Şimdi Ara

İran pkk işbirliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://webtv.hurriyet.com.tr/2/37623/0/1/varan-2-pkk-iran-isbirligi-kamerada.aspx
    http://webtv.hurriyet.com.tr/2/37593/0/1/iranli-ajanlara-bilgi-aktarirken-cekilen-sok-goruntuler.aspx
    Arkadaşlar bu görünteler var ne düşünüyorsunuz hadi savaşalım savaş çıksın diye bir derdim yok ama bu soysuzlara bir cevap vermek gerekmiyor mu bu videolar ortaya çıkalı 20 saat oldu ama ne cumhurbaşkanı ne başbakandan ses seda yok...

• bu iranlada kötü oalcağımız anlamına geliyor.durdu durdu şimdi çıktı.zamanlama nasıl ama
  • Zaten böyle birşey olduğunu biliyorduk ama şimdi kanıtlandı peki buna cevap vermeyecek mi devlet büyükleri savaş ilan etsinler demiyorum da bizim askerimizi şehit edenlerle bebekleri öldürenlerle işbirliği yapan bu heriflere ne yapmalıyız.
  • Türkiye tutumlu bir politika izliyor olması gerekende bu . o yüzden dğer ülkelere fazla savaş yanlısı olmuyoruz . diğer ülkelerle hemen krize girmiyoruz . istersek bizimde iranda örgütlerimiz gruplarımız var bizde orayı pkk yandaşlarının türkiyeye yaptığı eylemler gibi orayı da o grublarla yaparız . birde şu var daha terörle mücadele edemiyoruz . diğer ülkelere savaş açsak halimiz ne olur . KABUL EDİN TÜRKİYE GÜÇSÜZ BİR DEVLET.

Orijinalden alıntı: Kız Hastası

Türkiye tutumlu bir politika izliyor olması gerekende bu . o yüzden dğer ülkelere fazla savaş yanlısı olmuyoruz . diğer ülkelerle hemen krize girmiyoruz . istersek bizimde iranda örgütlerimiz gruplarımız var bizde orayı pkk yandaşlarının türkiyeye yaptığı eylemler gibi orayı da o grublarla yaparız . birde şu var daha terörle mücadele edemiyoruz . diğer ülkelere savaş açsak halimiz ne olur . KABUL EDİN TÜRKİYE GÜÇSÜZ BİR DEVLET.

Mesajında çelişkiler var bence. Türkiye tutumlu bir politika izliyor diyorsun. Ülkeni küçümsüyorsun güçsüz bir ülke diyorsun. Senin aklındaki güçsüzlük nasıl bir güçsüzlük ondan bahsedermisin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam tutumlu ama güçsüz . yavaş yavaş gelişio ama daha güçsüz diğer ülkeler nükleere geçti biz hala kobralarla akreplerle uğraşıoz :)
  • Haberin medyaya verilme zamanı düşündürücü.
    Beklemekten, derman kalmazdı dizde.
  • Bu görüntülerden işbirliği yapıldığı sonucu çıkmaz. 2 terörist bilgi verdi diye bu işbirliği sayılmaz. Tamamen kurmaca da olabilir.

Kaldı ki hükümetin suriye halkına ve müslümanlara yaptıkları düşünüldüğünde pkk-iran-suriye işbirliği de olsa şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferther -- 5 Eylül 2012; 16:02:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

İrandan nefret etmemiz için yapılmış bir oyun olduğunu düşünüyorum. Böylece israil'in önü iyice açılmış olacak
    Ah rte ahh

iranın yada perslilerin tarihine bakarsanız aklınızda çelişkide kalmaz..

Osmanlı ne zaman sefere çıksa hep arkadan kalleşçe vurdu... Osmanlının büyümesi İran için hep kabus olmuştur.. Osmanlı ve devamında Türkiye İran'ın bölgesel güç
    olmasını engellemiştir... Biz ne kadar kabul etmesekde İran'da batılılar gibi bizi osmanlının devamı olarak görmektedir.. Batı ve İran'da yoğun olarak türk korkusu hakimdir.
    Bu korkuyu atamamanın nedenleri bizim tarafımızda hiç tartışılmadı, daha doğrusu biz anlamakta güçlük çekiyoruz;bitmek tükenmek bilmeyen düşmanlık niye?

Londra'da halen turk's head(türk kafası) barların olduğunu ve bu barların isimlerinin ilginç ve kötü hikayesini bir hafta önce tv de bir belgeselde izledim ve dehşete düştüm.
    Ha keza Fransada sözde ermeni soykırımı tekrar okul kitablarına girdi,Almanyada devlet destekli ırkçı saldırılar dozunu arttırmaya başladı.Kıbrıs rum kesimi ve yunanistanda
    pkk kampları,İngiliz istihbaratının kck(dpi) ve bizdeki belli başlı tanınmış yazarlarla ülkeyi bölmek adına yapılan toplantıları, İsrailin terör kamplarında resmen eğitim vermesi gibi
    konular hiç dikkat çekmezken, sadece lak lak yapıyoruz... Üstüne yetmiyor mülteci kampını terör kampı diye lanse eden baas zihniyetli bir muhalefete kimsenin gıkı çıkmıyor ki o muhalefetin
    milletvekili terörist için dağdaki geçn arkadaşlar diye romantizim yaparken her şeyin suçlusu Rte diye lanse etmeniz yok mu beni hayran bırakıyor.

