Şimdi Ara

İş Bankası Altın Gençler (İlk 30) / 5000 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
27.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu tek seferlik burs hakkında detaylı bilgisi olan var mı? Başvuru koşullarını bulamadım, en azından koşullar ne zaman açıklanır?
    https://www.isbank.com.tr/TR/hakkimizda/kurumsal-sosyal-sorumluluk/egitim/altin-gencler/Sayfalar/altin-gencler.aspx

    Ekleme:
    Bu soruyu sorduğumda bağlantıda başvuru şartları ve başvuru yöntemi yer almıyordu. Sonradan bağlantı güncellenmiş, artık gerekli bilgiler Türkiye İş Bankası'nın sitesinde yer alıyor. Bildiğim kadarıyla, ödül 2019 yılı için 5000 TL + interrail bileti. Ben ne yazık ki ucu ucuna kaçırdım, ödülü almaya hak kazanan arkadaşları tebrik ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman efendi -- 9 Aralık 2019; 17:5:19 >



  • Ülkemizde maalesef başarılı öğrenciler adeta istenmiyor. Daha doğrusu sayısalda başarılı olanlara soğuk bakılıyor. Sosyal bilimler ya da sadece fizik- kimya - matematik okuyorsa güzel destekler mevcut. Geçen yıl kuzenim Türkiye 204 cüsü oldu. Cerrahpaşa tıp seçti. Babasının üzerine tapulu 30 yaşında bir daire var, emekli maaşı var diye burs alamıyor. Oysa şu an lise 11 de okuyan ikiz kardeşleri ve kendisi zor durumda. Bu genç istanbul gibi yerde ne yapacak ? Ya tarikatların yada aşırı sol örgütlerin eline düşecek. KYK yurdu çıktı ama nerede ? Ümraniyenin dağında. Okula tam 2,5 saat .
    Yabancı ülkeden bizim ülkemize devlet burslu öğrenci getirileceğine kendi başarılı gençlerinin elinden tutması gerekiyor. İş adamları dahi burs verme işini şova dönüştürüyorlar. Mülakat adı altında kendi görüşüne yakın olanı seçiyor, diğerinin ihtiyacı ne olursa olsun ilgilenmiyorlar. Bu gençler bu şartlarda okuyarak bir yerlere geldiğinde devlete ve topluma iyi gözle bakmıyorlar. Çünkü , kendilerine değer verilmediğini düşünerek onlarda diğerlerine değer vermiyorlar.
  • takip
  • interrail bileti + para falan veriyorlar diye biliyorum
    herhangi bir şeyde ilk 30 a girmen yeterli galiba
    arkadaşlarımdan birkaçı almıştı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 30 un yanına k yazmamışsınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Blees B kullanıcısına yanıt
    Hocam 30'un yanında k'yı bırakın bir tane daha 0 olunca bile memur çocuğuysanız 0 lira bursla okuyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurular başlamış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden ilk 100 hatta ilk 1000 dekiler aylık 1000-2000 tl arası burs alırlardı 9-10 ay için. N'oldu acep o güzelim bursları dağıtan kurumlara?
  • Gaddar.Kerim kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar tören tarihi belli oldu. 18 Aralık 2019 çarşamba günü saat 15:30 da iş kulelerinde ödüller verilecekmiş. Alacak arkadaşları tebrik ederim. Gerçekten ülkemizin gururu olan bu arkadaşlara daha fazla kurum tarafından katkı verilmesini arzu ederim.
  • ilk 30k diyorlar herhalde ya ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizin uluslararası başarılara imza atması için gençlere fırsat verilmeli. Eleştirel , araştırmacı ve sorgulamacı eğitim modeline geçilmeli. Ezberci, sadece ders materyalleriyle yetinen bir sistemle yerimizde sayarız. Öğrenci kardeşlerimizden tecrübelerini paylaşmalarını, geriden gelen sınıflara uyarılarını görmek isteriz. Bildiğini kendine saklayan bencillik yapan başarılı olamaz.
  • yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt
    İş bankası altıngeçler diye arama motoruna yazdığınızda bankanın bilgi sayfasına ulaşırsınız. Banka her yıl ; sayısal, sözel, yabacı dil ve eşit ağırlıkta ham puan sıralamasında ilk 30 a girenlere ( toplam 120 kişi ) bu ödülü veriyor.
  • Çevremizdeki ortaokul ve liselere bu tip ödülleri duyuralım ki; öğrenci kardeşlerimiz hedeflerini yüksek tutsunlar. Ayrıca yine ham puan sıralamasında ilk 100 e giren üniversite öğrencilerine kayıt yaptırarak okula devam etmeleri şartıyla KYK burs vermektedir. Bu burs normal lisans kredisinin 3 katıdır. Yani şu an için 500 tl x 3 katı = 1500 tl. aylıktır.
  • Evet 1 ocak 2020 den itibaren 550 tl. Ekim- Kasım ve Aralık 2019 için 500 tl. olarak ödeniyor.
  • Arkadaşlar, KYK ilk 100 bursları sınıfta kalma veya okuldan ayrılma durumunda kesiliyor. Ancak ; okuduğunuz okuldan başka bir okula yatay geçiş yaparsanız dilekçe ile KYK ya başvuruyor , bilgilendiriyorsunuz bursunuz devam ediyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.