Merhabalar. Ogrenci Irlandaya gittikten sonra kendisi is buluyor. Oraya gitmeden once sadece okul ve konaklama ayarlanabilir. |
İrlanda'da Eğitim | İrlanda'da Work and Study (2. sayfa)

-
-
Selamlar. İrlanda'ya dil eğitimi için yazın veya kışın gitmenin farkı, avantajları ve dezavantajları nelerdir?
-
İrlanda'ya gittiğimizde çalışma iznimiz çıkana kadar çalışma imkanımız nasıl oluyor?
-
Merhabalar bir sorum olacak, kızımı yaz okuluna göndermek istiyorum, vize başvurusu ne kadar sürüyor acaba?
-
Merhaba vize süreçleri uzun sürdüğü için yüksek lisans başvurusu yapmak mantıklı mı?
-
Bir sorum daha olacak pathway programının detaylarını verebilir misiniz
-
Yüksek Lisans vizeleri 4 haftada çıkıyor diye bilgi var, uzun süren dil okulları ve turist vizeleri:(
-
Öğrenci olmanın zorunlu olmaması çok iyi bu program için. elçilikte şu süreci kısaltsa çok çok daha iyi olacak. Eğitim irlandayla görüştüm geçen günlerde ilgililer tek soru işaretim vize süresinin uzunluğu :S
-
Merhabalar, İrlanda'da kısa dönem dil okuluna gitmek istiyorum okulum tatile girmişken, sanırım kısa dönem dil okulu 4 haftada sonuçlanıyor eğer böyleyse geç kalmış sayılmam sanırım 1 aylık kısa dönem dil okulu için.
-
Merhaba, İrlanda'da dil okulunu 3 kere alarak toplam 2 yıl kalınabildiğini duydum. Daha sonra yüksek lisans yapıp tekrar oturum izni alabiliyormuşuz. Vatandaşlığa giden süreçten bahsedebilir misiniz?
-
İrlanda Büyükelçiliği başvuru almayı durdu mu? Sosyal medyada böyle haberler gördüğüm oldu zamanla.
-
Master yapmak istiyorum ama dilim yeterli değil, ilk önce work and study'e gidebilir miyim?
-
Dil okulu + master şartlı kabul (6000 euro ön ödemeli) vizeye başvurabilirsiniz. Bu durumda sadece dil okulu başvurusunda olduğu gibi 6 ayda değil, master öğrencisi kategorisine girdiği için 4 haftada vizeyi sonuçlandırıyorlar.
-
İrlanda'da ikinci lisans programımızı okuyabilir miyiz yoksa yaş vb etkenlerden dolayı ret alma olasılığımız artar mı? Ya da lisans mı yoksa yüksek lisans programları mı daha avantajlı diye de sorabilirim.
-
Merhabalar,
lise mezuniyet sonrası, sınavsız bir şekilde İrlanda'da lisans bölümüne kayıt olabildiğini öğrendim. Hem de ingilizce eksikliği olması durumunda önce dil okulu daha sonra lisans bölümüne başlayabiliyormuşum. Bu programa pathway deniliyor. Pathway yapan birkaç üniversite buldum. Hem de vize sonuçları 4 haftada sonuçlanıyormuş bu program ile gitmek istersem.
-
Şu anda dil okulu vizeleri halen daha 6 ay sonra mı sonuçlanıyor? Bazı insanlar daha erken bazıları daha geç vize aldıklarını belirtiyor.
-
Maalesef euro çok yüksek olduğu için pahalı geliyor bakıldığında. Ama İrlanda'da work&study deneyimlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim orada 6 ayda 2 yıllık verim alıyorsunuz. Türkiye'de kursa gitmek de ucuz değil. Evden çalışarak da olmuyor. Hepimiz bunu biliyoruz. Böyle bakıldığında kesinlikle denemelisiniz. Şu an ise yüksek lisans düşünüyorum ve tekrar İrlanda bu anlamda çok çok mantıklı gözüküyor.
Ben eğitim irlanda ile gitmiştim. Tavsiye ederim bu anlamda. Sevgili danışmanım Selman beye de buradan sevgiler. Okul olarak da atc'ye gitmiştim ve kesinlikle en iyi dil okullarından biri.
-
Şu an 4-6 hafta içinde sonuçlanıyormuş. Geçen yüksek lisans yapmak için (work&study denemiş ve çok memnun kalmış biri olarak) tekrar adım attım. yüksek lisans vizeleri de 4 haftada sonuçlanıyormuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X