Şimdi Ara

Isdone hatası ACİL YARDIM > Bıktım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar homefront ve hitman oyunu için aynı hatayı alıyorum. Normalde eskiden başka oyunlarda da alırdım. Ama reloaded sürümü ile sorunumu çözerdim. Genelde bu sorun sıkıştırma sürümlerde meydana çıkıyor. Ne yapmam gerek ? Youtube ve google üzerinden söylenen bütün herşeyi yaptım neredeyse. Bildiğiniz birşey varsa söyler misiniz. Belki yapmadığım bir yöntemdir.



  • Ramlerinden birinde sıkıntı olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gofret2132

    Ramlerinden birinde sıkıntı olabilir

    Dostum yabancı forumlarda ramlerle ilgili şeyler yazmışlar. Sıkıntıdan bahsetmemişler, sadece tek ram takıp deneyin fln demişler. Denedim olmadı. Ayrıca sanal bellek kısmında da C: D: ve F: sürücülerine 16gb elle gösterdim yine olmadı. Sanırım sorunu çözdüm Bak şöyle bir hata alıyorum. CMD komut işlemine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyorum. Daha sonra şu komutu giriyorum; regsvr32 c:\windows\syswow64\ISdone.dll bu komutun 32bit olanınıda giricne aynı hatayı alıyorum. Resimde görüldüğü gibi bir hata. Ve şu an bu hatayı araştırıyorum. Sfc scannow yaptım ama bir sorun bulamadım. Hala uğraşıyorum :(((
    Isdone hatası ACİL YARDIM > Bıktım...
    Yani hata veren Dll dosyaları sisteme entegre olmuyor. Bir sorun var anlamadım ama nedir yani.




  • Arkadaşlar yok mu bunun çaresi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gofret2132

    Ramlerinden birinde sıkıntı olabilir

    Dostum garipmiş gerçekten :) Bu konu üzerinde forumda bir çocukta araştırma yapmış, ve bu repack sürümlü olan oyunlar ramlere zarar veriyormuş. İlk etapta ramleri teker teker denedim ama sorun devam ediyordu. Daha sonra ram ve slotları değiştirerek denedim. İlk oyunumu sorunsuz bir şekilde kurdum. 2. oyunda şu an kurulum yapıyor %27 oldu, ki bu oyun %1 olmadan isdone hatası veriyordu. Sanırım kuracak bu oyunuda. Ayrıca dün gece memtest86 programı ile test yaptım ve 30 tane sorun buldu, hemde 1 aşamanın 2. kısmındayken. Daha 4 aşama ve 4 kısım daha test yapacaktı. Uzun sürer diye kapattım. Anlamıyorum bu ram nasıl bozuk şimdi ? Masa üstünde yada oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Mavi ekran falan da almadım. Acaba ramlere nasıl bir zarar veriyor bu repack sürüm oyun setupları. İlginç.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.