Şimdi Ara

Isı sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemci ; 6100 fx
    arkadaşlar işlemci 4 ghz yaptım ve kuzey köprüsü çok ısınıyor 60 derece gösteriyor oyunlarda default hız yaptım işlemciyi yine aynı ısı bir türlü çözemedim bir yardım ?
    Kasa; Everest 707BR
    bu arada aynı anakart arkadaşımda var onda oyunda max 45 derece gördü kuzey köprüsü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• köprü ısınır zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum. kasada yan kapak varsa içeri üfleyecek şekilde iyi bi fan takarsan ısı biraz düşer kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

köprü ısınır zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum. kasada yan kapak varsa içeri üfleyecek şekilde iyi bi fan takarsan ısı biraz düşer kanaatindeyim.

arka ve yanda ıcerı ufleyen var yenı yaptım ısı 56 57 derece fılan tek sorun ıslemcıyıde ısıtıyor bı kasa almalıyım galıba işlemci sogutucu almam ıcın everest 707
    br ye sıgmaz tahmnen
  • corsair 200r önerebilirim elinde psu varsa psu olmayan modelini alırsın 137 TL gibi bişey fiyatı hafta sonu hava akımı çok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

corsair 200r önerebilirim elinde psu varsa psu olmayan modelini alırsın 137 TL gibi bişey fiyatı hafta sonu hava akımı çok iyidir.

teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı anakartı fx8150 ile 4.2ghz'de kullanıyorum.kuzey köprüsünün üzerine 3 pinli eski bir işlemci fanı taktım süper oldu.tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.