Şimdi Ara

İran'da 6 Kİşi İDAM edildi.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.haber365.com/Haber/Iranda_6_Kisi_Idam_Edildi/
     İran'da 6 Kİşi İDAM edildi.!!!

İran'ın remsi haber ajansı IRNA, adam öldürme, tecavüz ve ülke güvenliği aleyhinde eylemlerde bulunan altı kişinin idam edildiklerini duyurdu.

Kereç kentinde idam edilen seri katilin, yaklaşık iki yıl içinde 10 kadını çeşitli yöntemlerle kandırıp tecavüz ettikten sonra öldürdüğü belirtildi.

Tahran'da idam edilen iki kişinin ise Halkın Mücahitleri Örgütüne üye oldukları ve ülke güvenliği aleyhinde eylemlerde bulunduğu kaydedildi.

Başkentte idam edilen diğer üç kişinin de tecavüzden suçlu bulundukları ifade edildi.

İran yasalarına göre, tecavüz, adam öldürme, ülke güvenliğini tehdit eden eylemler gibi suçları işleyenler idam talebiyle yargılanıyor.

sizce Türkiye'de de idam olmalı mı

• Olmalı.

Konu kapanır.

Ekleme : "Çocuk katili" ; asılacağı yerde , beside.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 24 Ocak 2011; 12:22:48 >
  • tamam suçları büyük ama idam cezası bana çok kötü bi duygu yaşatıyor, şeriat degil, cumhuriyet var ülkemizde, idam edilcek olsa bile bu şekilde olmamalı

(Güç + Karizma) birleşmesi ile meydana gelen Beyaz Büyü.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

tamam suçları büyük ama idam cezası bana çok kötü bi duygu yaşatıyor, şeriat degil, cumhuriyet var ülkemizde, idam edilcek olsa bile bu şekilde olmamalı

Köpekbalıklarına atılmalılar evet.
    Daha Fazla Göster
  • Suç oranlarını düşürmek için güzel bi yöntem bence idam
  • Olmamalı. Zamanında vardı da ne oldu? Vatan hainlerini değil 16 yaşındaki çocukları astılar.

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

tamam suçları büyük ama idam cezası bana çok kötü bi duygu yaşatıyor, şeriat degil, cumhuriyet var ülkemizde, idam edilcek olsa bile bu şekilde olmamalı

idam olmayacaksa ..

içeride ağalar gibi yatmamalı.

ve içeriden kesinlikle çıkmamalı. yok aff.. yok zaman olayı vs vs.

yaptığına yapacağına pişman olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayarsız Enerji -- 24 Ocak 2011; 12:36:25 >
  • bence idam uygulaması olmalı. ama adalet geliştikten sonra olmalı. yani şu anki gibi rüşvetin değil de gerçek adaletin söz sahibi olduğu bir ülkede idam olmalı. eğer şu anki durumda idam olursa ülkede adam kalmaz. ayrıca şunu da unutmayın ki idam, şu an Türkiye'de uygulanan ceza sisteminden daha iyi. bizimkiler koskoca askeri gidiyor hapse atıyor, adam orada ölüyor. bu da idam aslında. ama İran'ın yaptığı daha insancıl. hiç yoktan bir anda bitiyor onlarda. bizde kimseye belli etmeden prosedürlere uydurarak adama şunu az veriyor, şunu vermiyor derken adam yılar boyu acı çeke çeke ölüyor.

ayrıca bana insancıl değil, medeniyete uygun filan değil demeyin. medeniyete uygun bir durumdamıyız ki şu an. bebek katilleri kaldıkları yerde televizyon izlesinler, biz burada kendi kendimize atıp tutalım. bunun sakın irticailik olduğunu düşünmeyin, çünkü değil. bu sadece medeniyete ulaşmamız için gereken yoldaki bir adım.

not: Bu asılanlara da iyi olmuş. Medeniyet filan dersiniz de, o tecavüz edenlerin bir de onu ananıza bacınıza yaptığını düşünün. Siz onu öldürmekten beter etmek istemez misiniz?

• İdam cezasını uygulayabilecek bir " adalet " sistemimiz yok.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal Technique

Olmamalı. Zamanında vardı da ne oldu? Vatan hainlerini değil 16 yaşındaki çocukları astılar.

Konuyla alakasız bir mesaj olmuş.

"Never trust a government that doesn't trust its own citizens with guns. "
  • türkiyede de yapacan bunu bak bakalım bir daha tecavüz olayı oluyor mu
  • biz 5 yıl besledikten sonra serbest bırakırız
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.