Şimdi Ara

iş yol arkadaşı-istanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikitelli başakşehir civarında sekreter olarak işe başladım. b.evler, ş.evler, soğanlı, güngören, haznedar taraflarından ikitelli-başakşehir çevre san. sit. taraflarına haftaiçi sabah 8,00-8,30 akşam 18,00-18,30 civarı giden, aracında yeri olan veya aylık 50 tl+börek, çörek ikramları ile servislik yapacak birileri var mı acaba?

(bir de şu ortakaraba türevi sitelerden kaç tane var veya bu konuyu hangi cümlelerle aratabilirim. birçok varyasyon denedim 3 site buldum.)

Orijinalden alıntı: deliyayla

ikitelli başakşehir civarında sekreter olarak işe başladım. b.evler, ş.evler, soğanlı, güngören, haznedar taraflarından ikitelli-başakşehir çevre san. sit. taraflarına haftaiçi sabah 8,00-8,30 akşam 18,00-18,30 civarı giden, aracında yeri olan veya aylık 50 tl+börek, çörek ikramları ile servislik yapacak birileri var mı acaba?

(bir de şu ortakaraba türevi sitelerden kaç tane var veya bu konuyu hangi cümlelerle aratabilirim. birçok varyasyon denedim 3 site buldum.)

Ben basaksehirde otuyorum ama isim guneslide olsa olurdu ama malasef dostum

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

ikitelli başakşehir civarında sekreter olarak işe başladım. b.evler, ş.evler, soğanlı, güngören, haznedar taraflarından ikitelli-başakşehir çevre san. sit. taraflarına haftaiçi sabah 8,00-8,30 akşam 18,00-18,30 civarı giden, aracında yeri olan veya aylık 50 tl+börek, çörek ikramları ile servislik yapacak birileri var mı acaba?

Ben basaksehirde otuyorum ama isim guneslide olsa olurdu ama malasef dostum
    dediginiz olay cok mantiklida, niyese kimse baskasini pek dusunmuyor. Kisin otobus duraginda beklemenin cilesini ben bilirim, o yuzden okula giderken durakta olan varsa milleti toplar giderim

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

dediginiz olay cok mantiklida, niyese kimse baskasini pek dusunmuyor. Kisin otobus duraginda beklemenin cilesini ben bilirim, o yuzden okula giderken durakta olan varsa milleti toplar giderim

Alıntıları Göster
    düşünceniz güzel güzel bir paylaşım olurdu

onca arabada tek şoförlü haliyle yolculuk yapanları görünce

keşke bana uysaydı levent civarındayım hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

düşünceniz güzel güzel bir paylaşım olurdu

onca arabada tek şoförlü haliyle yolculuk yapanları görünce

keşke bana uysaydı levent civarındayım hep.

Alıntıları Göster
    Bunun için yurtdışında bir site vardı sanırım. Herkes gideceği yerleri işaretliyor ve ona göre toplanıp gidiolardı

Orijinalden alıntı: burak.ozer

Bunun için yurtdışında bir site vardı sanırım. Herkes gideceği yerleri işaretliyor ve ona göre toplanıp gidiolardı

Alıntıları Göster
    Bir ara bizim bir arkadaş da böyle bir site açmıştı; birliktegidelim.net idi... Ancak tutmadı... Tutmaz... Bizim millete uymuyor böyle şeyler...

Avrupa'da sadece düzenli değil; 1 kereliğine bir yere giderken de bu şekilde yolcu bulabiliyorsunuz, hatta bu işi yapan firmalar var. Ben ne zaman tek başıma uzun yola çıksam, aklıma bu sistem gelir. Hem bireysel ekonomi hem de ülke ekonomisine katkı... Daha da detayına inersek, doğaya bile faydası var...

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Bir ara bizim bir arkadaş da böyle bir site açmıştı; birliktegidelim.net idi... Ancak tutmadı... Tutmaz... Bizim millete uymuyor böyle şeyler...

Avrupa'da sadece düzenli değil; 1 kereliğine bir yere giderken de bu şekilde yolcu bulabiliyorsunuz, hatta bu işi yapan firmalar var. Ben ne zaman tek başıma uzun yola çıksam, aklıma bu sistem gelir. Hem bireysel ekonomi hem de ülke ekonomisine katkı... Daha da detayına inersek, doğaya bile faydası var...

Alıntıları Göster
    Kardeşim Bağcılar'da oturuyor. Çalıştığı işyeri de Başakşehir'de idi. 2 ay önce olsaydı, uyardı. Çok kafadengi biridir. Ama işyerinin adresi değişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mersin nasıl bir şehir ?
    6 yıl önce açıldı
    Ankara - Adana arası yol nasıl?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Kardeşim Bağcılar'da oturuyor. Çalıştığı işyeri de Başakşehir'de idi. 2 ay önce olsaydı, uyardı. Çok kafadengi biridir. Ama işyerinin adresi değişti.

Alıntıları Göster
    Aslında çok mantıklı bir sistem. Bende tek başıma yolculuk yapıyorum. Keşke bir yol arkadaşım olsaydı..

