Şimdi Ara

Iron Maiden bug'lanmış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni patch 2.0.4 ile gelen değişiklerle, görünüşe göre Iron Maiden skill'i buglanmış, crusader'lar T5 T6'da elini kolunu sallaya sallaya ilerliyormuş :P önümüzdeki zamanlarda düzelteceklermiş ama şu anda bu şekliyle kullanabilirsiniz demişler.

Bir de Thorn damage'i %1000 arttıran bracer varsa elinizde... nolur bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 9 Nisan 2014; 1:03:42 >

• Nasıl oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

Nasıl oluyormuş.

bi şey yapmana gerek yok, Iron Maiden kullanıyorsun o kadar, zorluk seviyesi arttıkça vurduğun thorn dmage artıyor
  • Yok onu bende okudum da. Sen t5-6 elini kolunu sallıyormuş diyince ben onu merak ettim. Ben ne barbarımla nede crusaderımla t5-6 da ayakta duramıyorum ki, işime yarasın :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

Yeni patch 2.0.4 ile gelen değişiklerle, görünüşe göre Iron Maiden skill'i buglanmış, crusader'lar T5 T6'da elini kolunu sallaya sallaya ilerliyormuş :P önümüzdeki zamanlarda düzelteceklermiş ama şu anda bu şekliyle kullanabilirsiniz demişler.

Bir de Thorn damage'i %1000 arttıran bracer varsa elinizde... nolur bilemiyorum

yüzde 1000 arttırmıyor sadece şansa alan yüzde 1000 vuruyor . ama thorn build baya popüler olmaya başladı bakalım ne olucak
  • yildiraykanka kullanıcısına yanıt
    Yokmu t5-6 yapan adamın videosu falan bakalım nasıl vuruyormus
  • Şu thorn %1000 bracer benim crusaderde de var,
    Thorn nedir bana bilale anlatır gibi anlatabilecek var mı ? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bound By Flame türkçe yama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simonsorcerer

Şu thorn %1000 bracer benim crusaderde de var,
    Thorn nedir bana bilale anlatır gibi anlatabilecek var mı ? :D

Thorn biri sana vurduğunda, tepki olarak kurduğun damage :)
  • Thorn build biraz sıkıntılı bir iş. Bende invoker setinden 2 parça (4000 fire damage) + demon setinden iki parça (6000 fire damage) + 3k filan hatırlamıyorum bir itemdan reflect var. Toplam 13k. Eğer kritik vurursa ortalama 500K+ vuruyor. Normal vurusa 200-300k vuruyor (tank ağırlıklı gittiğim için CHD pek yok). Mümkünse invoker'dan 3 parça (setin tüm bonuslarından biri de thorn'u alana yayması nedeniyle) ile birlikte bounty kutusundan düşen set bonus alabilmek için set parçalarının bir eksilten yüzüğü bulup ve mümkünse bütün itemların secondary özelliklerinden birini reflect damage yapıp oynamak gerek. Pasiften gelen ortalama 7K thorn damage'ı da alarak orta halli bir build yapmak mümkün. Eğer yüzüğü bulabilirsem deneyeceğim. Tank oynayanlar için ideal bir build olarak duruyor. Onun dışında DPS olarak thorn yapmak pek akıllıca değil çünkü thorn için provoke ve condem + vacum ikilisini (yaratıkları çekip provoke ile size vurmalarını sağlamak için) kullanmanız gerekiyor. Ki bu aşamada eğer toughness'iniz düşükse sıkıntı yaşarsınız. Tank öncelikli olunca DPS'den ödün vermek zorunda kalıyorsunuz. Yine de doğru düzgün yorum yapabilmek için en azından invoker'ın 3 ncü parçası ile yüzüğü bulmam lazım :)
    Yanlız dün rift'de şöyle bir sorunla karşılaştım. Parti de bir de monk var. Bende herşeyi t3 yapacağız tanklayacağım hesabına düzenledim. Arkadaş gidiyorum yaratıkların ortasına condem basıyorum toplayayım (ki condem'in çok iyi hasarı var, 200k dps ile 10m kritik vurduğu oluyor) o arada monk arkadan yaratıkları bir çekiyor benim ardından bastığım provoke de condem de uçup gidiyor. Thorn build ve tank üzerine oyanyan adamın partisinde monk olmamalı veya bilen biri olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B936BAF39 -- 9 Nisan 2014; 11:04:36 >

• sanırım düzeltiyorlarmış, yani EU yararlanamadan damage'i biraz düşebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.