Şimdi Ara

iş bankası işlem ücretleri arttı! banka önerisi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, henüz üniversite sınavına hazırlanan bir gencim. 19 yaşımdayım. öyle çok büyük paralar çevirmiyorum, arada sırada elime 3-5 kuruş geçiyor onu da kripto paraya yatırıyorum. yani eft havale kullanımım var, bunun dışında genel olarak birikim yapıp internetten alışveriş yapıyorum, temassız özelliğinin de olması gerekiyor bu arada ve atm sayısı önemli. böyle iş bankası gibi abuk subuk ücretler kesmemeli. önerebileceğiniz bir banka var mı? iş bankası maximum genc guzel kampanyalar veriyor ama bazen şerefsizlik yapıyor, maximum puan kampanyası açtı geçenlerde, puanı kazandım bir de ne göreyim; önceden maximumpuan kabul eden yerler kabul etmemeye başlamış :D sonra zaten o puanlar da silinip çöp oldu. böyle ufak tefek oyunlar cidden mide bulandırıcı olmaya başladı. bir de aşağıda fotoğrafını paylaşacağım böyle ufak zamlarla da elime geçen 3-5 kuruşa göz diken bir banka olma yolunda ilerleyince dedim artık başka bir bankaya geçme zamanım geldi. önerileriniz var mı? akbank mı vakıfbank mı ziraat mi garanti mi hangisi iyidir bilmiyorum, bana en uygun banka-bankakartı hangisidir? şimdiden teşekkürler


    iş bankası işlem ücretleri arttı! banka önerisi istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 25 Şubat 2021; 12:3:40 >







  • Bende bu son getirdikleri ücretlerden dolayı bırakmaya karar verdim. Ben Akbank’a geçmeyi düşünüyorum. Mobil şubeden hesap açılırsa 1 yıl havale ve EFT ücreti alınmıyormuş. İsterseniz sizde tercih edebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank öneririm. 18-25 yaş arasındaki müşteriler o ay içerisinde hesabına 250₺ para girişi olduktan sonra Akbank FAV’lı oluyor. Ayda 10 EFT 10 Havale 10 Yurt içi 5 Yurt dışı ATMden ücretsiz para çekme hakkı kazanıyor.
  • Kendi hesaplarımız arası bile para alacak kitapsız. Bunu yine çözeriz ama neden uğraşalım ki? Им

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank'a geçeceğiz sanırım son çare...


    edit: belki enpara da olabilir. iyicene araştırayım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 27 Şubat 2021; 21:46:34 >
  • Akbank fav iyicene aştı kendini en son başka hesaplardan gelen havale ve fast ücretlerini iade edeceğini falan söylüyorlardı ve maximum genç'ten sonra gördüğüm en iyi kampanyalar (öğrenciler için) akbank'ta. Hatta fav'da netflix ve spotify ödemeleri %100 iade oluyor üstüne 750 TL harcama yaparsanız 2x15 TL chippara da kazanıyorsunuz.


    iş bankası artık para tutacağın değil ama ana alışveriş yapacağın banka bana göre fatura ödemelerini paycell gibi üstüne para veren veya papara gibi bedava olan kuruluşlar ile yapmalısın . vodafone için cebtetep %20 faturanı iade ediyordu bi ara , akbank fav'da da aylık 4 gb veriyor.


    Maxipuan konusunda ise sizleri altun gold , param ve turna com kullanmaya davet ediyorum . Ancak unutmayın ki hangi bankaya geçerseniz geçin o maximum genç'ten göreceğiniz kampanyaların hiç biri yok işte üniversiteli dönemi 1 sene de 300 maxipuan kazanmıştım şuan daha maximum genç çıklı 1 sene olmadı 1.738 maxipuan kazandım bu döneme kadar :)


    ben kredi kartı kullanmam arada fatura öderim bide vadesiz hesap dersen de ing en iyisi. (sınırsız eft-havale , tüm iş bankası akbank atmlerinden ücretsiz diğer atmlerden ise 3 sefere kadar ücretsiz , en yüksek vadeli hesap faiz oranlarından birine sahip , fatura ödeme bedava tek istediği 750 TL harcama ama bu kartı kullananlar diğer yöntemler ile bu 750 TL'lik kısmı doldurur genelde :) )



    Benim vaktim yok iş bankasında kalıcam para transferine de para vermiycem derseniz papara ve tosla kulalanbilirsiniz.


    Benim tavsiyem iş banksını bırakmayın ama limitini düşürüp bir akbank hesabı açın baya övdüm ama akbank exi26 da yıllık kullanım ücreti var ilk sene ücretsiz yani kartı aldıktan sonra 12. ayda yaklaşık 30-40TL arası bir para ödeyeceksiniz.





  • Fatura ödemeleri için fahiş fiyatlar çıkarıyordu iş bankası gene rezalet ücretler. İyi güzel hizmetler kampanyaları vs ama bu ücretler çok fazla. Ben enpara + iş bankası kullanıyorum. Faturamı para transferlerimi enparadan yapıyorum. Kampanyası bol olduğu için kredi kartım şuanlik iş bankasinda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

    galiba en mantıklısı dediğiniz gibi enpara+iş bankası şeklinde kullanmak.

  • Hala işlemlerden ücret alan bankaları kullanmaya devam mı ediyorsunuz. Bir sürü ücretsiz bankacılık var. Bir tanesini seçip geçin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: facepunchS

    galiba en mantıklısı dediğiniz gibi enpara+iş bankası şeklinde kullanmak.

    biraderim. uzaya maymun mu yolluyorsun bu heyecan araştirma nedir.


    sorunun cevabi : ENPARA + Kuveyt TURK kullanacaksin.. en iyi 2 banka ve hizmet. SORGULAMA. digerlerini kapat gitsin.

  • zenci37 Z kullanıcısına yanıt

    reis ziraat katılıma gectim ya tüm kamu atmlerinden işimizi görebiliyoruz+herhangi bir ücret yok su an memnunum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.