Şimdi Ara

IŞIK PSİKOLOJİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buraya gitmeyi düşünüyorum bu üniversite ve bölüm hakkında neler biliyor ve düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Upupup

• puanin sadece bu psikolojiye yetiyorsa ve illa psikoloji okumak istiyorsan yaz ama psikolojide okudugun okul cok onemli bunu unutma

• Baskalarına da yetiyor ama onlar baya kötü. İçlerinde sanki ışık bir adım ileride gibi. Birde bahçeşehir pdr tutuyor ama psikoloji istedigim icin ikisi arasında gidip geliyorum. Eger ışık iyiyse onu sececegim. Üni hakkında bir bilgin var mı acaba?

• mezuna kal

ve şu 6 lıdan birinde psikoloji kazanmaya çalış

ODTU
    EGE
    ANKARA
    HACETTEPE
    BOUN
    İSTANBUL
  • Hocam kulaga güzel geliyor da yaş oldu 23 zaten aolden bitirdim liseyi 1 ay oldu diplomayı alalı örgün eğitim almadım. Bu sene hiç birşey bilmeden hazırandım sınava 70k yaptım bir sene daha hazırlansam sıkıntı olur zaten yaş gecti birde en fazla 10k daha atlayabilirim sözünü ettigin ünilerin puanları cok yüksek.

Isık hic tercih edilmeye deymeyecek kadar kötü bir üni mi sence...

• quote:

Orijinalden alıntı: headbangerx

Hocam kulaga güzel geliyor da yaş oldu 23 zaten aolden bitirdim liseyi 1 ay oldu diplomayı alalı örgün eğitim almadım. Bu sene hiç birşey bilmeden hazırandım sınava 70k yaptım bir sene daha hazırlansam sıkıntı olur zaten yaş gecti birde en fazla 10k daha atlayabilirim sözünü ettigin ünilerin puanları cok yüksek.

Isık hic tercih edilmeye deymeyecek kadar kötü bir üni mi sence...

yaş mı ?
    bunu bana mı söylüyorsun
    2 sene nefret ettiğim bölümde kaybettim
    1 sene sınıfta kaldım lisede
    1 sene hazırlık okudum
    hassas bir insan olmak hiç iyi değil arkadaşlar hassas olmayın,başıma ne geldiyse hassas bir insan olmamdan geldi
    dipnotumu da koydum şuraya
    yaş 22 ve vakıf psikoloji 1.sınıf bitti
    seneye 2016 ygs lys ye gircem ve yukarda bahsettiğim altı üniversiteden birini kazancam inşallah
    kazanamazsam da vakıftan mezun olcam
    sınıfta 24-30 yaşlarında adamlar var
    okumanın yaşı yoktur
    yaşı bir kenara bırak ve kendine şunu sor
    ne istiyorsun?

• Ne istiyosun? Sorunuzu okuyunca bende sorguladim kendimi :)

Size de danışmak istiyorum. Ben mezuna kaldım yuzde 90. Ben ingilizce okumak istiyorum. Ama yetmiyor :(
    Turkce okuma imkanı var. Sizce ingilizce için seneye değer mi?
    Cunku gercekten zor bir şey dogru karar vermek lazim.

• Anladım hocam yani diyorsun ki vakıf yada özelde psikoloji okunmaz.

Ne istediğime gelince; ben calısmaya baslamadan önce full bile ceksem psikoloji yazarım diyordum. Sadece psikoloji istiyorum diğer bölümler umrumda degil. Senin gibi yapsam nasıl olur? Hazırlıgı vakıfta okuduktan sonra lyseye girip şansımı denesem falan? Kırık obp olayı kaç sene sonra kalkıyor? Zaten 100 üzerinden 61 obp var daha kırılırsa iyice sacmalık olur.

Yardımların icin tesekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: headbangerx

Anladım hocam yani diyorsun ki vakıf yada özelde psikoloji okunmaz.

Ne istediğime gelince; ben calısmaya baslamadan önce full bile ceksem psikoloji yazarım diyordum. Sadece psikoloji istiyorum diğer bölümler umrumda degil. Senin gibi yapsam nasıl olur? Hazırlıgı vakıfta okuduktan sonra lyseye girip şansımı denesem falan? Kırık obp olayı kaç sene sonra kalkıyor? Zaten 100 üzerinden 61 obp var daha kırılırsa iyice sacmalık olur.

Yardımların icin tesekkürler :)

Üniversiteye yerleştiğin sene obpn kırılır
    bir sonraki sene obpnin tamamı gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: xTrNikola

Ne istiyosun? Sorunuzu okuyunca bende sorguladim kendimi :)

Size de danışmak istiyorum. Ben mezuna kaldım yuzde 90. Ben ingilizce okumak istiyorum. Ama yetmiyor :(
    Turkce okuma imkanı var. Sizce ingilizce için seneye değer mi?
    Cunku gercekten zor bir şey dogru karar vermek lazim.

Akademisyenlik veya şirketlerde çalışmak veya yurtdışına açılmak aklında varsa ingilizce psikoloji
    eğer bunlar aklında yoksa türkçe psikoloji

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.