BİGÜN MİNİBÜSÇÜLERDEN DAYAĞI YERSİN, HABERİN OLSUN

Orijinalden alıntı: ntticaret

quote:

Alıntıları Göster
    ukraynada her araç taksi gibidir,ayrıyeten ticari taksilerde mevcut , el kaldırın ve dursunlar , gideceğiniz yeri söylüyorsunuz ve pazarlık ediyorsunuz. patronun lexusu ile ekstra para kazanmak isteyen şöförlerden tutundan, opel cadeti ile dolaşan öğrencilerden her kesimden insan ve her sınıf araba ile bu şekilde gezebilirsiniz. Yakıt fiyatlarını ucuz olmasına rağmen insanlar böylece bütçelerine ufak destek sağlıyorlar.

• quote:

quote:

zaten adamlar kabakuvvet ile iş yapıyor, geçiyor pendik köprüsünün altına 15 dakika müşteri bekliyor, içindeki yolcular bekliyor bekliyor bekliyor, kimse sesini çıkarıp da neden bekliyoruz diyemiyor, umarım metrobüs, metro vb. bütün alternatifler ile millet bunlardan kurtulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

quote:

quote:

zaten adamlar kabakuvvet ile iş yapıyor, geçiyor pendik köprüsünün altına 15 dakika müşteri bekliyor, içindeki yolcular bekliyor bekliyor bekliyor, kimse sesini çıkarıp da neden bekliyoruz diyemiyor, umarım metrobüs, metro vb. bütün alternatifler ile millet bunlardan kurtulur.

Alıntıları Göster
    mantıklı bir öneriymiş aslında

• quote:

Çok masumane bir o kadar gerekli amacına uygun bir mesaj, ama burası Türkiye kızım, kime güvenip arabasına binecen, hele birde net ten bulduğun ...

sen hele bir vesikalık resmini koy beri, burcu kızım

• quote:

Orijinalden alıntı: McManamann

quote:

Çok masumane bir o kadar gerekli amacına uygun bir mesaj, ama burası Türkiye kızım, kime güvenip arabasına binecen, hele birde net ten bulduğun ...

sen hele bir vesikalık resmini koy beri, burcu kızım
    bu konuyu bende araştırdım internetten. ama bulduğum birkaç sitede, fazla ilan yoktu.
    bende hergün ümraniye beşiktaş arası işime gidip geliyorum arabayla.bomboş arabayla.yol arkadaşı olmasını isterdim.hem trafiğe hemde bütçeme katkı.herkesin işine yarayacak birşey bu.

ama burada en önemli şey güven. yukarıdaki mesajı görüyorsunuz işte.

• quote:

aynı yerde çalışıyoruz, aynı yerde de oturuyoruz :) ama arabam yok malesef bulursan beraber gidelim :D

Çöreği böreği de zaten ablam herkesten güzel yapar..

Orijinalden alıntı: djoz

Ben olsam (kadın da olsa) kimseyi aracıma almazdım..

İşte bu yüzden bizim milletimizden bi cacık olmaz.

Ben okuduğum dönemlerde yurdun önünde durakta bekleyenlerden 4 kişiyi alıyordum şahsen, denk geldiği müddetçe.
    Dönerken de "atostop" derler Adana'da liseli gençleri alırdım ATO'nun önünden barajyoluna atardım.

Minibüsçü dayağı çok saçma zaten mesai saatlerinde full+full gidiyorlar.

Şehirlerarası otostop çektiğim de çok oldu.

Fazla fazla benzin mazot yakmanın kime ne faydası var, 4 kişi binip herkes cüzi bir miktar aracın sahibine verse hem o kişiler hem de araç sahibi kar etmiş olur, hem de trafik rahatlamış olur bunu makro ölçekte düşünsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 13 Ekim 2011; 17:21:53 >
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...

• quote:

sizin için demiyorum ama burası Türkiye yemin ederim bayıltıp böbrek dahil alıp giderler :D

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

İşte bu yüzden bizim milletimizden bi cacık olmaz.

Ben okuduğum dönemlerde yurdun önünde durakta bekleyenlerden 4 kişiyi alıyordum şahsen, denk geldiği müddetçe.
    Dönerken de "atostop" derler Adana'da liseli gençleri alırdım ATO'nun önünden barajyoluna atardım.

Minibüsçü dayağı çok saçma zaten mesai saatlerinde full+full gidiyorlar.

Şehirlerarası otostop çektiğim de çok oldu.

Fazla fazla benzin mazot yakmanın kime ne faydası var, 4 kişi binip herkes cüzi bir miktar aracın sahibine verse hem o kişiler hem de araç sahibi kar etmiş olur, hem de trafik rahatlamış olur bunu makro ölçekte düşünsek.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

sizin için demiyorum ama burası Türkiye yemin ederim bayıltıp böbrek dahil alıp giderler :D

Kaç kere böbreğin çalındı kardeşim tecrübe sahibi gibi laflar ediyorsunuz ya ne diyim. En binilmeyecek kamyona otostop çekip hiçbir şey olmadan inmişliğim var korktuğunuz gibi değil. Ha önlemini alacan cebinde biber gazı çakı vs olacak ama karşındaki de senin gibi insan korkaklığın alemi yok.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.