Şimdi Ara

İş için gideceğim 3 bölge hangisi daha iyidir Alanya-Kemer-Manavgat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
13.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Antalya merkeze yakınlık konusunda en şanslı yer Kemer. Ama içlerinden nüfus olarak en büyük yer Alanya. Ama merkeze çok uzak kalıyor. 150 km. Ben de Antalya'ya taşınıcağım. Yer olarak Konyaaltını seçtim. Ben doğma büyüme İstanbulluyum. Birden şehir hayatından kopamam bir ayağımda şehirde olmasını istiyorum. Konyaaltı hem Antalya'nın merkezine hem de Kemer'e yakın. Ben sanırım senin yerinde olsam Kemer'i seçerdim. Aracın varsa eğer Konyaaltını zorla.
  • kemer'e dediğiniz gibi önceliği tanıdım. otomobilim yok malesef inş. zamanla o da olur.
  • alanyayı yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimus Bayram

quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

Yazlari turizm tasimaciligi yapiyorum bu ilceleri karis karis dolasirim. Her muhabbet ortaminda dile getiririm yasamak istedigim tek yer Kemer. Gece klupleri olsun sokaklarin canliligi olsun benim icin ayri bi sempatisi var.

İstediğim böyle bir cevaptı. teşekkür ederim arkadaşım.
    1.tercih kemer
    2.tercih alanya yazacam.

Senin icin hayirlisi olur umarim. Pisman olmazsin bi imkan bulursam oraya yerlesecegim ilk firsatta :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanya'da yasiyorum kis ayinda burasi ölü eger burda calisirsan kisin ya maasini düsürürler yada isten cikarirlar haklarinin hepside verilmez(agi,yol,yemek vs.)Antalya'ya git saydigin yerler sadece yaz ayinda iyidir gerisi tiri viri

• Kemer.
    ben 4 sene kemerde kalıp turizm de caliştim , memur olarak orda kalirsan iyi olur senin icin sosyal yasam cok iyi olmasada var yazlari cok guzeldir her caddesi kalabalik turistlerle doludur, yazin eglenebilecegin ve vakit gecirebilecegin cok yerler var , her yil festival,konserler olur , kemer merkezde ev isin biraz zor olur cunku diger mahallelere gore pahali kacar bence kemere gidersen aslanbucak veya kuzdere gibi biyerde kolaylikla ev bulabilirsin (kuzderede dairem var yardimci olabilirim) . ama kişin biraz sıkıcı gelebilir cunku sadece yerlisi vardir , sıkıldıgın zaman antalyaya 30 dk uzaklikta otobusle heran gidip gelebilecegin bi yer

Manavgat.
    bence o tercihlerinden en kotusu manavgat hic tavsiye etmem köy gibi bi yer kemerin,alanyanin yaninda

Alanya.
    5,6 kere gittim orasida guzel tabiki ama antalya merkeze cok uzak kaliyor nufus olarak kalabalik bi yer pek fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyLove

Alanya'da yasiyorum kis ayinda burasi ölü eger burda calisirsan kisin ya maasini düsürürler yada isten cikarirlar haklarinin hepside verilmez(agi,yol,yemek vs.)Antalya'ya git saydigin yerler sadece yaz ayinda iyidir gerisi tiri viri

kardeş kamu işi için gidiyorum, özel sektör değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimus Bayram

quote:

Orijinalden alıntı: OnlyLove

Alanya'da yasiyorum kis ayinda burasi ölü eger burda calisirsan kisin ya maasini düsürürler yada isten cikarirlar haklarinin hepside verilmez(agi,yol,yemek vs.)Antalya'ya git saydigin yerler sadece yaz ayinda iyidir gerisi tiri viri

kardeş kamu işi için gidiyorum, özel sektör değil.

O zaman hic düsünmeden Alanya derim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.