Irakkuzeyinde 5 askerimiz daha sehit olmus. Sirf siz rahat yasayin diye onlar sehit dusuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Irakin kuzeyinde 5 askerimiz daha sehit olmus
-
-
Bizmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyse beyler birsey demeyin dava ediyor adam iyi hafta sonlari turbo sanada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdilik Açıklanan 5
Muhtemelen daha fazla
alıştıra alıştıra acıklıyacaklar.. ruh ları şad olsun.. birileri saraylarda yaşasın garibanlar can versin küfürsüzlük çok zor
-
senin şükrün nefes için zenginlerin daha fazla para ve rahatlık
Allah rahmet eylesin. Bu pkklı aptallar 1 kazanıyor 10 kaybediyor gibi düşünüyorlar ama ona rağmen devam ediyorlar. Biz mücadeleyi sonsuza kadar getireceğiz Allah’ın izniyle. Allah rahmet eylesin. Suriye vurulmalı
adamların genç insan üretimi bizden fazla kaynakları sınırsız gibi bir şey ayrıca 1 tane şehidimiz bunların tüm soyundan sopundan sülalesinden daha değerli "pkklı aptallar 1 kazanıyor 10 kaybediyor gibi düşünüyorlar" gibi düşünmek olmaz yani
hele bu tarz şehit haberlerinden sonra "operasyon yaptık 2 katı terörist öldürdük şehitlerin kanı yerde kalmadı" gibisinden haberlere ekstra gıcık oluyorum tüm pkk ve destekçileri bitse 1 tane şehidin hakkına değmez bu ciğersizler
-
Pkk ile top yekün mücadele edilmeli. Bunlar resmen her yerde cirit atıyor.
-
Bu kadar imkan, dron,tank uçak zırhlı araç kaynağı varken askerlerimizin şehit olmasını hala anlayamıyorum.
Profesyonel askerliğe de geçildi artık er'ler yok ateşin önünde.
Ruhları şad olsun,
PKK 5bin kişi idi planlanan ve öngörülen savaş için 150bine çıkarıldı. Her türlü desteği açıktan alıyorlar. Abd in efendileri için vakti geldiğinde savaşıp ölecekler. O efendiler de çok akıllı gibi ama sen gel yüzyıllarca gıdım gıdım nesilden nesile uğraş sonunda en fazla kısa bir süre saltanat kur ve yıkıl git ve sonsuz sıkıntıya düş.
İsrailli siyasetçi Avi Lipkin;
"Sınırlarımız Suudi Arabistan çöllerinden Lübnan'a, oradan Akdeniz'e ve oradan da Fırat'a kadar uzanacak.
Mekke'yi, Medine'yi ve Sina Çölü'nü de alıp oraları tamamen arındıracağız."
Türkiye içinde bunun için çalışan ne kadar çok insan, parti lideri, parti ve örgüt var, biliyor musunuz?
Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki terör saldırılarının bunun için yapıldığını biliyor mumunuz?
Bu akşam 6 vatan evladını işte bun hedef için şehit ettiklerini biliyor musunuz!
Yarın Mekke ve Medine üzerine bombalar düşerken,
Türkiye parçalara ayrılırken mi aklımız başımıza gelecek?
Bugün atmamız gereken ölümcül adımlar var.
"İntihar anlamına gelse" bile asla tereddüt edilmemeli.
Asla...
şehit sayısı 9 olmuş
-
Selahattin demirtaşa selam gönderenlere oy verenlerin içi rahat mı?
Öncelikle başımız sağolsun son günlerde aldığımız bu kaçıncı haber siyonistler durmuyor durmayacak da
Birileri düğmeye basmış dünya kaosa doğru gidiyor bu işin sonu dünya savaşına dönecek gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 13 Ocak 2024; 9:15:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ah,ah büyük resmi bile göremiyorsun,ne desek boş,sen zoğan , ehmeh yeyip şükret emi,nede olsa bunun için yaratıldığına inanıyorsun.
Bakanlık verenlere diyecektin,klavyen süçmüş herhalde
Fatih Altayli ð´ð¹ð· (@fatihaltayli) on XtwitterFatih Altayli ð´ð¹ð· (@fatihaltayli) on Xhttps://twitter.com/fatihaltayli/status/1746050141260316946?s=20
şehit sayısı 9 olmuş
www.ntv.com.trSON DAKİKA HABERİ: MSB duyurdu | Kuzey Irak'taki üs bölgesine saldırı: 9 asker şehit olduhttps://www.ntv.com.tr/turkiye/son-dakika-haberi-msb-duyurdu-kuzey-iraktaki-us-bolgesine-saldiri-9-asker-sehit-oldu,UDeBnUKYzUKNnAZwt8TEuA
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şu saçma sapan komplo teorileri ile kafayı yemeyin.
İnan siyonistler senin kafanda kurulduğun plan kadar plan kurmuyordur Türk Silahlı Kuvvetleri 2018 den beri kalıcı varlık stratejisi izliyor. Suriye’de ve ırakta yönetimin boş bıraktığı yere yerleşimi engellemek istiyor. Kışın inine çekilen bu hainlerde strateji değişikliğine gitti. Artık adamların inleriyle dip dibeyiz Bir de dünya şavaşı yazmış hay ben senin kafanı… |
Tamam dayı sen olayı çözdün helal olsun aman, Rothschild , Rockefeller , Morgan, Mars,Astor aileleri senin görmesin sana tuzak kurulabilir.
Üstün zekalı biri görünce engelliyorum. Ama şimdi senle arkadaş olursak bana da tuzak filan kurmasınlar. Senin gibi düşünen şöyle 100-200 kişi olsa yeter. Valla bir numara oluruz hiç bir devlet önümüzde duramaz Ben kendi can güvenliğim için seni engelliyorum kusura bakma |
Benzer içerikler
- izol aşireti tehlikeli mi
- sezen aksu pkk
- konut kredisi forum 2024
- migpack apk
- gss forum
- kara kutu nedir
- trendyol kime satıldı
- mavi taksi nedir
- threads kapandı mı
- adresten fay hattı sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X