Şimdi Ara

iş yerinde ki sıkıntıntı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Merhaba bir ozel sirkette markamizi temsilen ozel hiper marketlerde çalışıyorum. Market sefi kendi işim görülsun digerleri cokta tin modunda aslinda bu şefle aram iyi ama bazen oyle çocukca hal ve hareketleri var ki koskocaman adam kucuk hesaplar peşinde egosu yüksek

Gecen gun sevkiyat gelmisti bana sozde o paletleri kurmami soylemis ama benim haberim yok haberi benim diger şirket elemani ekurim den alıyorum haberi

Akşam uzeri gec oldugu icin faceden msj yazdm abi söylemedin söylesen niye yapmayalim diye yazdim gordugu halde yazmadi bugunde izinli olduğum icin bizim arkadaşa git konus ne diyor dedim arkadasada faceden oradan buradan abi diye yazilan mesajlara bakmıyorm bu konu hakkinda da konuşmak istemiyorum demiş

Herseyi geçtim söylemiş olabilir duymamis olabilirim sen yine hatirlar ki söylemedi bana onuda gectim başkası tarafindan bana boyle mesaj gondermesi saçma profesyonel bir insan gelir soyler boyle söyledin neden yapmadin der yüzüme soyler arar veya cidden anlamıyorum bazi arkadaslarim hic muhattap olma bir sey deme bir kac gun mesafe koy yine kucagina gelir diyorlar bazilari git konua bir daha da yapmasin diyor.

Bazilarida firmanla konua baska magaza versinler diyor ama boyle adamlara pabuc birakmak istemiyorum cidden firma olaral cok büyüğuz bu hiper market bile yaklaşamaz sizce ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bencede şirkete söyle başka bir yere alsınlar.Alamayız derlerse sen işini fazlasıyla yapıyorsan fazla takma o sana döner.Faceden falan mesaj atmana gerek yok bence.Bunun aynısını bana babam yapıyor hakaret ediyor üvey anne evde rahat otururken ben akşama kadar onlara amelelik yapıyorum.Araba kredisi olmasa çıkcam ama napim mecburluk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çömmbv -- 29 Mart 2016; 18:11:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.