Şimdi Ara

İrritabl Barsak Sendromu ( Hassas Barsak , İbs , Spastik Kolon ) (375. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.373
Cevap
198
Favori
1.891.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Probien



    NTbiotic

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redkitinsigarası R kullanıcısına yanıt
    Beslenme şeklinizi değiştirmeden ne kullanırsanız kullanın hepsi geçici olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM bnde de gün boyu gaz oluyor özellikle sosyal ortamlara girdiğimde tavsiye edebileceğiniz bir gaz ilacı var mı
  • Mısır püskülü çayını ve acı cehre tohumunu tavsiye ederim arkadaşlar. Mısır püskülü 10 dakika kaynayacak ılık içilecek. Kesinlikle haşlama falan olmayacak.
    acı cehre tohumları günde 1 tane çiğnenecek ve suyla yutulacak. İnşallah faydasını görürsünüz. Günde 1 den fazla içmeyin diyare olabilirsiniz.
    Ayrıca acı cehre bende ve annemde ortalama 150-250 olan şekeride 120-140 a kadar düşürdü. Ben artık glifor kullanmıyorum. Yinede takibini yapıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesmez -- 6 Temmuz 2018; 19:13:44 >
  • Herhangi bir bagirsak veya ibs li filan olanlarin bagirsakta sabit bir yerde agrisi var mi ?gobek deliginin 15 cm sol hizasinda gecmeyen agrim mevcut.

    1 aydir gecmedi doktor bekle diyo.Agri hafif olsa bekliyim de gecmiyor ve her gun nerdeyse cogaliyor..
  • Valla benimde aynı yerde bi sıkıştırma hissi oluyo gün içinde ara ara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modl1 M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş mesajlarına baktımda hep aynı sorunlar veya yakın şeyler. Bende de parça parça dışkılama oluyordu. Doktor su içeceksin ama maksimum seviyede dedi..

    Şu an günde minimum 2 litre içiyorum ve dışkılamam normal. Fakat beyaz mukus tarzı şeyler arada görüyorum.

    Ayrıca özellikle sırt bölgemde ki mantar agresifleşti ve ilaç etkilemiyor



    Ben doktora özellikle sordum bu mantar, egzama bağırsakta da olabilir mi.çünkü artık geçmiyor hiçbir şekilde diye. Adam atletini sık değiştir dedi içimden güldüm adama.. ben 2 ayda bir tüm iç çamaşırlarımı atıp yenisini alan birisiyim. Doktorlarımız ne yazık ki candida, bağırsak mantarı vs bihaber ve hep düz mantıkla sabit tedavi uyguluyolar..



    Gittiğim doktorlarda visitesi 300-500 tl olan adamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 7 Temmuz 2018; 19:52:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibs79 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Gün içinde sabah - akşam kullandım ben.İçmediğim günlerde oldu. şikayetlerim çok azaldı.Ama onun yanında bagırsak florası henüz düzelmedi sanırm. B12 ve kandaki demir oranı hala düşük. Belkide zaman alacak bilemiyorum. Aynı şikayetleri olan bir yakınım dün kolonoskopi ve endeskopi yaptırdı.Bagırsaklar temiz çıktı gastrit teshisi konmuş sadece. Çogu kişiye göre uçuk gelsede bir şey daha denemeye karar verdim ve bugün Bilecik osmaneli ye gitim. Orda 4 adet mineralli su akan çeşme var. Mide , safra kesesi, böbrek , egzama diye ayrı şekilde 4 çeşme. Su lar 4 Mevsim analizleri yapılıp tescillenmiş İstanbul Üniv. tarafından isterseniz bir araştırın bilgisi nar nette.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Büyük geçmiş olsun. Ben propolis kullandım, Uzunca süredirde kullanıyorum. Etil alkolde çözünmüş halini. İstersen araştır bir dene derim. Bende fayda etti. Deri yüzeyindeki sıkıntılar içinde Aloe vera bitkisini bulabilirsen içindeki jelini kullan. Kullanmadan önce alerjik test yap kendine. Şifa olur umarım.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Evet benim var aynı yerde. Biraz daha yukarı dogru. Onun için gittiğim bir cerrah tüm batın grafisi çekmişti ve aşırı gaz oldugunu bagırsagın dönen kısmında sıkıştıgını söyledi. Ağrı o yüzden oluyormuş. Aşırı gaz varsa bagırsakta emilim sorunu var dedi. Izdırap gibi bişey. Sıvı propolis ile baya azaldı benim. isterseniz araştırıp deneyn. Birde Geçen eczacı beni uyardı. Kullandıgınız her probiyotik takviyesi iyi gelmeme nedeni uygun olan bakteri formunu kullanmayışınızdan dedi. Örnek gaz için farklı , kabızlık vs. için farklı bakteriler görevli oldugunu söyledi. Şimdi onu araştırıyorum ben.
  • Redkitinsigarası R kullanıcısına yanıt
    Şikayete göre kullanılması gereken bakteri formları farklı oluyormuş. Yani Sizin şikayetlerinize göre hangi bakteriler görev yapacak önce onları tespit etmeniz gerek. Benimde bu konuda fikrim yoktu gittiğim eczacı uyardı benide. Bİ çok probiyotik kullandıgımı söylemiştim ama iyi gelmediğini. Şikayetine uygun formu kullanman gerekiyor dedi.
  • Uysaluysal U kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Beslenme şekli demişssiniz lakin onu yeme bunu yeme olmadı ayıkla bu iyi bir seçim değildir. Doğal yemek herşeyden yemek ve az az yemek en güzeli. Doguştan bir yapısal bozukluk olsaydı şayet patalojik vs. belki dediğiniz uygun olabilirdi. Lakin şikayet yaşayanlar sonradan sıkıntı çekmeye başlayan kişiler. Aynı bende oldugun gibi. Soradan bozulan vucut sisteminin alrmı bu yaşananlar. Dediğiniz gibi aylarca beslenme şeklini değiştirdim sonuç hüsran. Vucut zayıflıyor. Zaten enzimleyemen bagırsak yeterli gıda alamayan vucut sonunda çöküşe geçiyor. Alerjik sonradan oluşuyor. Neden oluştugununda sebebi zaten belli ve kabul edilmiş. Bagırsak florasının bozulması. Tedavi edilmediği sürece de bugün glutene alerji gösteren bagırsak yarın elmaya öbür gün armuta gösterecek. Bunun sonu yok. Tedavi sürecinde dikkat edilebilir rahatsızlık veren gıdalar azaltılarak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BC70A9858

