Şimdi Ara

iş bankası kartımı yuttu ne yapacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • maximum bankası üniversite kartım vardı ve trabzon şubesine kayıtlı çünkü 2 yıllık orada okudum. şuan memleketteyim.

neyse kartımın köşesi kırıldı.çipe zararı yoktu. bugun sabah açıköğretim sınavına giderken sabah 6:45de kırık kartımla iş bankasına gittim kartımı soktum ama üzgünüm kartınıza el koyduk. şubeye uğrayın diyordu. moralim bozuldu. acaba kart kırık olduğu içinmi başka şey içinmi el koydular.

birde trabzondan çıkarttığım kartı kendi memleketimin şubesinden alabiliyormuyum. öyle bir şey vardı gibi.

aydınlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 8 Eylül 2012; 14:09:30 >

• 444 02 02 yi arayıp bu soruları sormak çok mu zor ?

Orijinalden alıntı: sinless34

444 02 02 yi arayıp bu soruları sormak çok mu zor ?

hafta sonu kapalıdır diye. sınavdan çıktımda vaktim olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Garanti kartımı kaptırmıştım ama yanlış şifreden dolayı, sonrasında bende gidip ana şubeden alınması gerekiyor sanmıştım ama kaptırdığım yerdeki görevliye sorunca bir süre beklememi söyledi ve veznede olan adamlardan biri bankamatikten benim kartımı çıkartıp hemen teslim etmişti, kimliğin filan yanında olsun öyle şappadanak da alamıyorsun. Git bakalım şansını dene, sorup soruştur. Sonuçta sana kartını onlar verecek, biz değil.

Düzeltme: Bu arada niye yeni bir kart talep etmiyorsun? Çok zor değil sonuçta. Kartın biçimsizliğinden dolayı bankamatik tanımlayamamış olup el koymuş olabilir. Bazen de bankamatikte olan arızalardan böyle şeyler meydana gelebilir, kaç kere başıma geldi bu yüzden biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 8 Eylül 2012; 14:16:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.