Beyler öncelikle kolay gelsin bi arkadaşım irelia aldı ve itme buildi arıo bende buraya yazim dedim irelianın suanki haliyle gidebilceği en iyi item buildini bana yazarsanız sevinirim simdiden tsk ediorum.
Tabi tabi amca oğlunuza bile konu açın artık tabi tabi
yok banada lazım Irelia build o açmasaydı ben açıçaktım. Banada lazım düzgün bir build.
health regen ile başla, olabildiğin kadar hızlı bi şekilde philosophers stones çık, sonra hearts of gold (Y) sonra bot alıcaksın tabi. mercurys thread olmalı, tabi duruma göre ninja tabide olabilir, neyse sonra trinity gidiceksin ama önce phage ile başla sonra sheen en son zeal. bundan sonra duruma göre mr kasarsın yada randuins omeni tamamlarsın, istersen philosopher stonesu geliştirirsin sana kalmış hepsi işine yarar güzel cooldown ve health armor verdikleri için. Skill olarak önce Q tabikide minion farm için sonra hemen W ki lane'de back atmana gerek kalmasın, ben genelde e'yi fullerdim hemen ama Q'yu fullemek daha mantıklı gibi, artık öyle ypaıyorum daha iyi.
genel itemlar şöyle olcak işte;
mercurys thread, randuins omen, guardian of angels, force of nature, atmas impaler , ?
force of nature yerine banshee de alabilirsin hem atması boostlamış olursun, son item olarak genelde duruma göre bişey uyduruyorum. Wits end çok alan oluyo aslında oda iyidir W ile iyi sinerji falan filan. Sunfire cape'de alabilirsin
aradım build bu değil arkadaş off tank oynamak istio 3v1 2v1 kasınca yapabilcek bi irelia buildi lazım .
quote:
Orijinalden alıntı: healheal
aradım build bu değil arkadaş off tank oynamak istio 3v1 2v1 kasınca yapabilcek bi irelia buildi lazım .
O ne buildi tank mı 3v1 i nerde kasacak ayrıca oda ayrı bi durum.
kasınca 3v1 yapabilcek yazdım 3v1 kasıcak değil :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme