Şimdi Ara

İrelia nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4800IP biriktirdim aslında Vladmir alıcaktım ama mağazada dolaşırken İrelia dikkatimi çekti.Sizce hangisi daha iyidir?Hangisi almamı önerirsiniz?

• İrelia or riven
  • irelia daha kullanışlı bana göre pasifi sustaini gap closerı stunı var mekanikleri harika bi hero trinity force botrk aldktan sonra durdurulmaz ama lanede sıkıntı yaşayabilr onun dışında oyun taşıma kapasitesi vladimirden daha fazla bence ( top lane özürlüsü biri olarak kullanabildğm sayılı herolardan shen,rumble,renekton,jax,irelia kullanablyrum sadece)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyesa

irelia daha kullanışlı bana göre pasifi sustaini gap closerı stunı var mekanikleri harika bi hero trinity force botrk aldktan sonra durdurulmaz ama lanede sıkıntı yaşayabilr onun dışında oyun taşıma kapasitesi vladimirden daha fazla bence ( top lane özürlüsü biri olarak kullanabildğm sayılı herolardan shen,rumble,renekton,jax,irelia kullanablyrum sadece)

Lanede sıkıntı yaşar derken ne gibi sıkıntılar acaba?

@HeLLsTeR
    Rivende güzel ama Ip lazım onada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keikosh

quote:

irelia daha kullanışlı bana göre pasifi sustaini gap closerı stunı var mekanikleri harika bi hero trinity force botrk aldktan sonra durdurulmaz ama lanede sıkıntı yaşayabilr onun dışında oyun taşıma kapasitesi vladimirden daha fazla bence ( top lane özürlüsü biri olarak kullanabildğm sayılı herolardan shen,rumble,renekton,jax,irelia kullanablyrum sadece)

@HeLLsTeR

4800 ip, öneririm

• rahat counter yersin irelia rahatça ezilebilen bir hero. kaçış skili yok gap closer cd+mana eşek gibi onun yerine vlad al bence.
  • quote:

quote:

@HeLLsTeR

counterlanabilirsin yada rakibe earlyde üstünlük kuramayabilirsin snowball olmazsa late gamei beklemesi gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

rahat counter yersin irelia rahatça ezilebilen bir hero. kaçış skili yok gap closer cd+mana eşek gibi onun yerine vlad al bence.

Dikkate alıcam hocam saolasın.
    @HeLLsTeR
    Alıcaklarım arasında ama önce Vlad yada İrelia almayı planlıyorum.
  • dyesa d kullanıcısına yanıt
    O kadar kötümü
  • Guzel hero hocam e skili ile sersemletiyosun kasinca soloda eziyorsun tavsiye ederim

• Tabiki de İrelia.
  • Irelia main herom. FrostBlade Irelia skini var ve çok güzel hero kesinlikle tavsiye ederim. İyiki Irelia'yı main herom yapmışım diyorum.
  • irelia iyi hero zaten kaçmana gerek kalmaz stun life steel cool down herşey var yani kafana takma
    riven op onada bi bak soloda kule altı 2 kişiyi alr kalkanı sayesnde canı azalmadan ayrılır
  • Rakibe gore item cikmak sozu tamamen bu ablamiza uyuyor dogru buildle durdurulamaz

• Hocam İreliadan sonra alıcam hero.
    @ByPesimist10
    İnş bende senin gibi oynayabilirim hocam
    @PiskomanAyhan
    Skillseti güzel hocam.İlgimi çeken şeylerden biride o zaten
  • Çok mana harcıyor 5 pottan aşağı lane e gitme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Çok mana harcıyor 5 pottan aşağı lane e gitme.

Dikkate alicam hocam.Karar kıldım İrelia alicam

• İyi ellerde harikalar yaratır kendileri.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Çok mana harcıyor 5 pottan aşağı lane e gitme.

Dikkate alicam hocam.Karar kıldım İrelia alicam

İstersen ekle Tr serveri nick ByPesimist10.
  • quote:

4800IP biriktirdim aslında Vladmir alıcaktım ama mağazada dolaşırken İrelia dikkatimi çekti.Sizce hangisi daha iyidir?Hangisi almamı önerirsiniz?

lane de uzun süre durman imkansız sustain var tamam ama o manacost................. karşısına bi ryze falan pickleyince işkence çekersin gerisini yersin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.