3 gün oldu çatlıcam sabırsızlıktan gelsede online işlemler yapsam ya
4-5 gün civarı
Benimki Yapıkredi 4 Günde Elime Ulaştı
gelmeden de online islem yapilabiliniyor Basvurdugun an zaten musteri hesap numaran cikiyor 123456789 gibi. Bu hesap numaranin internet subesine acilmasi vs gerekiyor. Yani tek ihtiyacin olan subeye gidip internet bankaciligina actirman hesabini ve hesap numarani alman... Tabi iscep olayini iptal ettir...
online işlemleri açtırmak için şubeye gitmek gerekiyor bende de kapalıydı şubeye gittim açtırdım bu sefer de sadece sorgulama yapılabilecek şekilde yapmışlar havale falan yapamıyorum onu da açtırmak için gene gitmem gerek
Benimki 2 hafta civarında sürdü
quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
online işlemleri açtırmak için şubeye gitmek gerekiyor bende de kapalıydı şubeye gittim açtırdım bu sefer de sadece sorgulama yapılabilecek şekilde yapmışlar havale falan yapamıyorum onu da açtırmak için gene gitmem gerek
hocam gittim şubeye 6 sene önceden çocukken açtırdğım bir hesap gözüküyomuş yaklaşık %103 civarında bir faiz binmiş 987 lira paran var dediler bayılıp sandalyeden düşücektim sünnet paraları 2 kat faize binmiş
malum 2 tane hesap olunca benim adıma farklı müşteri numaralarında bankamatik kartı olunca eski klavuz hesabını kapatıcaz bu müşteri numarana aktarıcaz parayı dediler yada bankamatik kartı üzerinden 2 tane hesabı yönlendireblcekmişim bu arada o sorgulama olayına gelince hesap açtırırken kısıtlama istemiyorum seçeneğini işaretlemek gerekiyor ben işaretledim umarım öyle birşeyle karşılaşmam ama adam 10 gün sonra gel kartınıda şifrenide alırız dedi 4 gün oldu acayip sabırsızım keşke bi kart 5-6 günde gelsede paramıda alsam kartımıda
Yapıkredi 4 Günde Geldi. İş Bankası 6 Gün.
quote:
Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif
quote:
hocam gittim şubeye 6 sene önceden çocukken açtırdğım bir hesap gözüküyomuş yaklaşık %103 civarında bir faiz binmiş 987 lira paran var dediler bayılıp sandalyeden düşücektim sünnet paraları 2 kat faize binmiş
malum 2 tane hesap olunca benim adıma farklı müşteri numaralarında bankamatik kartı olunca eski klavuz hesabını kapatıcaz bu müşteri numarana aktarıcaz parayı dediler yada bankamatik kartı üzerinden 2 tane hesabı yönlendireblcekmişim bu arada o sorgulama olayına gelince hesap açtırırken kısıtlama istemiyorum seçeneğini işaretlemek gerekiyor ben işaretledim umarım öyle birşeyle karşılaşmam ama adam 10 gün sonra gel kartınıda şifrenide alırız dedi 4 gün oldu acayip sabırsızım keşke bi kart 5-6 günde gelsede paramıda alsam kartımıda
Çok güzel sürpriz olmuş Ben 2 kez kart aldım. 1.si (bankamatik) 15 gün gibi bir sürede geldi. 2. si kredi kartıydı oda 5 hafta sonra ancak elime ulaştı. Kartları farklı illerde farklı şubelerden aldım bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: samed.yıldırım
quote:
quote:
Çok güzel sürpriz olmuş Ben 2 kez kart aldım. 1.si (bankamatik) 15 gün gibi bir sürede geldi. 2. si kredi kartıydı oda 5 hafta sonra ancak elime ulaştı. Kartları farklı illerde farklı şubelerden aldım bu arada
2 hafta sonra tatil bitecek hocam alşveriş zamanı tamda :/
evet çok güzel bir sürpriz oldu nakit param hiç 200 lirayı geçmemişti
istanbul ankara gibi büyük şehirlerdeysen 1 haftada gelir ama kıyıda köşede bi yerde yaşıyorsan 2 hafta. ben kredi kartı başvurusu yaptım 2 haftaya kadar gelecek dediler
gelnce nerden öğreneblrz acaba
en az 1 hafta .
quote:
Orijinalden alıntı: omur_08
en az 1 hafta .
444 02 02 arasam yola çıktımı desem gülerlermi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: omur_08
en az 1 hafta .
444 02 02 arasam yola çıktımı desem gülerlermi
İsmini Soyisimini Vererek Öğrenebilirsin.
ben kredi kartını yenilecegim 3. hafta olacak hala haber yok .gittim arayacagız diyorlar.
bi ariyim bide diyolarmış yolladık yarın gidip alablrsnz şubeden yrock.gif
benim kartım 15 gün sonra gelmişti. daha doğrusu 15 gün sonra şubeye gidip teslim almıştım. tabi bu 3 sene önceydi şimdi nasıl bilmem. onun dışında online işlemler için bankamatik kartın gerekmiyor müşteri numaran ve şifrenle girebiliyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Endimiyon
benim kartım 15 gün sonra gelmişti. daha doğrusu 15 gün sonra şubeye gidip teslim almıştım. tabi bu 3 sene önceydi şimdi nasıl bilmem. onun dışında online işlemler için bankamatik kartın gerekmiyor müşteri numaran ve şifrenle girebiliyorsun.
şifre içinde kart gerekiyor kardeşim
üsküdar iş bankasından hesap açmıştım bankamatik kartımı 4 gün sonra gidip şubeden almıştım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme