Lise mezunuyum kamuda çalışıyorum maaş 60 bin ama karın tokluğu işten çıksam ne iş yaparım daha çok kazanmak için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Lise mezunuyum kamuda çalışıyorum maaş 60 bin ama karın tokluğu işten çıksam ne iş yaparım daha çok kazanmak için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
trolse komik değilse daha komik lise mezunu kamuda 60k alıyor ve beğenmiyor. dışarıda 100k garanti istifanı ver |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
trolse komik değilse daha komik lise mezunu kamuda 60k alıyor ve beğenmiyor. dışarıda 100k garanti istifanı ver |
Yetmiyorsa İstanbul'dasın ve kiradasin diye tahmin eidyorum. Anadolu'nun küçük bir şehrine tasinabilirsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim peki ek iş olarak ne yaparım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kardeş işi bırakırsan günde 12 saat haftada 6 gün çalışır 22k alırsın. lise mezunu adama kim 100k versin |
6 gün çalışıp maks 25k alan milyonlar napsın ? |
çalışma saatlerini düşürsünler hocam müdürle görüşün günde max 4 saat çalışabilirim deyin bakalın ne diycek |
Maaşla ilgisi yok ! Çalışma şartlarına bağlı, onları da yazmadın zaten. |