    Sadece ekmeği kes

    Alıntıları Göster
    Merhaba arkadasım. Ekmegi kes demişssiniz lakin ekmegin içinde bulunan protein yani gluten sorun çıkaran. Ve Gluten diyetine girecek olursanız neredeyse tüm gıdalarda bulunuyor. Bende denedim aylarca hiç bir şeye çözüm olmadı zayıflamaktan ve bagışıklıgın çöküşünden başka.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NiLsah

    Merhaba arkadasım. Ekmegi kes demişssiniz lakin ekmegin içinde bulunan protein yani gluten sorun çıkaran. Ve Gluten diyetine girecek olursanız neredeyse tüm gıdalarda bulunuyor. Bende denedim aylarca hiç bir şeye çözüm olmadı zayıflamaktan ve bagışıklıgın çöküşünden başka.

    Alıntıları Göster
    Öneriniz nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartmadan aza indirmek en azından tedavi süresince. Olabildiğince organik beslenmek ( bu en zoru ). Onun haricinde Sıvı propolis kullanmak ( mantar , bakteri , virüs için ) destek tedavi için. Şimdilik bunlar, Yeni olarak Bilecik osmaneli bölgesindeki Tescillenmiş 4 çeşme var onları araştırın lütfen internetten.
  • ozeroz96 O kullanıcısına yanıt
    Geçen gün eczacı ile konuştum fayda etmediğini anlattım. Dogru bakteri formlarını kullanmadıgımı söyledi. Şikayete göre bakteri içeriklerini seçmem gerektiğini söyledi. Şu an içeriklerini kontrol edip alıcam.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Nöralterapi konusunu araştır

    Hangi şehirde yaşıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NiLsah N kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize katılmıyorum

    Beslenme şeklimizi değiştirmek en önemli mesele çünkü her bünye farklı, her gıdanın mizacı da farklı yani hazım süresi ve ihtiyaç duyulan enzim farklı diyelim siz et yediniz bu en efektif şekilde yani tam faydalı bir şekilde hazmedilmesi için gereken süre diyelim 1 saat siz etle birlikte ayran içtiğiniz zaman vücut eti eritmek için bi enzim gönderiyo ayran içinde bi enzim gönderiyo e diyelim ayranda 25 dakikada hazım oluyo midede başlıyor bir kargaşa üstüne 2 saat geçmeden içilen her su da bütün sistemin baştan başlamasına yol açıyor çünkü içilen su beyin tarafında yenilen en son şey nevinden işlem görüyor ve et enzimi gönderilmeye devam ediyor sonuç olarak size şifa sağlaması gereken et (besin) midenizde pilavmı etmi turşumu ayranmı salatamı (normal bi akşam yemeği menünüzü düşünün) ne olduğunu anlayamadan adeta bir çamura dönüşüyor çünkü 1 saat sonunda uygun kıvama gelmiş et yavaş yavaş bağırsaklara geçmesi gerekirken atıyorum 3 saat geçmiş mideniz hala çamaşır makinesi gibi çalkalanıyor bu çamur haline gelmiş karışık gıda arık aside dönüşüyor ve bağırsaklarımız başta olmak üzere bütün sistemi yavaş yavaş bozuyor sizinde dediğiniz gibi bu yıllar içinde kiminde alerji kiminde sedef kiminde mantar kiminde allah muhafaza kansere yol açıyor mesele onu yeme bunu yeme meselesi değil yıllarca sigara içip ya ben neden akciğer kanseri oldum sigarayla ne alakası varki diyen biri gibi birşey bu bütün mesele beslenme şekliyle alakalı bazı arkadaşlar yine mi diyecek ama bakınız yine yazıyorum Mehmet Ali bulutun CAN BOĞAZDAN ÇIKAR kitabını bi okuyun burda paylaşalım tartışalım beraber bi farkındalık oluşturalım bakın göreceksiniz yok şu ilaçmış efenim propolismiş probiyotik ilacıymış bilmemne antibiyotikmiş hiçbirine ihtiyacınız olmayacak

    Şifa hazımdadır (ibni sina)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazarla yapılmış bir röportaj

    http://m.on5yirmi5.com/kan-gruplarina-gore-nasil-beslenmeli-95480.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.