Şimdi Ara

ışık üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malum tercih yapıcaz ama kafa karışık.. okuyan bilen fln warsa nasıl bi yrdir ışık ünversitesi okunurmu (burslu) arkadaşlar ?

• kardeş bana hiçbir özelin burslusunu yazma dediler hem okuma şartları hemde burs şartları bakımından aklında bulunsun yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: ae_

kardeş bana hiçbir özelin burslusunu yazma dediler hem okuma şartları hemde burs şartları bakımından aklında bulunsun yani

artık çoğu özel üni'de burslar başarısız olsan yani sınıfta kalsan bile kesilmiyor....Devletlere göre çok daha kaliteliler....İlk tercihin özel burslular olmalı....
  • bence ozel burslu universiteleri okumadan universite isimlerini eksi sozlukte bir arattir bak neler neler ogreneceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 14 Temmuz 2007; 0:38:06 >
  • 3. sınıf elektronik okuyorum...

bence aklından bile geçirme...
  • hangi özellerde burs kesme yok bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: necokyar86

hangi özellerde burs kesme yok bilen varmı

kimse mallara burs vermez dolayısı ile her üniversite keser...

ancak bursunu kaybetmek için çoğu özelde mesela ışıkta mal olman gerek...
  • puanım 280 yüzde elli burslu girmeyi düşünüyorum tabi olursa ki olur mu ? sizce nasıl bir tercih olur ? nasıol bi yerdir şile ışık üni?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihx -- 14 Temmuz 2007; 21:47:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: necokyar86

hangi özellerde burs kesme yok bilen varmı

bilkent türünün tek örneği benim bildiğim kadarıyla.sınıfta da kalsan ne yurt ne de nakit bursunu kesmiyorlar.ama maddi durumunuz yeterli seviyede değilse ben vakıf ünivleri tavsiye etmem.ya mazlum bir şekilde onları seyredersiniz,ya da onlara ayak uydurmaya çalışarak kendinizi kaybedersiniz (tecrübeyle sabittir)
  • ışık yazma bence.
    orda okuyan arkadaşlarım var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihx

nasıl bi yerdir şile ışık üni?

Dağ başı.
  • Işık Üniversitesi, % 50 oranında eğitim kredisi kullanacak öğrencilerine, 2010-2011 eğitim-öğretim yılı birinci yarıyıl ödemesi olarak 49 TL'den başlayacak taksitlerle uzun vadede ödeme fırsatı sunuyor.

Kredi kapsamında lisans öğrencileri, hazırlık sınıfı da dahil olmak üzere 5 yıllık eğitim süreleri için kredi başvurusunda bulunabiliyorlar. Öğrenciler her yarıyıl, o yarıyıla ait öğrenim ücreti için kredi başvurusunda bulunup okul ödemelerini kredilendirebiliyorlar.
    Maksimum 10 yıl vade ile kullanılabilecek kredide, maksimum 5,5 yıla kadar kredi ana para ödemesi yapmadan sadece faiz ödemeli dönem sunuluyor.

Işık Üniversitesi öğrencilerine özel eğitim kredisi, 1.000.- TL ile 100.000.- TL arasında değişen tutarlarda teminatlı ve teminatsız olmak üzere farklı şekillerde alınabiliyor.

Teminatlı kredide 10 yıla varan vade süresi ve % 50 eğitim kredisi kullanacaklar için birinci dönem ödemesi 49.- TL'den başlayan geri ödeme seçeneklerinin yanı sıra, teminatsız kredide beş yıla varan vade süresi ve birinci dönem ödemesi 114.- TL'den başlayan ödeme koşulları bulunuyor.

Uzun Vadeli Eğitim Kredisi istenilen dönemde kullanılabilirken, krediye ara verip tekrar başlamak da mümkün. Kredinin belirlenen faiz oranı, vade süresinin sonuna kadar değişmiyor.
    Uzun Vadeli Eğitim Kredisi hakkında Işık Üniversitesi a[url]day öğrenci web sayfasından detaylı bilgi alınabilir.http://adayogr.isikun.edu.tr

http://www.isikun.edu.tr/images/anasayfaduyuru/New%20Image.JPG

• Aman diyim iyi dusun hazirlik okuyacaksan sakin gelme yurtlar guzel degil yani verdigin paraya degmiyor park sorunu var yurt parasina silede 2+1 ev var hazirlikta DERS OLARAK %90 devam zorunlu bu da sacmaligin daniskasi hangi akla hikmet boyle yaptilar acemilik ayrica hocalar egolari yuzunden derse 3dk gec gir yok yaziliyirsun hicbir rapor islemiyor yukardaki akil fikir versin
    Serkan yaman isik makina muhendisligi
  • quote:

Orijinalden alıntı: di natale

Işık Üniversitesi, % 50 oranında eğitim kredisi kullanacak öğrencilerine, 2010-2011 eğitim-öğretim yılı birinci yarıyıl ödemesi olarak 49 TL'den başlayacak taksitlerle uzun vadede ödeme fırsatı sunuyor.

Kredi kapsamında lisans öğrencileri, hazırlık sınıfı da dahil olmak üzere 5 yıllık eğitim süreleri için kredi başvurusunda bulunabiliyorlar. Öğrenciler her yarıyıl, o yarıyıla ait öğrenim ücreti için kredi başvurusunda bulunup okul ödemelerini kredilendirebiliyorlar.
    Maksimum 10 yıl vade ile kullanılabilecek kredide, maksimum 5,5 yıla kadar kredi ana para ödemesi yapmadan sadece faiz ödemeli dönem sunuluyor.

Işık Üniversitesi öğrencilerine özel eğitim kredisi, 1.000.- TL ile 100.000.- TL arasında değişen tutarlarda teminatlı ve teminatsız olmak üzere farklı şekillerde alınabiliyor.

Teminatlı kredide 10 yıla varan vade süresi ve % 50 eğitim kredisi kullanacaklar için birinci dönem ödemesi 49.- TL'den başlayan geri ödeme seçeneklerinin yanı sıra, teminatsız kredide beş yıla varan vade süresi ve birinci dönem ödemesi 114.- TL'den başlayan ödeme koşulları bulunuyor.

Uzun Vadeli Eğitim Kredisi istenilen dönemde kullanılabilirken, krediye ara verip tekrar başlamak da mümkün. Kredinin belirlenen faiz oranı, vade süresinin sonuna kadar değişmiyor.
    Uzun Vadeli Eğitim Kredisi hakkında Işık Üniversitesi a[url]day öğrenci web sayfasından detaylı bilgi alınabilir.http://adayogr.isikun.edu.tr

Bu reklama kanmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: di natale

Işık Üniversitesi, % 50 oranında eğitim kredisi kullanacak öğrencilerine, 2010-2011 eğitim-öğretim yılı birinci yarıyıl ödemesi olarak 49 TL'den başlayacak taksitlerle uzun vadede ödeme fırsatı sunuyor.

Bu nedir böyle?
    Forum köşelerinde reklam yapıp öğrenci toplamaya çalışan bir üniversiteymiş işte canlı örneği var burada. Bana sorarsanız özelleri hiç düşünmeyin. Devlet üniversiteleri her yönüyle daha kalitelidir. Her şey parayla, lüks binalarla bitmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.