Şimdi Ara

Irak ve yeni dünya dengeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD ve yandaşları Irak'a vurdu vuracak tartışmaları devam dünyada yeni güç dengelerinin kurulduğunu kaçırıyoruz. Savaş hazırlıkları ve ülkelerin bu olaya bakışları yeni dünya dengesinin temmelerini atmakta. Nato ve Avrupa Birliği tartışılır duruma geldi. Umarım ülkemiz bu yeni oluşumlarda doğru stratejiyi belirleyip gelecekteki konumunu sağlama alır.

• evet haklı
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by lord_of_the_world84</i>
    <br />Bence gelecekte Türkiye diye bir ülke kalmayacak.
    Yani gelecekteki konumuda olmayacak :-(
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Bu kadarıda fazla yani..tamam genelde Türkiye hakkında hep bu tarz uğursuz mezarlık baykuşu tadında yorumlarını okuyoruz forumda ama bu oldukça aşırı ve artık daha iyimser ol ülkemiz hakkında bence.
    Türkiyeye bişey olmaz evelallah.Yeterki sen ben olumlu yorumlar ve hayırlı sözler sarfedelim.Bir söz vardır hani" YA HAYIR KONUŞ YADA SUS!"
  • Ne kadar acı bi laf dimi "Gelecekte Türkiye diye bir ülke kalmayacak"
    Düşününce bile içim bi garip oldu.Kurtuluş için bilerce milyonlarca insanını feda etmiş bir ülkenin düştüğü duruma bak , Bir zamanlar dünyaya hükmetmiş bir ırkın düştüğü duruma bak Hangisine üzüleceğimizi şaşırdık .Ne yapmamız gerekiyor nasıl yapmamız gerekiyor bu durumdan nasıl kurtulmamız gerekiyor kimsenin bişey dediği yok.Abd den alacakları 5 milyar dolar gibi bi paranın hesabına girdiler.
    Bişey söyliyim mi bunlar hep Vatandaşın gözünü boyamadan başka hiçbirşey değil.
    Hangi TV de Gazetede gördünüz bu Neptünyum denilen madenin şu internetteki gibi yayınlandığını vatandaşın haberdar edildiğini nerede gördünüz ???Ben görmedim sadece bestfm de nihat ın bunu sürekli dile getirdiğini duydum.Düşünsenize Türk vatandaşı 9 tirilyon dolar tutan bir madenden haberdar edilecek nolur ??
    Bence bişey olmaz çünkü biz vatandaşın gözünü öyle bir körelttilerki millet kesin şunu der " Çıkartmıyorlarsa vardır bir bildikleri yoksa onlar bizim kadar bilmiyormu"
    Onlar bal gibi senden benden iyi biliyor tabi ama bilse nolur??
    Yazık varya içimizdekileri yazsak ne sayfa nede zaman yeter. Delirmemek elde değil birgün yeter diyip ne zaman dirilecek TÜRK olma güdülerimiz çok merak ediyorum çook.

• Siyonizm + Amerikan Emperyalizmi = Modern Sömürge Türkiye
  • açık açık söylemek gerekirse yeni dünya düzeni tarikatına dur diyecek yeni oluşumlar var ve ben umutluyum.. belki türkiye'nin -olmayan- geleceği için değil ama insanlığın geleceğinin bir dönemi için.
  • SS = Yeni dünya düzeni

malezyanın mı ney başbakanı adam 2-3 sene önce bilmişti SS gelecek diye helal olsun adama

maden dedinizde bizde epey altın varmış arkadaşlar
    altını çıkaran teknoda usa ile alman devletleri bergama usa ihaleyi kaptı almanlarda bizim bergamalıları(maaş veriyomuş protestoya) dolayısıyla bergamada usa - alman savaşı var

adamlara bak ya altınımızı paylaşamıyolar
    bizde salak salak siyanür cart curt diyoz

bide nükler santrala hayır demeyin yahu santral yoksa nükler füzede yok sopayı yeriz haberiniz olsun
    gerçi usa itleri uzay savaşları füze kalkanını yapacak ondan sonra füzede işlemez ***lere olsun bizde diğer itleri yanaştırmayız

gad bıles yu
  • köle hemde ne köle artık tuvaletleri temizleriz akıllarını çalıştıra bilse şu türkiye
  • beyler şu abd nezaman yıkılır sizce
  • Sen çok yanlış biliyorsun Türkiye diye hala bir ülke var ayrıca türkiye Mehdi zamanına kadar kalabilecek mehdi türkiyeye sığınmaya gelecek ama türkiye kabul etmiyecek bu olayada yaklaşık bir 100 -200 yıl olabilir.
  • iyi hort takdir ettim
  • Bence 3. Dünya savaşı yakın bir zamanda çıkabilir, konuyu onunla ilgili birşey sandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.