Şimdi Ara

İşi gücü bırakıp okumak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli forum üyeleri.

    19 yaşından beri çalışan 25 yaşında bir bireyim. Çalışma hayatının zorluklarını, yüzüne gülüp arkandan at koşturan mesai arkadaşlıklarını, yöneticilerin gazabını yemiş ve artık ciddi kararlar alma seviyesine gelmiş modern çağın kölesiyim.

    Hem okur hem çalışırım felsefesiyle 7 senedir 2 yıllık okulu bile bitirememiş olmanın ezikliğiyle artık bir şeyler yapmamın zamanı geldi düşüncesindeyim. İkisinin bir arada gitmeyeceğini 7 yılımı heba ederek tecrübe edindim ve bu akşam ilk işim ailemle konuşup işi bırakarak öğrencilik yıllarıma dönmem olacak. Önceliğim 3 aylık kısa bir zamanda kendimi dışarıya kapatarak üniversite sınavlarına hazırlanmak olacak. Tercih olarak konservatuarı hedef aldım. Bir çok bölüm düşük puan isteyip işi yeterlilik sınavlarına bıraksa da bazı bölümlere hatrı sayılır bir sıralama ve puan gerekiyor.

    Sınavın ardından okuduğum 2 yıllık bölümden kalan 4 dersimi yaz okulunda alıp tamamlayarak orayı da bitirmek. Ardından eğer olur ve yerleşirsem yeni üniversitemde okumaya devam edeceğim.

    Sizce bu hareketim ne derecede mantıklı bir adım olur ? Babama haftasonu durumu biraz açtım ‘okulun ile ilgili ne gerekiyorsa yap bana sormana bile gerek yok’ yanıtı geldi o konuda işi sağlama aldık. İşi bırakıp kısa zaman da olsa sınavlara hazırlanmak istediğimi güzel bir dille nasıl anlatabilirim? Yapısı biraz sinirli en ufak yanlış kelimemde her yeri yıkabilecek kadar agrasif olabiliyor.

    Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Duzgun ve samimi bi dille ifade et.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karagece25 kullanıcısına yanıt
    7 yıldır çalışarak ne okulumu bitirebildim ne de bir şeylere sahip olabildim. Sınava kadar derslere ağırlık verip çalışarak alabileceğim en yüksek puanı almak istiyorum. Sonrasında yaz okulunda şuan okuduğum okulun derslerini verip ardından konservatuvar’da yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.

    Şeklinde bi konuşma yapmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yurtdisinda oku dil para varsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversiteye başladın mı ? Ne karar verdin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.