Şimdi Ara

İPTALLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullanmakta olduğum temmuzda tek tek topladığım biçok parçası yeni olan sistemimi yüksek lisans yapmamda dolayı tezimde kullancağım i3-i5- amd X4 işlemcili veya düşük olmayan işimi iyi şekilde görecek notebookla veya düşük seviye amd x2 x3 vs düşük sistemlerle takas etmek istiyorum.Elimde istediğim tarz Notebook olan ve değişiklik yapmak vs. isteyen arkadaşlarla takaslayabilirim. Sistemim sorunsuz ve performanslıdır parçalarının çoğunun kutusu mevcuttur. Teklifler pm'den lütfenn

FİYAT HDD HARİÇ 1200TL İSTEYENE 12TAKSİT VE GET OLARAK 1300TL takas fiyatı farklıdır.isteyene yanında 19" ASUS LCD monitörle nakit 1350TL

Alıcı arkadaşa kargo konusundada kolaylık sağlayacağım 20tl'ye evine kadar göndereceğim hatta kabul ederse gelip elden alması durumunda dönüş biletinin ücretini ben karşılarım

Amd phenom II x6 1055T 3.6 Ghz (Temmuzda alındı full kutulu üç yıl yurtdışı garantili)

Biostar 890GX & SB850 DDR3 1600mhz anakart (Temmuzda alındı full kutulu üç yıl yurtdışı garantili sata 3 destekli oldukça performanslı karttır)

OCZ Gold Edition 4 GB (2X 2GB) DDR3 1600 MHZ RAM (Temmuzda alındı full kutulu ömürboyu yurtdışı garantili)

Yurt dışı olan ürünler sorunsuz ve full kutulu olup forumdan pSy nick'li arkadaşdan sıfır olarak alınmıştır.Her türlü sorunda kendisi ile irtibata geçilip garanti kapsamında islemri yapılabilcektir. Kendisinede sorabilirsiniz. Daha önce garantiden değiştirdiği ürünleri ve süreci belirttiği ilanı mevcuttur işlemler 1ay kadar bir sürede çözülüp büyük birolasılıkla değiştirilip gönderiliyor herhangibir sorun sıkıntı yaşamayacaksınız kendim olarakta güvence veriyorum.

Akasa infiniti Zor Full Tower Performans Kasası (Ürün tertemiz tek birtane çiziği yoktur full kutulu ve tüm aparatları mevcuttur. Kasa orijinal 3 tane ledli 12cm fan bulunmaktadır)

XILENCE XP580 580W 120MM FAN PSU REDWİNG SERİSİ R3 AKTİF PFC PSU (Ürün tertemiz ve çok sessiz çalışmaktadır. 2ay önce değişimde sıfır geldi faturalı garantili ayrıca bu modelin eskileriolan 120tl'ye satılanlardan değildir onlarda farkı 4+4in 12V çıkışının olmasıdır.)
    1x 20+4 Pin MB / 1x 4 +4 Pin / 2x S-ATA / 2x S-ATA / 2x S-ATA / 2x Molex 4 Pin HDD / 1x 4 Pin FDD / 1x PCI-E 6 Pin / 1x PCI-E 6 +2 Pin

GİGABYTE HD4670 1GB 128BIT DDR3 ATI DX10.1 HDMI EKRAN KARTI (Ürün full kutulu 20/07/2010'da vatan bilgisayardan değişimle sıfır geldi ve 1yıldan fazla garantisi vardır)

LG Super Multi Dahili DVDRW (Kutu fatura yok sorunsuz çalışmaktadır.)

Seagate 320GB 16MB 7200Rpm SATA2 HDD (Garanti bilinmiyor ancak sorunsuz çalışmaktadır isteyene hddtune ile test sonucunu alınıp gönderilir.)

Sisteme kesinlikle voltaj verilmemiştir. 3,6 ghz'de stabildir sistem ve 100% yükte 45derecedir.Ayrıca unutulmamalıdır ki 890 çipsetli anakartlar diğer 790 vs anakartlara göre %12 daha fazla performans vermektedir ve üzerinde bulunan o.b. ekran kartı 4290 olur 4xxx serisi ekran kartı takıldığında hbrid crossfire olmaktadır.onun için bu kartı seçtim

SİSTEMİN EVEREST'TE KARŞILAŞTIRMALI TESTİNİ İSYENE GÖNDEREBİLİRİM İNCELEYEBİLİRSİNİZ HİÇBİR VOLTAJ VERMEDEN İŞLEMCİYİ TURBOYA ALIP HANGİ SİSTEMLERE , İŞLEMCİLERE KAFA TUTUP GEÇTİĞİNİ GÖREBİLİRSİNİZ

İPTALLL

İPTALLL

İPTALLL

İPTALLL

İPTALLL

İPTALLL

İPTALLL

İPTALLL

İPTALLL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yontem07 -- 24 Ekim 2010; 16:53:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.