Şimdi Ara

İran dan yeni göç dalgası geldi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
0
Favori
28.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeter be bu kadar da olmaz. Benim dedelerim bu ülkeyi kurtarmak icin bedel ödedi. Bu topraklar kan ile alındı önüne gelen gelsin diye mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 milyon suriyeli 3 milyon afgan zaten doğum oranları yüksek. akp bu taktikle kıyamete kadar iktidar
  • İranlılar geldi sandım,Denizli'nin yarısı İranlı zaten noluyoruz diye korktum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç savaş çıkarsa bu arap pislikler takır takır kafa keserken verdiğiniz oyları bir daha düşünürsünüz artık...

    Ha çıkmasa bile, ki bu korkunç ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Ancak çıkmasa dahi ülkeye bunlarla birlikte toplam 6 milyon civarı mülteci yerleştirdiler. 2 seneye 8 milyon olurlar. Ülke nüfusunun %10 u yapıyor. Adamlar parti kursa meclise giriyor.

    Bir başka boyutu da, Kürt sorunu zaten ortada. Kaldı ki Kürt kökenli vatandaşlarımız bu ülkenin kültürü ile bir bütündür, ayrı düşünülemez. Tarihimiz ortak, kültürümüz ortak, bir şekilde organik bağımız var. Peki Türk'leri her fırsatta sırtından hançerleyen araplar ilerde aynı tevazzuyu gösterecek mi? Öyle günler gelecek ki bu mülteciler sağda solda insan öldürecek ve elimizden hiç bir şey gelmeyecek. Arap sevicilere selam olsun...




  • Yeni Çomaristan'da sıradan bir haber.
  • offf off

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cesmuru kullanıcısına yanıt
    Çocuk oyuncağı olmadığını anlatmaya çalışıyorum,

    zaten ülkede kontrolle bile içeriye sızmayı başaran binlerce göçmen var. Bunların hepsi kaçak. Sen sanıyor musun türkiye'de gerçekten 3 milyon suriyeli var. Daha fazla var, resmi rakamlar kayıt dışıları da dahil ederek yine reel rakamların altında.

    Yaşım 29 ; Siyaset Bilimi mezunuyum .

    Asıl çocuk işi, vurur geçersin demek. Call of Duty değil bu, oyun sanmak buna denir.

    Şöyle söyliyim , kendi şirketim var, bana tüm bilgilerini ilet seni almanya'ya işçi olarak göndereyim. Kaç ! Biz burda durarak ülkeye birşeyler kazandırmayı, kaybetmeye karşı koymayı , birşeyler katıp iç savaş zırvaları atanları susturmaya çalışıyoruz.

    İç savaş nedir ? Nasıl başlar ? Göçmenlerin kontrolsüz şekilde gruplaşması, silah desteği ve mühimmatın bilimum ve onlarca türkiye düşmanı ülkeler tarafından desteklenmesi; neredeyse 10 yıllarca sürecek bir plan ve bunun olması için ülkenin hiçbir şekilde kontrol sahibi olmama süreci geçirmesi gerekir.

    Patlayan bombalar, terör örgütleri göç dalgalarından önce da vardı, türkiye yakın tarihini biraz araştırırsan bunlar hep vardı.Vatansızların vatandaş olduğu bir ülkede ki bunlar hükümete küfredip, ülkenin istikbalini hiçe sayan taraflar; bir terör örgütü sempatizanları, yandaşları, destekçileri... Bunların hiçbiri göçmen değil !

    Diyorum ya, ülkeden kaçmak istiyorsan hemen seni göndereyim, pm at; mail adresimi verip oraya cv ni at. Kaçacak bir altyapın ve başka yerde yaşayabilecek kabiliyetlere sahipsen seni burda tutmayalım . Nara atmakla bitmiyor, ülkem demiyorsan zaten hiç durma.




  • niye almasın her mülteci oy demek
    yeni seçim şarkısı da; "oy oy eminem" olur.
  • arkadaşlar bu afgan vatandaşları yeni gelmiyorlar Türkiyeye. benım gecen sonbahar ayında işim geregi gebze otogarına gitmiştim. yüzlerce afgan vatandaşı orada bekliyordu.
    Çogu bilmediginden yanlışlıkla gebzede iniyorlardı. ama cogu istanbula gitmek istiyordu. istanbuldada tanıdıkları var. yani şuan nasıl bilmiyorum ama belkide hala geliyordur.
  • Suriye ye yapılan bize de yapılmaya çalışılıyor.
    Kürtler ve PKK yetmedi ve eğer bu sorun çözülürse diye yeni bir etnik sorun hazırlanılıyor.
    İç savaşın ayak sesleri.
    Yönetemiyorsunuz çünkü taşeronsunuz. Düşün bu milletin yakasından artık.
    Yetti Gari.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srknpower

    Allahını seven Türk defansa gelsin beyler

    Beyler 2 tane taş gibi stoper lazım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maşallah 3er 3er
  • Beyler bizleri çok zor günler bekliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger bu dogruysa bilerek yapildigini dusunuyorum ulkeye militan ajan sokuyolar abi 3 milyon afkan nedir suriyeyi böldükten sonra sira bize gelecek sanirim allah sonumuzu hayir etsin ya 3 milyon afkan 3 milyon suriyeli insan bir vatandasa sorar ama nerde ic savasa hazir olun simdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.diken.com.tr/ucuz-kabadayiligin-agir-faturasi/

    bi de su var .. batti balik yan gider .. bunlar da gelsin .. beles dinamit olsun bi tarafimizda patlasin .. cikacak civi de kalmadi ulkede.. hepsi cikti ..
  • sırada kim var

    3 milyon marslı mı
  • Diğer ülkeler nufusunu azaltmaya calısıyor nıtelıksız elemanları ulkeye sokmuyorlar. Turkıye ıse ne kadar terorıst ve egıtımsız tıp varsa ulkeye sokmak ıcın can atıyor, sebebı oy almak. Kendısı sarayda yasıyor keyfı yerınde tabı, olan halka oluyor hala kör gıbı evet reis dıyenler aklını makarna komurle yemısler.
  • biz bittik hacılar

    geçmiş olsun.
  • Adam yok dememiş ki. Özal körfez savaşı döneminde ıraklı kürtleri almıştır, bu önceden Türkiyede kürt yoktu anlamına gelmiyor. Özal saddamdan kaçan kürtleri aldı yani. Bunu anlayacak Türkçen mi yok, yoksa bir eziklik psikolojisi mi var bu konuda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi içimizdeki açlar, sefiller, yoksullar bir doysun önce herkesin refah seviyesi ortalama olsun yüksekte istemiyoruz.. Sonra bakarız diğer insanlara yardım etmeye. Sen kendi mahallendeki yangını söndürmeden aşağı mahalleye kova yolluyorsan vardır bu işte bir işlik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.