Şimdi Ara

İş Yeri Kredisi Nasıl Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İş Yeri Kredisi Nasıl Alınır


    İşyeri kredisi çekilirken bireysel ve kurumsal olmak üzere iki farklı şekilde kredi çekebilirsiniz. Bireysel olarak açacağınız iş yerleri konusunda kredi çekmek için gidip başvuru yapmanız durumunda bankalar sizden bu yönde belirli evraklar talep edecektir. Bu evraklar doğrultusunda iş yerinizi açmak için gereken tutarın tamamını olmasa da %75’ine kadar olan kısmını iş yeriniz ile ilgili olan ekspertiz raporu doğrultusunda temin edebilirsiniz.

    İş Yeri Açmak İçin Yapılması Gereken İşlemler Nelerdir ?

    İş yeri açmak için yapılması gereken işlemleri sıraladığımız zaman öncelikle hangi sektörde bir iş yerine sahip olmak istediğinize karar vermek ile başlamalısınız. İş yerinizin maddi kısmı dışında gereken süreçleri gerçekleştirdikten ve kararları aldıktan sonra maddi boyuta gelmeniz ile birlikte bireysel olarak işlem yapmanın yanı sıra mutlaka bir uzmandan destek almanız gerekmektedir.

    Bu konuda destek almak için alanında uzman bir firma arayışı içerisine girmelisiniz. Güvenilir olmayan bir firma iş yeri kredisi konusunda sizleri yanlış yönlendirecek ve bunun sonucunda istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Bu sektörde güvenilir bir firma araştırmak için internet üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Fakat sizlere bu alanda sonsuz destek verecek, doğru yönlendirecek ve sizi en az maliyet ile nasıl iş yeri açabilirsiniz, iş yeri kredisi için gerekli işlemlerin neler olacağı gibi bilgileri en net alabileceğiniz bir firma önermemizi isterseniz
    tek adres olan Garantimortgage’a yönlendirebiliriz.

    Garantimortgage ile son derece güvendesiniz. Başvuru yapmanız durumunda Mortgage uzmanları sizlerden gerekli bilgileri alarak bu alanda ihtiyacınız olan her şeyi sizlere iletecek. Kredi çekeceğiniz süre sona erene kadar da her alanda sizlere destek olacak ve işlemleriniz tamamlandıktan sonra firma ile de bağlantınız kesilmiş olacaktır.

    Kredi çekerken, çekmek istediğiniz tutardan vade sayısına, faiz oranından geri ödemeye kadar her aşama sizler için oldukça önemlidir. Geri ödemeleriniz için plan yaparken iş yerinizden aylık ne kadar kar edeceğinizi, aylık ne kadar gideriniz olacağını ve bunun gibi tüm detayları göz önünde bulundurmalısınız. Aksi takdirde kendinizi zarara uğratacak ve buna bağlı olarak çektiğiniz krediyi dahi ödememeye başlayabilirsiniz. Kısacası bu süreçte oldukça dikkatli davranmalısınız.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.