Şimdi Ara

İŞ ARIYORUM / Ciddi Konu /

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    21 yaşındayım okula 2015 Ağustos ayına kadar ara verdim. Bu arada acilen bir işe girip çalışma ihtiyacı duyuyorum. Askerlik gibi bir sıkıntım yok, okul ile ilişkim devam ettiğinden dolayı. 2007-2011 yılları arasında bir Anadolu Lisesi'nde eğitim gördüm, bu nedenle hatrı sayılır bir İngilizce'm var. Arnavutköy de oturuyorum bu yüzden Arnavutköy, Sultangazi, GaziOsmanPaşa civarları evime en yakın yerler. Fakat kolay ulaşım imkanları olduğu sürece mesafenin bir önemi yok. Daha önce hiçbir yerde iş tecrübem bulunmamakta. Tam zamanlı olarak 8 ay gibi bir süre çalışmayı düşündüğüm için sigorta gibi beklentilerim de yok, bu konu zorunlu ise kusura bakmayın pek bilgim yok . Akaryakıt İstasyonlarında market görevlisi veya ön sahada satış elemanı olarak çalışmak gözümdeki en iyi seçenekti. 3 vardiyalı sistem günde 8saat vs. İnternetten birçok siteye üye olup ilanlara göz attım, bana göre olan pek çok iş ilanı bana uzak kalıyor. Yaklaşık 1-2 aydır bu şekilde iş aradım ama bir sonuç çıkmadı. Tavsiyeleriniz var mıdır? X sektörüne gir atıyorum BurgerKing,Dominos falan değil de şurada eleman arıyorlar bir başvur vs. tarzı. Şimdiden teşekkürler, bu konuda acilen yardıma ihtiyacım var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 29 Aralık 2014; 22:38:47 >







  • ben neredeyse 1 sene olacak halen işsizim adam gibi iş yokki piyasada az paraya çok iş yok esnek çalışma saati yok stres altında çalışabilme bilmem ne sanki biz robotuz arkadaş !!!

    Okul falan bomboş kardeş adam gibi bir iş bul o işide ölene kadar yap okul okuduk afedersin bi b...oka yaramadı yarayacağı da yok zaten
  • Kargo şirketlerine bir uğrayın..Gençsiniz ,bedensel olarak zindiyseniz kargo dağıtım ve nakliye gibi yerlerde çalışabilirsiniz.
  • www.iskur.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kariyer.net/nebim-neyir-bilgisayar-san-ve-hizm-a-s/yetistirilmek-uzere-erp-uzmani-is-ilani-i1224415/?&tmpsno=1

    istanbuldaysanız basvurun eğitiminizi ben vereceğim belki tanısma fırsatımız olur
  • Hocam tabi, onca sene emek verip diplomalı işsiz sayısı çok fazla ülkemizde. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. İnşallah kısa zamanda diplomanızla bir işe girersiniz.

    @tda 1562q




    Hocam bu kargo şirketlerinde ne tarz işler olabilir? Dün biraz siteleri araştırdım da, sonuçta amele tarzı, işler yapacağım bu şartlarda. Bana uygun pozisyonların isimleri ne olabilir?
    @440cdx




    Hocam kariyer.net, yenibiris, secretcv, eleman.net gibi pek çok yer geziniyorum
    @BahceCini




    Hocam bu link verdiğiniz konu hakkında hiç bir bilgim yok dediğim gibi 8 ay gibi bir süre için iş arıyorum. Masa başı işler yerine akaryakıt pompa elemanı veya marketlerde reyon görevlisi, bu tarz işler arıyorum. Teşekkürler
    @nextmaster






    İş arayışım devam etmekte arkadaşlar, az önce FULL TiME GIDA diye bir şirketten aradılar bilgisi olan var mı bu şirket hakkında. eleman.net ten başvurmuştum güvenilir midirler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 30 Aralık 2014; 11:41:11 >




  • Konu güncel arkadaşlar. Sıkıntıdan patlıyorum evde, vaktime değerlendirip biraz da para kazanmak istiyorum şu 7-8 ay içinde.
  • Demiş ya arkadaş kargo şirketlerinde kargo teslimi yapabilirsin, kargo aldırıcaz diyenlere gidip kargo teslim alıp firmaya taşı belgeleri doldur tarzı işler yaptırırlar genelde. Onun dışında tanıdığın yoksa başka bi yere zor girersin.
  • magazalara bak de facto lcw colins gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    Hocam sürücü ehliyetine sahip değilim.

    Onun haricinde koli indirme taşıma vs. tarzı işleri elbette yaparım. Bu iş eleman sitelerinde hangi başlık altında toplanıyor onu bilemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 31 Aralık 2014; 16:24:03 >
  • eleman sitelerinde geçiyor mu bilmiyorum,ben eski iş yerinde kargo gönderirken camda yazılarını görüyodum vasıfsız eleman alınacak tarzı.. Direk şubeye git sor. Ehliyet şart koşmazlar sanırım indir bindir götür getir yaparsın ayaklarına kara sular iner en fazla ancak bütün gün oturup sıkılmaktan iyidir. Şuan tekstilkentte çalışıyorum mesela hergün aynı çocuk gelip kargonuz var mı diye soruyor sadece yurtiçi adına. Varsa alıp gidiyor makbuzuyla birlikte.
  • Peki birkaç şey daha soracagım. Part-time yapılan işlerde sigorta yaptırmak zorunlu oluyor mu? Veya Tam Zamanlı bir işe girmeden önce sigorta yapılmasını istemediğimi söylesem, nasıl yanıt verirler? Sigorta yaptırmak zorunlu biliyorum ama 7-8 gibi bir süre çalışacagım için gerekli görmüyorum böyle bir şeyi.
  • Avm lere gidip giyim dukkanlarina basvur.Sana bi form vericekler doldur bu sekilde bulursun kesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.