Yaw ben Siirtte o ortamda askerlik yaparken daha Ak Partinin esamesi bile okunmuyordu.Kol kola girmesi gereken ülemin insanları ideolojik,mezhepsel nedenlerle birbirine dirsek vururken
    biz daha çok ağlayacağız demektir... Rte'ler gider bir başkaları gelir, sorun hep orada olacaktır... Bizede sadece konuşmak kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

bu iranlada kötü oalcağımız anlamına geliyor.durdu durdu şimdi çıktı.zamanlama nasıl ama

bunun sebebi füze kalkanı

A.Einstein
  • Amerikayı tebrik etmek lazım bir taşla kuş katliamı yapıyorlar

Nasıl mı

PKK/SURİYE/İRAN/İSRAİL

dostumuz düşman düşmanımız dost oluyor ve ne hikmetse o anki koşullar sürekli israil in çıkarları doğrultusunda

Çok büyük oyunlar dönüyor ama bunları anlayacak kapasitede vekilimiz askerimiz istihbaratımız yok rüzgar nerden vurursa oraya savruluyoruz.

Orijinalden alıntı: Kız Hastası

Tamam tutumlu ama güçsüz . yavaş yavaş gelişio ama daha güçsüz diğer ülkeler nükleere geçti biz hala kobralarla akreplerle uğraşıoz :)

Bunlar sadece Amerika'nın lokomotifi olan savaşların devam etmesi için kaynatılan kazanın fokurdamaları.
    Irak'tan çekilecekler yıl sonuna kadar.
    2014'te mi ne Afganistan'dan çekilmeyi düşünüyorlar.
    Ee bu adamlara yeni cephe lazım. Başka türlü çark dönmüyor çünkü WWII'den beri. Şimdiden de ileride İran'a savaş açmak için bahane arıyorlar. Amaç tabiki 7 kız kardeşin İran petrollerini kemirmesini gerçekleştirtmek ve İsrail'e daha geniş oyun alanı yaratmak. Bölgeyi daha küçük devletlere ayırıp olası bir öngörülemez tehditi azaltmak.(Oldu da Sovyetlerden kalma şarbonlar İsrail'e atıldı diyelim bunun denmesi bile onlar için büyük risk)
    Suriye parçalanıyor. Kıyıda alevi devleti, yukarı sınırda kürt özerk, aşağıda özgür suriye devleti
    İran tarafında azerilerin yaşadığı alan, öbür taraflarda kürtlerin yaşadıkları alanlar ve iran halkı, ABD gireceği vakit tıpkı Irak'taki gibi devlet yok olacak hiç müdahale edemeyecekler ve daha sonra özerk bölgeler ortaya çıkacak ve bazıları devletlere bağlanacak. Bize bağlanan olmaz da özerk bölgeler birbirine bağlanır. Hadi devlet karşılık verdi diyelim. Zulfiqar tanklarıyla mı saldıracaklar yoksa 1977 model, parça gerektiğinde karaborsadan parçası bulunan Super Kobralarla mı?(Evet devlet karaborsadan parça alıyor çünkü ambargo var)

Çok büyük gördüğünüz İran'da devrim öncesi ABD'den alınmış hava araçları(Çoğu İran-Irak Savaşı'nda YOK OLDU), devrim sonrası SSCB'den alınmış ve hala modernize edilmemiş ucuz yer araçları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

bu iranlada kötü oalcağımız anlamına geliyor.durdu durdu şimdi çıktı.zamanlama nasıl ama

bunun sebebi füze kalkanı

komşılarla sıfır sorun iken enden irana karşı kalkan kuralım.bu bile bile lades demek gibi
  • Ben iranlılarla düşman olamam.Çünkü osmanlıdan 1900'lü yıllara kadar iran hep türklerin yönetiminde kalmış.Osmanlıya tehditmiş falan beni ilgilendirmez.Onlarda türk benim için önemli olan türk olmasıdır.Şu an 25 milyon azerinin yaşadığı bir devletle savaş yapmak saçmalık.
    Adamlar kendi pkk'larının belini kırdı.Türkiye füze kalkanı ve petrol almamakla resmen ihanet etti.Onlarda kolay yoldan pkk'yı destekliyorlar.İlişkiler karşılıklı çıkara bağlıdır.Ona zarar verecek birşey yaparsan onlarda aynısını yapar.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.