Şimdi Ara

iQOO 3, UFS 3.1 depolama standardıyla karşımıza çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Oppo, Realme, OnePlus, Vivo gibi markaları çatısı altında barındıran BBK Electronics grubunun yeni markalarından biri de Vivo içerisinden doğan iQOO. Uygun fiyat odaklı amiral gemisi akıllı telefonlar sunan iQOO markasının yeni modelini yakında tanıtması bekleniyor. Bugün ise bu model hakkında ilk resmi ipucu paylaşıldı.



    UFS 3.1 standardı ile bu ay tanıtılacak



    Yeni bir iQOO modeli göreceğimiz sızıntılar dolayısıyla zaten biliniyordu. Ancak firmanın resmi Weibo hesabından yapılan paylaşım bu durumu resmileştirmiş oldu. iQOO 3 olarak adlandırılacak cihazın UFS 3.1 depolama standardı ile geleceği aktarıldı. Böylelikle yonga seti tarafında üst seviyeye oynayan iQOO telefonlar, depolama standardında da rakiplerine göz dağı vermeyi başaracak.



    Bunun dışında yine aynı sosyal medya hesabından “Şubat ayında görüşmek üzere.” şeklinde bir paylaşım da yapıldı. Dolayısıyla iQOO 3 için bekleyiş içinde bulunduğumuz ay ile son bulacağını söyleyebiliriz.



    Ayrıca Bkz.Google Duo web arayüzüne PiP modu geliyor



    Daha önceki sızıntılarda iQOO 3’ün 6.44 inç Full HD+ AMOLED ekran, ekran içerisinde parmak izi sensörü, Snapdragon 865 yonga seti, 8 GB’a kadar RAM, 256 GB’a kadar depolama sol üst tarafa konumlandırılmış delikli 16 MP kamera sensörü, 4,370 mAh batarya gibi özelliklere sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Firma uygun fiyat iddiasını yine korumayı başarabilirse, kullanıcıları heyecanlandıracaktır.








  • Ram düşük...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.