ABİ YAA BUNDA RADYO VARMI YOKMU ANLAMADIM BEN İNTERNETDE ALIŞVERİŞ SİTELERİNE BAKIYORUM YOK GÖZÜKÜYOR HİÇ BİR MODELİNDE YOK GÖZÜKÜYOR BEN DE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA RADYO HANGİ MODELİNDE VAR BİRDE FİYAT NEDİR ACELE YARDIM LÜTFEN
arkadasim radyo yok benim bildiim kadariyla olsada su anda garantili bir sekilde kimse satmiyor stoklarda yok diyor ama asan88 arkadasimiz da var yurt disinidan getiriormus oda tatile godiyormus simdilik bide dogubankda var dediler ama bakamadim daha
bendeki t30larda yok t10larda vardı. ama yeni gelecekler nasıldır bilmiom. radyo opsiyonel radyolu modellerin fiyatı biraz daha yuksek.
Arkadaşlar i-river T-30 almak istiyorum ses kalitesinin creativeden çok daha iyi olduğu belli bizzat kendim dinlemedim ama bütçem fazla değil kdv dahil 100-150 ytl verebilirim i-river t-30 512 veya 256 mb lıkların fiyatı nedir? Birde ankaradayım nerelerden alabilirim?
turkitede su an stokta bulunduran magaza yok benim bildigim kadarıyla varsa bile cok pahalıya satıyorlar. eger beklersen bana gelecek tatilden sonra sana ulastırırım iriver t30 512mb 110 yada 115 ytl 1gb 150 veya 160ytl. dolara gore degişiyor. eylulde donecegim tatilden.
asan kardeş bende radyolu t10 veya t 30 düşünüyorum (1 gb) hangisini önerirsin.t 10 da fiyatlar nasıl.İstanbul dışına nasıl ulaştırırsın.
valla elime gecmeden bişi diyemem t10 512mb 150 gibi olur da 1gblıgını bilmiom tabi bu fiyatlar benim dolar yuksekken sattıgım fiyatlardı dolar dustu hele elime gelsin urunler ondan sonra soliyebilirim ancak. ama 190ı felan gecmez kanısındayım.
anladım kişisel tercihe kalmakla birlkte, ben her ikisinide canlı olarak görüp incelemedim.bana t10 umu yoksa t30 umu önerirsin.
t10 biraz buyuk ama olsun eger kucuk olsun diosan illa t30 ama ben t10u daha cok seviyorum
anladım,teşekkürler.
asan88 ! PM attım ama ßiLmiyorm geLdi mi ? t30 kaLdIMI eLinde 1gb ? istiyorummm ? cwp ßekLiyorm
merhaba arkadaşlar.açıkartırma sitesinin birinden 80liraya t30 almayı düşünüyorum.Fakat satıcı usb kablosu ve kulaklığının bulunmadığını belirtti.Ama ürün sıfır diyor,cd ve manuel ini gönderiyor.
Bunun usb kablosunu bilgisayarcılarda bir kablo uydurabilirim diye düşünüyorum.Kullanıcıları varsa aramızda bana fikir verebilirler mi acaba?Ebaydan almayı istiyordum ama ordan alsam 120ytl ye geliyor.Kulaklığım var şu an(philips turbo bass bir model.25liraya almıştım hepsiburada dan) Yani kulaklık problem değil ama usb kablosunda problem çıkabilir mi sizce?Aktarımlarda falan sorun çıkmaz inş.
Bu arada bu hafta kesin almam gerek çünkü bayram tatiline erken gideceğim.Gitmeden elimde olsa yolculukta sıkılmam yani
ilginiz için çok teşekkür ederim iyi günler
standart mini usb kablosu kullanıyor t30. herhangi bir bilgisayarcıdan alacagın ysb kablosu isini gorur 3 - 5 dolar bişi.
teşekkürler msj için.usb den aktarmalarda problem çıkmaz değil mi çakma usb kablosuyla
yok cakma degil zaten hepsi aynı onların. fotograf makinelerinin cogu da aynı kabloyu kullanıyor.
arkadaslar t30 alıcatım kım satıooo assan88 abi nerdessssssssssinn
pm attım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme