Şimdi Ara

Iron Man 4 (????) l Robert Downey Jr.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
4
Favori
3.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • (10.04.2014)

    -CAP. AMERICA TWS dan sonra Disney stüdyolarında verilen anket kağıtlarında ÇIKACAK MARVEL FİLMLERİNDEN HANGİSİNİ EN ÇOK BEKLİYORSUNUZ? sorusunda IRON MAN 4 görünüyor.

    Haberle ilgili yabancı kaynaklar;
    #ScreenRant
    #ENSTARS
    #PURE NEWS
    #Movie Pilot

    #CB

     Iron Man 4 (????) l Robert Downey Jr. Iron Man 4 (????) l Robert Downey Jr. Iron Man 4 (????) l Robert Downey Jr.


    -----------------------------------------------------------------------------


    (05.10.2014)
    Robert Downey Jr. Iron Man 4′te Oynayacak, Ama Tek Bir Şartla


    Sanıyorum şu dakikada hemen hemen hepimiz Robert Downey Jr.’ın kariyer türbülansları konusunda genişçe bir bilgiye sahibizdir değil mi? Kariyerine yönetmen babasının yönlendirmesiyle başlayan ve o gölgeden çıkıp, Air America, Chaplin ve Natural Born Killers gibi filmlerle büyük övgü kazanan; fakat bu övgü, şan, şöhret ve finanssal başarıyı iyi kontrol edemeyip; kendini 1990′ların sonunda uyuşturucunun pençesinde bulan bir adamdı Robert Downey Jr. Pek çok kere, pek çok farklı mecrada geri gelmeye çalıştı 1996-2005 seneleri arasında. Fakat devamlı hapse girip girip çıktı, rehabilitasyon merkezlerinin gediklisi oldu… Olmadı yani anlayacağınız. Downey Jr. yeteneğini harcayan onlarca Hollywood başarısızlık hikayesinden biri olacak gibi gözüküyordu.

    2005 senesinde Downey Jr.’ın kariyer basamaklarını geri çıkışı başladı. Kiss Kiss Bang Bang ve Good Night and Good Luck gibi övgü toplayan işlerde yer aldı. 2006′da A Scanner Darkly; 2007′de ise Zodiac içinde küçük yan rollerde Hollywood eşrafına artık sete zamanında gelebilen, işini profesyonelce yürütebilen bir adam olduğunu kanıtladı. Bu da 2008′de Marvel’ın onun üzerinde bir kumar oynamasına sebep olacak gerekli garantiyi verdi. O kumar da ölümüne tuttu, 2008′de çıkan Iron Man ile birlikte Robert Downey Jr. dünyanın en büyük yıldızlarından biri hâline geldi. Sonrasında gelen Tropic Thunder ve Sherlock Holmes filmleri de bu statüsünü perçinledi.

    Şimdilerde Downey Jr. filmlerde oynaması için kapısında yatılan bir adam. Hatta öyle ki, filmlerin var olup olmayacağını bile kendisi belirliyor. Iron Man 4 öyle bir iş mesela. Robert Downey Jr’ın kontratı Avengers 3 sonrasında bitiyor ve Iron Man serisinin dördüncü filmini kapsamıyor. Fakat Marvel, çok tutan bir karaktere bir devam filmi çekmek niyetinde. Bu yüzden de Downey ile görüşme içerisindeler. Downey kesinlikle olmaz demiyor, fakat Deadline’a yaptığı açıklamalara göre bir şartı var. Filmin yönetmenliğini Mel Gibson’ın yapması.
     Iron Man 4 (????) l Robert Downey Jr.

    Bilen bilir, Mel Gibson vakti zamanında bir tutuklama sırasında inanılmaz ırkçı sözler sarf ettiği için Hollywood tarafından tabiri caizse kara listeye alınmıştı. Hem o tutuklama tutanağında geçen anti-semitik sözler, hem de sonradan ortaya çıkan bir ses kaydında duyulan siyahi karşıtı laflar Gibson’ın başını yakmış, Avustralyalı aktör bir anda persona non grata olmuştu. İşin püf noktası şu: Downey Jr da aşağı yukarı bu noktadaydı. Kabul, aktörün günahları ırkçılık ve anti-semitizm değildi; alkolizm ve uyuşturucu bağımlılığıydı ama, Downey de bir zamanlar içindeki şeytanlar yüzünden iş bulamıyor, kabul görmüyordu.

