Şimdi Ara

işhayatında olanlar bi baksın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • maaşınızdan ve çalışma saatlerinden memnunsunuz ama çalıştığınız ortam kötüyse çalışmaya devam eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 22 Ocak 2012; 19:34:08 >

• mecbur isen paraya ihtiyacın var ise çalışıcaksın..merak etme kimse 10 numara işlerde çalışmıyor...örn ben 40-45 derece altında kazma sallayıp taş taşıdım günde 12 saat?kış ayında ise yurt dışında inşaatlarda çalışırdım -20 derecede bere atkı olmadan kazak ile sadece günde 8 saatparaya ihtiyacaım vardı memnun değildim ama mecburdum
  • işinin kıymetini bil daha iyi bir işi garantilemeden işten ayrılma
  • Çalışma saatleriyle ilgili problemim yok ama maaşımı beğenmiyorum. Çalışma ortamı ise herkesin ortak görüşü olarak ahırdan farksız. Küçücük bir odada 10 kişi çalışmak zorundayız. Masaların arasında kalan bir boşluktan bir kişi ancak geçebiliyor. Ortamda birçok bilgisayar ve bunlara bağlı yazıcı da olunca doğal olarak aşırı sıcak ve küçücük pencere ise havalandırma için yetersiz. Üstelik dosyalarla boğuştuğumuz için ortam toz içinde. Mesai bitip dışarı çıktığımızda birçok kişi güneş ışığını ilk defa gören mahkumlar gibi ellerini gözlerine siper etmek zorunda kalıyor. Tuvaletlerin hali daha da vahim. İçeride ki kıçını yıkamak için musluğu açtığında lavabodan gelen su kesiliyor. Onun kıçını yıkamasını beklemek zorunda kalıyoruz.
    Tüm bu olumsuzlukların yanında bu İstanbul cehenneminde işim evime yürüme mesafesinde ve tek avantajı da bu.
    Bu işten daha iyi olduğu için M.E.B. öğretmen atamalarına başvuruyorum buradan kurtulmak için ama sonuç yok. Sanırım öğretmen olamadan bu kuruma müdür olurum veya buradan emekli olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iş hayatında huzur diye birşey yok farkındayım ama insan çalıştığı yerde birazcık da olsa uygarlık arıyor
  • Para ve çalışma saatleri uygunsa daha iyi bir iş bulana kadar yün içliklerimi giyip işime giderim.Sorun olmaz benim için.
    2012-2016 BÖCCÜK ♂
    Artık aktif üye değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Çalışma saatleriyle ilgili problemim yok ama maaşımı beğenmiyorum. Çalışma ortamı ise herkesin ortak görüşü olarak ahırdan farksız. Küçücük bir odada 10 kişi çalışmak zorundayız. Masaların arasında kalan bir boşluktan bir kişi ancak geçebiliyor. Ortamda birçok bilgisayar ve bunlara bağlı yazıcı da olunca doğal olarak aşırı sıcak ve küçücük pencere ise havalandırma için yetersiz. Üstelik dosyalarla boğuştuğumuz için ortam toz içinde. Mesai bitip dışarı çıktığımızda birçok kişi güneş ışığını ilk defa gören mahkumlar gibi ellerini gözlerine siper etmek zorunda kalıyor. Tuvaletlerin hali daha da vahim. İçeride ki kıçını yıkamak için musluğu açtığında lavabodan gelen su kesiliyor. Onun kıçını yıkamasını beklemek zorunda kalıyoruz.
    Tüm bu olumsuzlukların yanında bu İstanbul cehenneminde işim evime yürüme mesafesinde ve tek avantajı da bu.
    Bu işten daha iyi olduğu için M.E.B. öğretmen atamalarına başvuruyorum buradan kurtulmak için ama sonuç yok. Sanırım öğretmen olamadan bu kuruma müdür olurum veya buradan emekli olurum.

Allah sabır versin hocam, bir işte huzur olmadığını zaman insan çalıştığından da bir şey anlamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByRomanTicO

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Çalışma saatleriyle ilgili problemim yok ama maaşımı beğenmiyorum. Çalışma ortamı ise herkesin ortak görüşü olarak ahırdan farksız. Küçücük bir odada 10 kişi çalışmak zorundayız. Masaların arasında kalan bir boşluktan bir kişi ancak geçebiliyor. Ortamda birçok bilgisayar ve bunlara bağlı yazıcı da olunca doğal olarak aşırı sıcak ve küçücük pencere ise havalandırma için yetersiz. Üstelik dosyalarla boğuştuğumuz için ortam toz içinde. Mesai bitip dışarı çıktığımızda birçok kişi güneş ışığını ilk defa gören mahkumlar gibi ellerini gözlerine siper etmek zorunda kalıyor. Tuvaletlerin hali daha da vahim. İçeride ki kıçını yıkamak için musluğu açtığında lavabodan gelen su kesiliyor. Onun kıçını yıkamasını beklemek zorunda kalıyoruz.

Allah sabır versin hocam, bir işte huzur olmadığını zaman insan çalıştığından da bir şey anlamıyor.

Saolasın
    Huzur konusunda asıl sıkıntı kadınlar. Bir işyerinde kadın sayısı ne kadar artarsa o oranda verim düşer, kavga artar.
    Bizim işyerinde durum çok vahim. 10 kişilik personelin 7' si kadın

• başka bir iş bulana kadar çalışıcaksın mecburen

bende kötü biryerde çalışıyorum, 3-4 kişilik iş tek kişinin üstünde, çalışan insanlar karaktersiz hep yalan, yaptığın işe saygı duyulmuyor, şirkette para yok çalışanlardan para toplanıyor birşey lazım olunca, iş durumu kötüyse her ay maaş gecikiyor, çalışan olarak haklarına saygı sıfır, çalışanlar arasında patron dedikoku çıkarıyor, birde çocuğu var laf dinlemez ona iş yaptırmaya çalışırsın

Orijinalden alıntı: antique

maaşınızdan ve çalışma saatlerinden memnunsunuz ama çalıştığınız ortam kötüyse çalışmaya devam eder misiniz?

mesela ortam buz gibi, ısıtıcıları açmanıza izin vermiyorlar,
    kafanızda bere boynunuzda atkı ellerinizde eldiven ile titreye titreye çalışıyorsunuz diyelim,
    yetkililer de hiç oralı olmuyor..

ne yaparsınız?

edit: ofis ortamı

sabah işe giderken 3 sıcak su torbası al yanına, birini ayak aldına biri koltuğunun üstüne koy, biride ellerini ısıtmak için kullanılabilirsin. Bu çözüm işini görür, işverenlerini de utanmaya davet eder. (Ciddiyim bak) Durumun içinse, daha iyi şartlarla daha iyi bir paraya iş ayarlamadan sakın bırakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rıhtım79 -- 21 Ocak 2012; 23:07:12 >

• tamam arkadaşlar, yeni bi iş bulmadan bırakmamak en iyisi.. üşümeye devam
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.