isiloon deil. isiloon - piana...
quote:
sen name change scroll falan mı kullandın Çünkü bende cyperdayım zibidi31 die bi wariror vardı..
evet nscs kullandım
abi nscs ne ?
ben onu ncs die biliom
Islioon dan 1 tane Shell 1 Tane Unique ITem Cıkıyor
quote:
Orjinalden alıntı: CominGSooN
abi nscs ne ?
ben onu ncs die biliom
şimdi sen bunun komik olduğunu düşünüosn demi
güzel
quote:
Orjinalden alıntı: CeZa..
quote:
Orjinalden alıntı: CominGSooN
abi nscs ne ?
ben onu ncs die biliom
şimdi sen bunun komik olduğunu düşünüosn demi
quote:
Orjinalden alıntı: BuRRaq
Islioon dan 1 tane Shell 1 Tane Unique ITem Cıkıyor
sakız mı çıkarıon bee onu çıkarmak için yarım saat afedersin bi tarafını yırtıon(alınma herkese söölerim bunu)
İsilon dan high class item cıkıyor.. 6kutu dolu cıkar.. rol raptor iron nick. vs..
very good
quote:
Orjinalden alıntı: zibidi31
İsilon dan high class item cıkıyor.. 6kutu dolu cıkar.. rol raptor iron nick. vs..
yapma yaw o kadar ii diyosun yane alla alla bende yanıma sağlam bi adam alim de kesmeye çalışıyım bare