    İşte o zamanlarda yanında duran az kişiden biri de Mel Gibson’mış meğerse. Downey de bu hareketinin karşılığını ödemek istiyor olacak ki, Deadline’a açıkladığı gibi, Marvel’a bunu önermiş. Aşağıdaki videoda Downey – Gibson ilişkisine dair bir fikir edinebilirsiniz, kendisini SlashFilm’de gördük aynen koyduk.

    Bize sorarsanız, Downey’nin yaptığı çok dokunaklı bir hareket. Ama sadece “adam kayırmak” da değil. Mel Gibson, uzun zaman önce yaptığı korkunç hataları bir kenara bırakırsak, tartışılmayacak denli iyi bir yönetmendi. Bunu anlamak için Braveheart, The Passion of the Christ ve Apocalypto’yu arka arkaya izlemek yeter. Onun elinde bir Iron Man 4, neresinden bakarsanız bakın, ilginç bir proje olacaktır. Bir de şöyle bir mesele var, aynı Downey gibi, biz de Gibson’ın cezasını fazlasıyla çektiğini düşünüyoruz. Neresinden baksanız 10 senedir profesyonel olarak dışlanan bir adamdan bahsediyoruz.#Geekyapar!


    -----------------------------------------------------------------------------


    (07.10.2014)
    Robert Downey Jr. Downplays ‘Iron Man 4′ Rumors; Hints at Other Marvel Films


    Robert Downey Jr.’s latest film The Judge hits theaters this week and so the star is making the rounds to promote the release. And at every radio show and TV appearance along the way, RDJ must talk about what’s next for him in the Marvel Cinematic Universe. After Iron Man 3 brought in a $1.2 billion+ haul at the worldwide box office everyone wants to know - when is Iron Man 4 going to happen?

    On The Ellen DeGeneres Show yesterday, Ellen pressured Downey Jr. into jokingly saying “yes” in response to whether or not he’d be making Iron Man 4, after revealing he was indeed in negotiations for something with Marvel. When David Letterman did the same last night on his Late Show, Downey clarified, reiterating what we already know – that Iron Man 4 is not currently in the works and that there is no script. He followed up by saying his future could be in “other things” within the Marvel Cinematic Universe, which leads us to believe that Robert Downey Jr. is in talks to sign up for more films (in addition to The Avengers 2 & 3 that he already signed for), but perhaps not another solo adventure.

    That could simply mean The Avengers 4 and beyond; or, if there’s truth to the latest Marvel movie rumors, that he could be in other (even bigger) crossover event movies after The Avengers 3. There’s also the possibility Robert Downey Jr. could embrace a long-term plan to play a background character and that’d be a smart way (and cheaper for Marvel) to keep RDJ involved in a background/supporting role, perhaps leading S.H.I.E.L.D. without the hefty time commitment. As we mentioned previously on the site, we’d love to see Tony Stark join up with the Guardians of the Galaxy for a space-based adventure (like the character does in the latest Marvel Comics incarnation of the team).
     Iron Man 4 (????) l Robert Downey Jr.

    To recap: no Iron Man 4 in the works (currently), but Robert Downey Jr. is currently in negotiations to extend his contract with Marvel Studios to likely appear in other projects. For at least he second time this week, Downey Jr. also hinted that Marvel is planning to announce some of their future plans “soon.” Their TV division will have a presence at New York Comic-Con this weekend for Agents of S.H.I.E.L.D. and Daredevil, but we don’t expect major movie announcements there.

    In other RDJ news, the highest paid Hollywood star hosted his first Reddit AMA (“Ask Me Anything”) session yesterday where he answered a lot of fun fan questions, as well as a few about Marvel. His current favorite hero is Hawkeye (Jeremy Renner) because his son likes him the best and he said he’d be game for a cameo on ABC’s Agents of S.H.I.E.L.D..

