Şimdi Ara

İş Bankası Kart Aidatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iş bankası hesabımdan 55 tl çekmiş az önce kart aidatı olarak halbuki gidip öğrenci belgemi bırakmıştım para kesilmemesi için.Aynı olay işte üniversiteli kredi kartında oldu 20 tl kesmişlerdi ama itiraz etmiştim sonra adresime kağıt yolladı banka itirazınınz kabul edilmemiştir diye.Şimdi bu 55 tl yi geri alma imkanım var mı bu kan emicilere yedirmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 20 Şubat 2014; 12:51:43 >

• up
  • öğrenci belgenle git itiraz et verirler
  • Zaten vermiştim 2 ay önce ama bu şerefsizler inadına çekiyor heralde parayı olurda uğraşmaz diye diğer kart için parayı vermediler
  • riaz kullanıcısına yanıt
    normalde işte üni hesapları için ücret yok eğer çekmişlerse vermek zorundalar açıkca söyle bunu. Kart aidatını geri alma şansın yok çünkü 20tl yaptılar artık
  • benden de aldılar . müşteri hizmetlerini aradım talebimi aldılar birkaç gün sonra mail geldi ıvır zıvır size daha iyi hizmet vermek için bu kesintiyi yapmaktayız iade etmiyorlar. Varsa bir yolu bende deneyeyim
  • Kart aidati nı geri almanız zor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Zaten vermiştim 2 ay önce ama bu şerefsizler inadına çekiyor heralde parayı olurda uğraşmaz diye diğer kart için parayı vermediler

o geçenki aidat içindi.. bu diğer 6 ay için..
    6 ay'da bir götüreceksin parayi geri alacaksın.. he uğraşamam diyorsan enparaya geç rahat et
  • Bende işte üniversiteli kartımı kullanıyorum, 2 senedir bi karttan para çekme söz konusu olmadı.
  • Geçen sene bizden de kesmişlerdi. İş Bank'ın eski müşterisiyiz 2 kart var. MH'yi aradım, ücreti iptal ettiler sorgu sual olmadan. Benimde garibime gitti. Normalde hayatta geri adım atmaz hiçbir banka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

benden de aldılar . müşteri hizmetlerini aradım talebimi aldılar birkaç gün sonra mail geldi ıvır zıvır size daha iyi hizmet vermek için bu kesintiyi yapmaktayız iade etmiyorlar. Varsa bir yolu bende deneyeyim

Ben şubeye gidip görüştüm öğrencilerden para almıyoruz dendi kimlik ve öğrenci belgesi fotokopimi aldılar.Ama gel görki hesaba para geldiği an parayı kesmişler direk bu nasıl bir şerefsizlik anlamıyorum.Şimdi gidicem inşallah verirler.
  • benden de kestiler geri vermiyorlar. kartı kapatırım diye MH yi tehdit etme tamam deyip zart diye kapatırlar kalırsın öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

quote:

Zaten vermiştim 2 ay önce ama bu şerefsizler inadına çekiyor heralde parayı olurda uğraşmaz diye diğer kart için parayı vermediler

6 ay'da bir götüreceksin parayi geri alacaksın.. he uğraşamam diyorsan enparaya geç rahat et

yani 2 ay önce verdim derken ücret değil öğrenci belgesini teslim etmiştim yani sinirlenmem teslim ettiğim halde kesmeleri.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

quote:

yani 2 ay önce verdim derken ücret değil öğrenci belgesini teslim etmiştim yani sinirlenmem teslim ettiğim halde kesmeleri.

dostum oluyor öyle sorunlar tekrar götür derim.

• quote:

quote:

benden de aldılar . müşteri hizmetlerini aradım talebimi aldılar birkaç gün sonra mail geldi ıvır zıvır size daha iyi hizmet vermek için bu kesintiyi yapmaktayız iade etmiyorlar. Varsa bir yolu bende deneyeyim

Ben şubeye gidip görüştüm öğrencilerden para almıyoruz dendi kimlik ve öğrenci belgesi fotokopimi aldılar.Ama gel görki hesaba para geldiği an parayı kesmişler direk bu nasıl bir şerefsizlik anlamıyorum.Şimdi gidicem inşallah verirler.

Bende kartı alırken öğrenci belgemi vermiştim almıyoruz kesilirse de iade edilir dediler. Gel görki vermiyorlar işte. Sen yinede gidip bir görüş. Olumlu sonuç alırsan bilgilendir bizi de . Öğrenci için 20 tl az değil

• quote:

quote:

quote:

Bende kartı alırken öğrenci belgemi vermiştim almıyoruz kesilirse de iade edilir dediler. Gel görki vermiyorlar işte. Sen yinede gidip bir görüş. Olumlu sonuç alırsan bilgilendir bizi de . Öğrenci için 20 tl az değil

Şimdi öğle arasında birazdan gidicem sonuçları yazarım.Bu arada 20 tl kesmediler 55 tl kestiler resmen sinir krizi geçirdim gidip orada bi kavga edeyim anca sinirim geçer

• almanız zor diyenlere gülüyorum. geriye dönük bütün kart aidatlarını falan hep aldım. yapmanız gereken şey kart aidatı alınan ekstrenin çıktısını alıp yakınınızda bulunan tüketici il hakem heyetine gitmek.onlar sizin adınıza dava açıp alıyorlar paranızı
  • bendende kesinti olmuştu bi çok kez itiraz etmeme rağmen geri vermediler tüketici haklarına gidebilirdim ama uğraşmak istemedim ve kartı komple iptal ettim en iyi çözümdür derim çok ihtiyaç duymuyosan iptal et gitsin olmadı farklı bankalardan alırsın kredi kartı.
  • Evet arkadaşlar az önce şube'den geldim kavga niyetiyle gitmiştim ama memur sağ olsun ilgilendi baya.Aynen dediklerini yazıyorum size belki bundan sonraki arkadaşların işine yarar :
    quote:

Normalde iş bankası öğrencilerden para keser kesmeme gibi bir ugulaması yok fakat öğrencilerin paralarını genelde iade eder itiraz ediliği zaman.Bu zamana kadar iade edilmeyen kişi yok gibidir.Burada sana şube adil davranmamış ben görünce şaşırdım.Normalde öğrenci gözüküyorsun ve para kesilmemesi lazım.Ama bu kadar şubeye bağlı olduğu için bazen böyle olabiliyor tahminen 1-2 gün içinde geri öderler.

Yani dediğim gibi dilekçe yazdım verdim red edilen kredi kartı hesabım içinde itiraz ettim sonucu bekliyorum.Şubedeki görevliye göre iade eder dediler ne olur ne olmaz diye ses kaydıda aldım işimizi sağlama alalım diye beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 20 Şubat 2014; 14:00:00 >

• riaz kullanıcısına yanıt
    Dediği gibi iade ederler. Zamanında bende dilekçe vermiştim iade ettiler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.