Şimdi Ara

İş Bank İnt. Şb. Media Mrkte Özel 1000TL ve Üzeri Alışverişe 100TL'lik İnd. Kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

​İnternet Şubesi’nde 23 Aralık 2014 – 10 Ocak 2015 tarihleri arasında geçerli olan yeni fırsat kampanyası ilewww.mediamarkt.com.tr ’den yapacağınız 1.000 TL ve üzeri alışverişinizde anında 100 TL indirim fırsatı sunuluyor.

İnternet Şubesi’ne Müşteri Numarası / Kart No / TCKN ve Müşteri Şifresi ile giriş yapan müşteriler, giriş sayfasında sunulan kampanya teklifini “İstiyorum” butonuna basarak kabul ettiklerinde mediamarkt.com.tr’den indirim sağlayacak kampanya referans numarası görüntüleniyor.
    Kampanya Detayları:
    • Kampanya referans numarası 23 Aralık 2014 – 10 Ocak 2015 tarihleri arasında İnternet Şubesi’nden alınabilir.
    • Kampanyadan yararlanmak için kullanılacak referans numarası İnternet Şubesi ana sayfasında yer alan kampanya teklif görselinin altındaki “İstiyorum” butonuna basarak alınabilmektedir.
    • Referans numarasıyla mediamarkt.com.tr‘den Maximiles veya Maximum Kart ile yapılacak 1.000 TL ve üzeri alışverişte 100 TL anında indirim kazanılmaktadır.
    • Referans numarası,www.mediamarkt.com.tr 'den internet sitesinde “sepetim” sayfasında yer alan “İndirim kodu kullanımı” alanına yazarak kullanılabilir.
    • Referans numarası tek kullanımlık olup 20 Ocak 2015 tarihine kadar geçerli olacaktır.
    • Kampanyaya tüm ürünler dahildir.
    • Kampanya farklı kampanyalarla birleştirilemez.
    • İş Bankası ve Mediamarkt.com.tr kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyxel1616 -- 25 Aralık 2014; 18:22:26 >

• bundan sonra sıcak fırsatlarda kupon veya kod satmaya kalkan herkesi şikayet edeceğim bilesiniz

Orijinalden alıntı: kemal1414

bundan sonra sıcak fırsatlarda kupon veya kod satmaya kalkan herkesi şikayet edeceğim bilesiniz

Yasak mi hocam ? Sadece bilgilendirme yaptim urun almak isteyipde is bank musterisi olmayan kisiler icin kibarca sicak firsatlar da bu tur mesaj yazimi yasak diyebilirdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48562487 -- 25 Aralık 2014; 18:27:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

bundan sonra sıcak fırsatlarda kupon veya kod satmaya kalkan herkesi şikayet edeceğim bilesiniz

Yasak mi hocam ? Sadece bilgilendirme yaptim urun almak isteyipde is bank musterisi olmayan kisiler icin kibarca sicak firsatlar da bu tur mesaj yazimi yasak diyebilirdiniz

Sözde "Bilgilendirmelerinizi" Çek satış&Takas bölümünde yapabilirsiniz. Burayı kirletmeye gerek yok

quote:

evet yasak ceza alabilirsiniz ,o nedenle mesajınızı değiştirseniz iyi olur

quote:

quote:

evet yasak ceza alabilirsiniz ,o nedenle mesajınızı değiştirseniz iyi olur

Degistirmistim zaten dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 TL indirim + 100 TL wp kazanma birleşiyor mu acaba?

Orijinalden alıntı: pikachu45

100 TL indirim + 100 TL wp kazanma birleşiyor mu acaba?

ben kullandım çağrı merkezi yok olmaz dedi ama 1 saat sonra siparişim onaylandı .bakalım yarın yola çıkarsa problem yok demektir.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.