    The Avengers: Age of Ultron releases in theaters on May 1, 2015, followed by Ant-Man on July 17, 2015, Captain America 3 on May 6 2016, Guardians of the Galaxy 2 on July 28, 2017, and unannounced films for July 8 2016 and May 5 2017, November 3 2017, July 6 2018, November 2 2018 and May 3 2019.#SCREEN RANT


    -----------------------------------------------------------------------------


    (07.10.2014)
    Robert Downey Jr. Now Says No To IRON MAN 4 But Yes To More Marvel Movies


    Is Robert Downey Jr. just messing with us all as he continues to promote The Judge? After confirming Iron Man 4 is moving ahead earlier today, the actor now says that movie isn't happening but he does have plans to work with Marvel on other releases...

    Earlier today, Robert Downey Jr.'s "confirmed" that Iron Man 4 is moving ahead. It's not a story that just a handful of sites picked up on either as even the big boys at trades like The Hollywood Reporter and The Wrap ran stories which declared the movie as a sure thing. Perhaps not!

    Talking to David Letterman tonight, the actor said, "There's no plans for an Iron Man 4. There's no script for Iron Man 4, but they do have a plan and I think they're going to announce it...they've very secretive about it." Downey Jr.'s comments can be heard in full by watching the video below, but the host continued to push for details and got the following response when he asked again if it's happening. "Just between us, no, but I'm going to do other stuff with Marvel. I'm still going to be involved with Marvel and there's gonna be plenty of fun stuff to happen." The Judge star's contact only includes one more Avengers movie, so whether he's referring to that or something more remains to be seen. It's rare to get so many conflicting reports...from the star of the movie itself!



    -----------------------------------------------------------------------------


    (08.10.2014)
    RDJ’den Bombalar: Adam Aynı Günde Hem Iron Man 4′ü, Hem Sherlock Holmes 3′ü Doğruladı!




    Şu Robert Downey, Jr hakikaten alem bir adam… Geçmişi bu kadar türbülansla dolu, sıkıntılarla bezenmiş her insan o tünelin ucundan RDJ kadar ciddi bir kontrolle çıkamaz. Hemen hemen hepimizin gönlünde Kiss Kiss Bang Bang, Tropic Thunder, Iron Man ve Sherlock Holmes gibi filmlerle yer etmeyi başarmış bu adamın yaptığı, söylediği her şey bana hayatının ipleri elinde bir adamın hareketleri gibi geliyor. Çok az kişide bulunan bir şey bu, hele ki Hollywood gibi PR danışmanları olmasa çişinin geldiğini söyleyemeyecek denli kalın kafalı, menajerleri olmasa canının ekmek çektiğini anlayamayacak denli ipin ucunu kaçırmış adamların diyarında.

    RDJ’in başlıkta attığımız Iron Man 4 doğrulaması Ellen’ın programında geldi. Şu şekilde, gayet rahat bir vaziyette doğruladı Downey Iron Man 4′ün varlığını. Herhalde hiçbir yerde bu kadar önemli bir filmin duyurusu böylesine sıradan yapılmamıştır diye tahmin ediyoruz.

    Peki bir Robert Downey, Jr bununla yetinir mi? Tabii ki hayır. Bundan sonra yaptığı AMA içerisinde de Downey Jr yine çok sevilen bir başka film serisi olan Sherlock Holmes 3′ün de geleceğini resmen doğruladı. An itibariyle film üzerinde çalışan ekibin “Sherlock 3′ün en iyi Sherlock filmi olması” için uğraştığını söyledi RDJ. Biz de beklemeye geçtik. Bakalım bu iki devam filmi nasıl olacak?#Geekyapar!


    -----------------------------------------------------------------------------

    (08.10.2014)

    Robert Downey Jr, yeni Iron Man filmi konusunda fikrini değiştirdi!

     Iron Man 4 (????) l Robert Downey Jr.

    Robert Downey Jr, yakın zamanda katıldığı Ellen Show'da Iron Man serisine dördüncü filmin gelebileceğini açıkladı.

    Son zamanlarda zihinlerde Robert Downey Jr'ın Marvel'daki geleceğinin ne olacağına dair soru işaretleri oluşmaya başlamıştı. Downey Jr'ın The Avengers: Age of Ultron filmiyle Tony Stark rolüne döneceği zaten biliniyordu. Bunun haricinde oyuncunun üçüncü bir Avengers filmi için stüdyoyla anlaşması da bulunuyor. Fakat oyuncunun The Avengers 3'ten sonra Marvel'la başka film çekmeyi planlamadığı düşünülüyordu.

    Bir ay kadar önce yeni bir Iron Man filmi konusunda Marvel'la görüşme gibi bir durumlarının olmadığını söyleyen oyuncu, dün Ellen Show'a katıldı. Bu konuyla ilgili kendisine yönetilen soruya "İleride bir sürü Marvel filmi olacağını biliyorum ve... Marvel bunları en iyi şekilde gerçekleştirmek için güzel fikirlere sahip. Şu an görüşmeler devam ediyor." karşılığını verdi. Ellen DeGeneres'ın "Yani... Evet mi?" diye sorması üzerineyse "Tamam. Evet." cevabını verdi.

    Bu röportajdan önce Downey Jr, dördüncü filmi Mel Gibson'ın yönetmesi durumunda filmde rol alacağını açıklamıştı. Oyuncu bu sözlerine de açıklık getirdi. "Mel Gibson ve benim planladığımız başka bir proje var. Yakın zamanda Marvel ekibi bu konuyla ilgili bir açıklama yapacaktır. O zaman tüm sorular cevaplanmış olacak." dedi.

    Robert Downey Jr'ın Mel Gibson'la projesinin ne olduğu ya da Iron Man 4'ün ne zaman çekilmeye başlanacağıysa henüz bilinmiyor.#IGN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 8 Ekim 2014; 20:38:42 >



  • http://forum.donanimhaber.com/m_89965761/f_//tm.htm#90394241


    Edit: Bu arada, bildiğim kadarıyla Iron Man 4 için hazırlıklar daha başlamadı. Sadece yapmayı düşünüyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 10 Nisan 2014; 20:21:06 >
  • Tadında bırakılmalı diyemiyorum.Çünkü bir kere daha görmek iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MERT*

    http://forum.donanimhaber.com/m_89965761/f_//tm.htm#90394241


    Edit: Bu arada, bildiğim kadarıyla Iron Man 4 için hazırlıklar daha başlamadı. Sadece yapmayı düşünüyorlar.

    senin konu daha çok haber odaklı olduğunu düşünüyorum.Oyuncu ile alakalı olduğu için de filmin ana konusunu açtım.Zaten de RDJ olmayacak büyük ihtimalle
  • Screenrant ta bende gördüm ama kesin olmadığı için açmamıştım.
  •  Iron Man 4 (????) l Robert Downey Jr. Iron Man 4 (????) l Robert Downey Jr. Iron Man 4 (????) l Robert Downey Jr. Iron Man 4 (????) l Robert Downey Jr.


    #CB

    -CAP. AMERICA TWS dan sonro disney stüdyolarında verilen anket kağıtlarında ÇIKACAK MARVEL FİLMLERİNDEN HANGİSİNİ EN ÇOK BEKLİYORSUNUZ? sorusunda IRON MAN 4 te görünüyor
  • RDJ olacak film içerisinde kesin bilgi, teşekkürler.
  • Noolduu??

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Kingsley olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deathstroke52

    Noolduu??

    Zor çok zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S. Hawking


    Ben Kingsley olacak.

    mandarin keşke o olsaydı ama Marvel One-Shot: All Hail the King (Mandarin) (2014) da gördüğümüz üzere ortada gerçek ve farklı bir mandarin var.konusu vardı oradan bakabılırsın
  • Marvel sinematik evreninin en kârlı, en başarılı, en karizmatik ve en seksi kahramanı hangisidir? Tabii ki Iron Man, yani Demir Adam. İkinci film kötü, üçüncü film vasattı belki ama Iron Man’in ilk filmdeki ve The Avengers (Yenilmezler)‘deki tasviri o kadar başarılıydı ki, “Marvel” dendiğinde ilk akla gelen film bu. Peki Marvel, Iron Man’in geleceği konusunda neler düşünüyor?


    Amerika’da, Thor 2′nin gösterimi sırasında dağıtılan ankette Iron Man 4 seçeneğine de yer verilmiş.

    Baştan söyleyelim: Marvel, Iron Man 4′ü istiyor. Marvel filmlerinin yapımcısı Kevin Feige de, üçüncü filmin yazarı ve yönetmeni Shane Black de Iron Man serisinin 4., hatta 5. filmlerinden söz ediyor. Captain America: Winter Soldier (Kaptan Amerika: Kış Askeri)’nin Amerika’daki gösterimi sırasında Marvel tarafından seyircilere dağıtılan bir ankette “en çok görmek istediğiniz Marvel filmleri” seçeneklerinin arasında Iron Man 4′te yer alıyor. Ve fakat mesele bu kadar basit değil. Serinin devam etmesinin önünde çok büyük bir engel var. O engel de maalesef Iron Man’i Iron Man yapan adam: Robert Downey Jr.
    Kahraman ve süper kahraman. Alter ego meselesinde denge maalesef Tony Stark lehine bozulmuş ama karakter gelişimi namına pek bir şey olmadığından senaryo bunu bir fırsata dönüştüremiyor.

    Robert Downey Jr, Iron Man kostümünü giymeye pek istekli görünmüyor.

    RDJ, Iron Man filmleri sayesinde süperstar mertebesine ulaştı (tamam, eskiden de iyi oyuncuydu biliyoruz ama “meşhur” olmak başka bir şey) hem de kasasını doldurdu. Avengers’tan 80 milyon doların üzerinde, Iron Man 3′tense 50 milyon dolar civarında para kazandığı söyleniyor (hayırlı işler Robert). Yakın zamanda da Marvel’le arasındaki sözleşmeyi uzatıp Avengers: Age of Ultron ve Avengers 3′te oynamayı kabul etti. Fakat bu söyleşme, yeni Iron Man filmlerini kapsamıyor. Hatta aktörün “bu rolde çok fazla görünüp seyirciler nezrindeki kredimi tüketmek istemiyorum” mealinde bir açıklaması var. Yani tüm kariyerini Iron Man’e ayırmak konusunda biraz isteksiz gibi. İşte oyuncu meselesinde Marvel’in de kafası biraz karışık. Robert Downey Jr’un arkadaşı olan Shane Black, zamanlama ve projedeki isimler uygun olursa aktörün geri döneceğinden emin. Kevin Feige ise rolün “eninde sonunda” bir başka oyuncuya gideceğini söylüyor ve James Bond filmlerini örnek gösteriyor. Ama “eninde sonunda”nın ne zaman olduğu ve Iron Man 4′ü kapsayıp kapsamayacağı belirsiz. Belirgin olan tek şey, bu konudaki en büyük merci olan Marvel’in (ve dolayısıyla Disney’in) Iron Man 4′ü istediği.
  • eninde sonunda dediği olayı gerçekleştirirlerse bildiğin dibe çökerler çekmesinler daha iyi kimse zırhta rdj den başkasını görmek istemez ki???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

    quote:

    Orijinalden alıntı: S. Hawking


    Ben Kingsley olacak.

    mandarin keşke o olsaydı ama Marvel One-Shot: All Hail the King (Mandarin) (2014) da gördüğümüz üzere ortada gerçek ve farklı bir mandarin var.konusu vardı oradan bakabılırsın


    Şu Marvel'in işi belli olmuyor, 3. Filmi çok saçma bir şekilde bitirip üstüne Avengers'ı çekiyorlar, yine saçma, klişe bir şekilde bağlayacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir İron Man filminin çekileceği Marvel Studios Başkanı Kevin Feige tarafından doğrulanmıştır. Kadroda ise Robert Downey Jr nin yer alıp almayacağı henüz netlik kazanmamıştır.

    http://www.sinemalar.com/film/225678/iron-man-4
  • İyi iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek Mandarini görürüz umarım.
  • Gelmez diyodun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deathstroke52

    Gelmez diyodun

    Az yukarı baksaydın keşke sürekli aynı şeyi diyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    quote:

    Orijinalden alıntı: Deathstroke52

    Gelmez diyodun

    Az yukarı baksaydın keşke sürekli aynı şeyi diyorsun

    Onceki haber bu kadar kesin degildi Kevin Fiege aciklama yapmis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.